Telegram Group Search
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 شرط مذاکره مستقیم با آمریکا

▫️پاسخ‌های اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امورخارجه به سوالات خبرنگار اکوایران: همان‌طور که در جلسات قبل هم عرض کردم، جمهوری اسلامی ایران اگر روند مذاکراتی طی این دو دهه را نگاه کنید، ما هیچ‌وقت از میز مذاکره فرار نکرده‌ایم. ما همیشه قائل به گفتگو بوده‌ایم. آخرین موضوع را هم آقای دکتر عراقچی خیلی صریح بیان کردند که ما از مذاکره عزتمندانه و شرافتمندانه برای رفع تحریم‌ها و متقابلاً رفع نگرانی‌های طرف‌های مقابل در مورد ماهیت برنامه هسته‌ای‌مان آمادگی داریم. این موضع ثابت ماست. اینکه این موضوع به چه شکلی انجام شود، بستگی به جمیع جهات و رویکرد و عملکرد طرف‌های مقابل دارد که درباره‌اش تصمیم‌گیری می‌شود.

▫️در مورد اکسپو، طی این چند روز زیاد در موردش صحبت شد، ولی حقیقتاً چنین چیزی که مطرح شده، صحت ندارد. اینکه ما به دلیل کنار قرار گرفتن تابلوی جمهوری اسلامی ایران در کنار رژیم صهیونیستی انصراف دادیم، به هیچ وجه صحت ندارد. اساساً قرار نبود غرفه‌های اختصاص‌یافته به جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی در کنار هم باشند. این کاملاً دو جای متفاوت بود.

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 حذف دامنه نوسان فعلا ممکن نیست

▫️جواد عشقی‌نژاد، کارشناس بازار سرمایه، با اشاره به ضرورت وجود دامنه نوسان در بازار سرمایه گفت: «سؤال درباره اینکه نبود دامنه نوسان به نفع سهامداران حقوقی و به ضرر سهامداران خرد است، یکی از موضوعات پرتکرار در این حوزه است. گرچه دامنه نوسان جذابیت ذاتی برای بازار ندارد، اما به‌عنوان یک ابزار کنترلی توسط نهاد ناظر و رگولاتور مورد استفاده قرار می‌گیرد. در بسیاری از بازارهای جهانی که دامنه نوسان وجود ندارد، مکانیزم‌هایی نظیر توقف‌های مقطعی و زمان تنفس برای مدیریت نوسانات به‌کار گرفته می‌شود. این موضوع نشان می‌دهد که حذف دامنه نوسان بدون فراهم کردن پیش‌شرط‌های لازم، امکان‌پذیر نیست.»

▫️عشقی‌نژاد به نقش تکنولوژی در این موضوع نیز اشاره کرد و گفت: «امروزه معاملات به‌صورت برخط انجام می‌شود، اما آیا همه سرمایه‌گذاران به اینترنت با سرعت و کیفیت مناسب دسترسی دارند؟ آیا اطلاعات کافی برای تصمیم‌گیری در اختیارشان قرار دارد؟ اینها عواملی هستند که نشان می‌دهند قبل از برداشتن دامنه نوسان، باید زیرساخت‌های لازم فراهم شود.»

نسخه کامل در تلگرام

نسخه کامل در سایت

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 رئیس جمهور عراق به ایران می‌آید/ تحولات منطقه و سوریه در دستور کار

▫️ اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امورخارجه:

▫️در خصوص جزئیات این سفر، باید اشاره کنم که اطلاع‌رسانی دقیق و کامل در زمان مناسب توسط دفتر ریاست‌جمهوری انجام خواهد شد.

▫️آنچه در حال حاضر اهمیت دارد، این است که این سفر به دعوت رئیس‌جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران و در چارچوب روابط دیپلماتیک و مراودات میان دو کشور ایران و عراق صورت می‌گیرد.

▫️در این ملاقات، رؤسای جمهور دو کشور درباره مناسبات دوجانبه در حوزه‌های مختلف گفت‌وگو خواهند کرد. همچنین، مرور و بررسی اجرای تفاهم‌نامه‌هایی که پیش‌تر میان ایران و عراق به امضا رسیده، از دیگر محورهای این دیدار خواهد بود.

