group-telegram.com/cellandmolecularbiology/3535
Last Update:
✅قسمت دوم:
🔸وی گائو، پروفسور مهندسی پزشکی و نویسنده همکار مقاله جدید درباره این رباتها می گوید: «ما یک پلتفرم واحد طراحی کردهایم که میتواند تمامی این مشکلات را حل کند. به جای قرار دادن دارو در بدن و انتشار آن به همهجا، اکنون میتوانیم میکرو رباتهایمان را به صورت مستقیم به محل تومور هدایت کرده و دارو را به صورت کنترل شده و کارآمد آزاد کنیم.»
🔹مفهوم رباتهای میکرو یا نانو جدید نیست، اما تاکنون کاربردهای آنها در سیستمهای زنده محدود بوده است، زیرا حرکت دقیق در مایعات پیچیده بدن مانند خون، ادرار یا بزاق بسیار چالشبرانگیز است. این رباتها همچنین باید زیستسازگار و جذبپذیر باشند.
🔸میکرو رباتهای توسعهیافته شامل میکرو ساختارهای کروی از هیدروژلی به نام پلی اتیلن گلیکول دی آکریلات هستند که میتوانند مقادیر زیادی مایع را حفظ کنند و برای استفاده در بدن مناسب هستند.
🔹این تیم نشان دادهاند که میکرو رباتها را میتوان با استفاده از میدان مغناطیسی خارجی هدایت کرده و داروها را به صورت کنترل شده آزاد کرد. همچنین، این رباتها میتوانند با استفاده از سونوگرافی به دقت ردیابی شوند.
🔸محققان امیدوارند که در آینده بتوانند این رباتها را به عنوان پلتفرمی برای رساندن انواع مختلف داروها یا عوامل درمانی برای شرایط مختلف استفاده کنند و در نهایت در آزمایشهای انسانی مورد استفاده قرار گیرند.
✍مترجم: #رومینا_آقایی
📚💻جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.
#⃣ #میکروربات | #دارو | #درمان
#Whats_Up_in_Science
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@cellandmolecularbiology
BY انجمن علمی زیست شناسی سلولی - مولکولی دانشگاه خوارزمی
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/cellandmolecularbiology/3535