group-telegram.com/Psychology_Foundation/150
Last Update:
برون گرایی یا درون گرایی ؟ مسئله این است!
📌پارت اول
☝️یکی از مهم ترین دروسی که علم روانشناسی به ما می آموزد ، منحصر به فرد بودن هر کدام از ما انسان هاست اما آیا این بدان معناست که هیچ شباهت خاصی بین افراد مختلف در شخصیت آنها و در الگوهای رفتاری شان وجود ندارد؟
یکی از راه هایی که به تعیین و فهم بهتر الگوهای رفتاری افراد کمک می کند، تیپ بندی های شخصیتی است.
⚡️برون گرایی و درونگرایی افراد از مهم ترین فاکتورهای تمییز کننده آنها به شمار می رود . اما واقعا چه تفاوت هایی بین افراد درون گرا و برون گرا وجود دارد؟چگونه می توانیم تشخیص دهیم که متعلق به کدام دسته هستیم؟
📍برون گراها "دیگری محور" هستند؛ یعنی انرژی خود را از افراد یا چیزهای بیرون از خودشان می گیرند و این انرژی را روی آنها نیز متمرکز می کنند. اما درونگراها بیشتر "خود محور" هستند؛ منظور این نیست که آنها آدم های خودخواهی هستند؛ بلکه بیشتر خودکفا و خوداتکا هستند.
📍از آنجا که برون گراها از بودن در کنار دیگران انرژی می گیرند به شکلی طبیعی بیش از درونگراها جوینده و خواهان دیگران هستند و به همین دلیل است که برونگراها معمولا دوستان و معاشران زیادی دارند.
📍برونگراها دوست دارند توجه خود را به ماجراهای دنیای پیرامون منعطف کنند، درحالیکه درونگراها اغلب ترجیح می دهند غرق در کاری کنند که به آن علاقه مند شده اند. استقلال ذاتی آنها باعث می شود کار در انزوا و تنهایی و غور و تفحص دقیق در مسائل هم برانگیزاننده باشد هم نشاط انگیز و روح بخش. این تمرکز و ثبات قدم ممکن است آنها را در رویدادهایی که درپیرامونشان میگذرد به کلی غافل کند. این در حالی است که برونگراها به هر بهانه ای متوسل می شوند تا روی یک کار تمرکز نکنند چون به محرک های خارجی گوناگون به مراتب علاقه بیشتری دارند و از آنها انرژی خیلی بیشتری می گیرند.
📌یک مثال عالی برای درک تفاوت برونگرایی و درونگرایی:
در مورد برونگراها اینطور بنظر می رسد که بودن در کنار دیگران باعث شارژ شدن باتری آنها می شود درحالیکه تعامل زیاد یا مداوم اغلب باعث خالی شدن باتری درونگراها می گردد و آنها برای شارژ مجدد باید مدتی تنها باشند.
❓آیا برونگرایی یا درونگرایی ریشه جنسیتی دارد؟
خیر، از نظر درصد افراد برونگرا و درونگرا فرقی بین مردان و زنان نیست. به عبارت دیگر آنچه بر رفتار فرد تاثیر میگذارد نه جنسیت او بلکه گرایش وی به برونگرایی و درونگرایی است.
در کانال انجمن علمی روانشناسی با ما همراه باشید 🌱
| @Psychology_Foundation |
BY انجمن علمی روانشناسی
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/Psychology_Foundation/150