▫️علاوه بر این، تحولات منطقه‌ای، به‌ویژه مسائل مرتبط با سوریه، که از اهمیت و حساسیت خاصی برخوردار است، یکی از موضوعات اصلی در دستور کار این مذاکرات خواهد بود.

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 تسهیل ویزای هند برای ایرانیان / توافق برای توسعه بندر چابهار و راه‌آهن زاهدان-چابهار

▫️اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امورخارجه:

▫️سفر آقای روانچی به هند به‌منظور شرکت در نوزدهمین نشست مشورتی دوره‌ای ایران و هند انجام شد. در این سفر، ایشان با همتای خود و همچنین وزیر امور خارجه هند دیدار و گفتگو داشتند.

▫️در این نشست، طیفی از موضوعات مختلف مورد بررسی قرار گرفت که از جمله مهم‌ترین آنها، همکاری‌های اقتصادی و تجاری بود. بحث توسعه بندر چابهار و مشارکت هند در تکمیل طرح خط آهن زاهدان-چابهار یکی از محورهای اصلی مذاکرات بود.

▫️همچنین، موضوع تسهیل صدور روادید برای ایرانیان که به‌دلیل اختلالات ناشی از کرونا دچار مشکلاتی شده بود، مورد بحث قرار گرفت. تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ شد که می‌تواند رفت‌وآمد میان دو کشور را آسان‌تر کند.

▫️این نشست با هدف تقویت همکاری‌های اقتصادی و تحکیم روابط دوجانبه، به‌عنوان بخشی از تعاملات تاریخی و استراتژیک ایران و هند برگزار شد.

📺 @ecoiran_webtv
📝 نگرانی جدید بن سلمان و بن زاید و سیگنال مستقیم به شام

▫️نشریه نیویورک تایمز با انتشار گزارشی نوشت، برای دهه‌ها، سوریه نزدیک‌ترین متحد عرب ایران در خاورمیانه بود، در حالی که پادشاهی‌های ثروتمند خلیج فارس برای افزایش قدرت و نفوذ خود در منطقه درگیر رقابتی نرم با ایران بودند.

▫️اکنون با سرنگونی ناگهانی دولت بشار اسد، متحد نزدیک ایران به حاشیه رفته است. این فرصتی را برای کشورهای حاشیه خلیج فارس فراهم می‌کند تا خلاء را پر کنند و روابط خود را با دولت جدید دمشق توسعه دهند.

▫️عربستان سعودی و امارات متحده عربی به عنوان دو قدرت پیشروی خلیج فارس رویکرد محتاطانه‌ای در پیش گرفته‌اند، زیرا هیئت تحریرالشام، جناح اصلی شورشی که کنترل بسیاری از مناطق سوریه را به دست گرفته، به رادیکالیسم تمایل دارد و زمانی به گروه افراطگرای القاعده وابسته بود.

▫️نیویورک تایمز در ادامه نوشته، دو کشور خلیج فارس بخش عمده‌ای از دو دهه گذشته را صرف جلوگیری از ظهور گروه‌هایی کرده‌اند که به دنبال توسعه رادیکالیسم در سراسر خاورمیانه بودند؛ گروه‌هایی چون القاعده، داعش و اخوان‌المسلمین.

📌 گزارش کامل را در وبسایت اکوایران بخوانید.

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 آغاز دور جدید گفتگوهای ایران و اروپا از هفته آینده/ محور مذاکرات: موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها

▫️اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه:

▫️دور جدید گفتگو با اروپا هفته آینده 24 و 25 دی ماه در ژنو انجام خواهد شد

▫️این دور، ادامه همان گفتگوهایی است که در آذر ماه با سه کشور اروپایی و نماینده سیاست خارجی اتحادیه اروپا داشتیم

▫️طیف گسترده از موضوعات اعم از موضوعات منطقه روابط دوجانبه با اتحادیه و با کشورهای اتحادیه اروپایی و موضوع هسته‌ای بحث خواهد شد

▫️رفع تحریم‌ها هم یکی از موضوعات مطرح در این گفتگو خواهد بود.

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 مهاجرانی: دولت مخالف تنوع نرخ ارز است

▫️فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم درباره نوسانات ارزی گفت: برنامه هفتم توسعه، تکلیفی برای کاهش تنوع نرخ ارز بر عهده دولت گذاشته است. این تنوع باعث ایجاد رانت می‌شود و اقدام اخیر بانک مرکزی در این زمینه کاملاً درست بود. دولت آمادگی دارد ثبات در بازار ارز را برقرار کند.

