group-telegram.com/traumapsychiatry/514
Last Update:
🔘 حال جامعه با تراپی خوب نمیشود
(منبع: وبسایت دانشکده)
⚪️ بخش ۳ از ۴
☑️ کوزوو پس از جنگ: ترویج تابآوری در خانواده و جامعه
➖ بنا بر گزارشهای موجود میتوان تخمین زد که بیش از دههزار آلبانیایی در جریان جنگ کوزوو کشته شدند. بنا بر برخی آمارها ۶۲ درصد از جمعیت این جغرافیای ستمدیده تجربهی مواجهه با مرگ داشتند، ۴۹ درصد قربانی شکنجه بودند، ۲۶درصد شاهد مرگ یکی از اعضای خانوادهشان بودند و ۴ درصد در شرح تجربیاتشان گفتند که هدف سوءاستفاده جنسی بودهاند.
➖ پس از جنگ، جمعیتهای بینالمللی سلامت روان، گروههای سیار متعددی را به کمک خانوادههایی فرستادند که در جریان قتلعامها شدیدترین آسیبها را متحمل شده بودند. ساول در شرح یکی از این موارد امداد، از پدری ۸۳ ساله به نام آونی مینویسد که همسر، برادر، و دو پسرش به قتل رسیده بودند و اجسادشان سوزانده شده بود.
➖ یکی از درمانگران امداد به آونی پیشنهاد میکند تا با نوههای خود راجع به تجربیاتش صحبت کند. آونی پیشنهاد را پذیرفت و از آن به بعد بارها با نوههایش راجع به آنچه بر سرشان رفته است صحبت کرد.
آونی در این صحبتها تلاش میکرد روی ارزشهای خانوادگیشان تأکید کند، بهویژه که کودکانِ دو پسر کشتهشدهی آونی در رویای انتقامگیری بودند. این دیدارها و گفتگوها باعث شد که ذهن این کودکان بر راهها و رویاهای دیگری گشوده شود. این دیدارها همچنین به آونی و باقی اعضای بازماندهی خانواده کمک کرد تا قدری بر درد فقدان عظیمشان فایق آیند.
➖ فشار روانی پس از جنگ فقط به سوگ قربانیان ختم نمیشد. ساول از زنانی مینویسد که در طول جنگ همسران خود را از دست داده بودند و عمدتاً از سوی خانواده شوهرانشان تحت فشار بودند که فرزندانشان را پیش آنها بگذارند و خودشان به خانهی پدریشان بازگردند. این عمل، که درد ازدستدادنِ کودکان را به رنج فقدان همسر اضافه میکرد، برای زنان بهشدت اضطرابآور بود، و باعث تنش و درگیریهای بسیاری در خانوادهها میشد.
➖ ساول، به عنوان عضوی از یکی از گروههای امداد، به چند تن از این زنان پیشنهاد کرد که تلاش کنند به همراه اعضای خانواده آنچه را که اتفاق افتاده بود بازگو و بازسازی کنند و در این گفتگوها بکوشند آیندهای را ترسیم کنند که در آن در کنار هم زندگی خواهند کرد. آنها در این گفتگوها به این میپرداختند که آیا در چنین آیندهای فرزندان باید پیش مادرانشان باشند؟ آیا در موقعیت کنونیشان سنت بازگشت زن به خانوادهی پدر پس از مرگ همسر همچنان موجه و مشروع بود؟ هرچند که پاسخها مطلوب همه نبود، اما رسیدن به یک روایت مشترک به اعضایی که داغ مشترک داشتند امکان میداد پیوندهای جدیدی با یکدیگر برقرار کنند که بر پایهی مشترکات آنها ساخته شده بود.
⬅️ بخش ۴ از ۴
-
BY روانپزشكى تروما
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/traumapsychiatry/514