نسخه کامل در تلگرام

نسخه کامل در سایت

📺 @ecoiran_webtv
📝 روایت 8 ساله از هزینه هر ایرانی برای خرید «سبد حداقلی خوراکی»

▫️تغییرات قیمت سبد غذایی مطلوب ایرانیان نسبت به ماه قبل می‌تواند نشان‌دهنده تورم ماهانه آن باشد. علت این مسئله آن است که برای محاسبه هزینه این سبد، از متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب در مناطق شهری استفاده شده مرکز آمار از آن برای محاسبه تورم استفاده می‌کند.

▫️بررسی‌ها نشان می‌دهد که تنها در سال 96 و بعد در سال 98، قیمت این سبد برای چند ماه نسبت به ماه قبل کاهش یافته است. در باقی سال‌ها، کاهش قیمت این سبد تنها در برخی ماه‌ها و به صورت محدود رخ داده است.

▫️اما شدیدترین جهشی که در قیمت این سبد مشاهده شده به سال 99 و 1401 باز می‌گردد. در فروردین سال 99 هزینه تامین حداقل نیازهای خوراکی هر فرد در ایران تا 21.9 درصد نسبت به اسفند سال قبل از آن افزایش یافت. در خرداد سال 1401 نیز دولت با اجرای سیاست حذف ارز ترجیحی، موجب افزایش 31.8 درصدی قیمت این سبد شد.

▫️در آذر امسال، قیمت این سبد خوراکی نسبت به آبان 2.2 درصد بالاتر رفته است. این در حالی است که تورم ماهانه کل کشور در آذر ماه 2 درصد برآورد شده است.

📌 گزارش کامل در وبسایت اکوایران

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 واقعیت 90 برابر شدن قیمت بنزین در اسرائیل

▫️چند سایت خبری اعلام کردند که قیمت بنزین در اسرائیل 90 برابر شده است. ادعایی که از جروزالم پست نشات گرفته است. در این قسمت از برنامه حقیقت‌سنج درست و غلط این ادعا را بررسی کردیم و به این پرسش پاسخ دادیم که درصد تغییرات قیمت یک کالا چگونه محاسبه می‌شود.

نسخه کامل در تلگرام

نسخه کامل در سایت

📺 @ecoiran_webtv
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 چگونگی زیست جدید در جزایر سه گانه

نسخه صوتی

▫️موضوع مالکیت ایران بر جزایر سه‌گانه ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک یکی از مسائل حساس ژئوپلیتیکی در منطقه خلیج فارس است. این سه جزیره از نظر استراتژیک، اقتصادی و تاریخی اهمیت بسیاری دارند. مالکیت ایران بر این جزایر ریشه‌های تاریخی و حقوقی دارد، اما همواره محل ادعاهای واهی امارات متحده عربی بوده است.

▫️حسین سلیمی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس انجمن علوم سیاسی ایران در همایش همایش ملی «توسعه اقتصادی و اجتماعی جزایر سه‌گانه و تقویت وفاق با همسایگان» اظهار کرد: ما در جهانی زندگی می کنیم که مفهوم حاکمیت در آن دگرگون شده است. اگر درباره حاکمیت جزایر سه گانه صحبت می کنیم تنها نباید استدلال حقوقی برای ما مهم باشد بلکه باید دید چطور می توان در این سه جزیره گونه ای از زیست جدید و خیر عمومی را پدید آورد. یک پرسش مطرح است که چطور یک کشور کوچکی مانند امارات که به لحاظ حقوقی و سیاسی هیچ حقی را نمی تواند برای خود قائل شود، چگونه بسیاری از کنشگران بین المللی را با خود همراه کرده است؟ درنتیجه باید دید ما چطور می توانیم به این جایگاه دست پیدا کنیم.

📺 @ecoiran_webtv
📝 اولین آزمون بزرگ بازار سهام در ۲۰۲۵

▫️بازار سهام در هفته پیش‌رو با اولین آزمون بزرگ خود در سال جدید مواجه می‌شود؛ سرمایه‌گذاران منتظر گزارش مشاغل آمریکا هستند تا نشان دهد اقتصاد پایدار است اما بیش از حد داغ نشده است؛ موضوعی که انتظارات برای رشد بازارهای سهام در سال ۲۰۲۵ را تقویت می‌کند.

▫️رویترز در گزارشی تحلیل می‌کند که سهام در پایان دسامبر و اوایل 2025 دچار نوسان شد و پس از یک افزایش طوفانی افت کرد. شاخص S&P 500 با 23 درصد افزایش سال 2024 را به پایان رساند و بزرگ‌ترین رشد دو ساله خود را از 1997-98 ثبت کرد. ولی چشم انداز سومین سال رشد برجسته تاحدی به قدرت اقتصاد بستگی دارد و داده‌های بازار کار در میان مهم‌ترین شاخص‌ها از سلامت اقتصاد است. این داده‌ها همچنین به روشن شدن برنامه‌های فدرال رزرو درباره نرخ بهره کمک می‌کند.

▫️سرمایه گذاران درحالت کلی سال را با خوش‌بینی نسبت به اقتصاد آمریکا آغاز کرده‌اند. نظرسنجی شرکت مدیریت سرمایه گذاری ناتیکسیز در پایان سال گذشته نشان می‌دهد که 73 درصد از سرمایه گذاران نهادی معتقدند آمریکا در 2025 وارد رکود نخواهد شد.

📌 گزارش کامل در وبسایت اکوایران

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 7 سال دیگر هواپیما نداریم

▫️یک حساب و کتاب ساده، وضعیت وخیمی را برای آینده نه چندان دور صنعت هوانوردی کشور متصور است.

▫️به گزارش اکوایران، مقایسه وضعیت «هواپیماهای عملیاتی» با «خروج سالانه هواپیماهای با عمر بالا و مستهلک»، نشان می‌دهد، در صورت تداوم وضع موجود، در کمتر از 10 سال آینده، وضعیت مبهمی در انتظار صنعت حمل و نقل هوایی است.

▫️طبق برآوردهای رسمی، ناوگان حمل و نقل هوایی ایران، با میانگین عمر 27.5 سال فعالیت می‌کند که نسبت به متوسط جهانی به مراتب بالاتر است.

▫️البته اخیر صندوق توسعه ملی و وزارت راه و شهرسازی در نشستی توافق کردند که 2.5 میلیارد دلار برای کل صنعت حمل و نقل کشور اختصاص یابد.

▫️چرا در صورت تداوم وضع موجود، 7 سال دیگر هواپیما نداریم؟

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 تنبیه معادن با حقوق دولتی!

▫️دریافت حقوق دولتی معادن از سوی دولت سال هاست به محل بحث میان معدنی ها و دولتی ها تبدیل شده است.

▫️حال بسیاری از معدنکاران معتقدند حقوق دولتی به تنهایی توانسته بخش معدن را در شرایطی که باید رشد 13درصدی در برنامه هفتم توسعه را محقق کند خود عاملی برای توقف فعالیت های معدنی شده است. اما برخی تصمیمات از جمله رشد حقوق دولتی مجال توسعه و سرمایه گذاری را از بخش معدن سلب کرده است.

▫️کتایون ملکی گزارش می دهد.

📺 @ecoiran_webtv
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 ترافیک استارلینک در ایران 20 برابر شد

▫️اینترنت ایران همچنان کند، پراختلال و محدود است. این صفات تقریبا هر ماه و سال برای توصیف وضعیت اینترنت ایران به کار برده می‌شوند. وضعیتی که حالا در چهارمین گزارش انجمن تجارت الکترونیک هم خودنمایی می‌کند.

▫️با این حال به نظر می‌رسد که به دلیل رشد استفاده و خرید تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای، تغییراتی در وضعیت اینترنت ایران مشاهده می‌شود.

▫️بررسی‌های کارشناسان کمیسیون اینترنت انجمن تجارت الکترونیک تهران نشان می‌دهد که روند استفاده از اینترنت استارلینک در یک‌سال گذشته در ایران افزایشی ۲۰ برابری داشته است و این یعنی شهروندان ایرانی در مقابل اینترنت کند، پراختلال و محدود داخلی حاضرند با هزینه‌ای ۷۰۰ تا ۲۰۰۰ دلاری، اینترنت ماهواره‌ای را  تهیه کنند.

▫️در این آیتم جزییاتی از گزارش چهارم کیفیت اینترنت ایران را مرور کردیم.

📺 @ecoiran_webtv
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📹 دنده عقب خودرویی‌ها از خط تولید

▫️تولید بخش صنعتی در مقاطع اخیر کمتر شده و در تابستان امسال به سطح پایینی رسید.

▫️در سال های اخیر به دلیل شرایط مختلف مانند قطعی های برق، رشد اقتصادی بخش صنعت روند نزولی پیدا کرده است. آمار تولید و فروش در شرکت‌های بورسی نیز روایتی مشابه داشته است.

▫️بررسی آمارهای تولید در بخش های مختلف صنعت نشان می دهد در نیمه آبان ماه امسال تولید خودرویی‌ها افت قابل توجهی را داشته است. دلیل این اتفاق مهم چیست؟در مابقی بخش‌ها تولیدات صنعتی چه تغییری داشته است؟

#روند

📺 @ecoiran_webtv
📌 با سرویس کلان اکوایران، از تحلیل اقتصاد ایران جا نمانید:

📈 اگر اقتصاد ایران نفت نداشت: نرخ رشد اقتصادی بدون نفت کشور در بهار و تابستان سال جاری بالاتر از 2 درصد محاسبه شده است.

📉 بازیگران اقتصاد در آذر گران‌تر تولید کردند: تورم تولیدکنندگان در آذر ۱۴۰۳ در سطح بالاتری نسبت به آبان قرار گرفته است. بخش‌های «فعالیت‌های اداری و پشتیبانی» و «آموزش» بیشترین تورم ماهانه را تجربه کردند.

📈 روایت 8 ساله از هزینه هر ایرانی برای خرید «سبد حداقلی خوراکی»: قیمت سبد غذایی مطلوب ایرانیان در آذر امسال 2.2 درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافته، که بیشتر از تورم عمومی کشور بوده است.

📉 خسارت روزانه 18 همتی قطعی برق به اقتصاد کشور: روزانه 17 هزار و 973 میلیارد تومان به دلیل توقف تولید و خدمات به اقتصاد کشور خسارت وارد می‌شود.

📈 3 پیش بینی از هسته تورم ساز در پایان 1403: براساس سه سناریوی رشد ماهانه آبان، متوسط هشت ماهه منتهی به آبان و متوسط 12 ماهه منتهی به آبان، نرخ رشد نقطه به نقطه پایه پولی از رقم آبان ماه نیز پایین‌تر خواهد بود.

📺 @ecoiran_webtv
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📹 نقشه راه بورس ۴۰۰ میلیارد دلاری

نسخه صوتی

▫️در روزی که شاخص هم‌وزن با پیشی گرفتن از شاخص کل، رشد بیش از یک درصدی را ثبت کرد، سهام کوچک و ریالی بازار همچنان در کانون تقاضا قرار داشتند. در مقابل، گروه‌های دلاری و شاخص‌ساز مانند پالایشی‌ها و بانکی‌ها معاملات منفی‌ای را تجربه کردند. این در حالی است که تعلیق نمادهای پتروشیمی تا اول بهمن تمدید شد.

▫️بهمن فلاح، کارشناس بازار سرمایه: «اغلب سهم‌های موجود در شاخص هم‌وزن، P/E بالاتری نسبت به شرکت‌های شاخص‌ساز دارند. این موضوع نشان‌دهنده اطمینان بیشتر سهامداران است که تمایل آنها به سرمایه‌گذاری در سهم‌های کوچک، به رغم نقدشوندگی کمتر، افزایش یافته است.»

▫️فلاح گفت: «اگر ریسک‌های سیستماتیک که طی دهه گذشته بر اقتصاد کشور سایه انداخته‌اند، متعادل شوند و سیاست تک‌نرخی شدن ارز پایدار باقی بماند، بورس می‌تواند به این ارزش دست یابد.»

▫️وی افزود: «نرخ بهره باید به تعادل برسد، چرا که نرخ‌های بهره رقابتی و ناترازی‌های بانکی فعلی، مانعی برای رشد مطلوب بازار هستند.»

#نبض_بورس

📺 @ecoiran_webtv
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📹 فرمول پایدارسازی قیمت ها در صنعت غذا

نسخه صوتی

▫️با تورم ۲۲.۷ درصدی مواد غذایی در اردیبهشت‌ماه که پایین‌ترین نرخ در چهار سال اخیر بوده، امیدهایی برای ثبات بازار ایجاد شد، اما روند صعودی قیمت‌ها در ماه‌های بعدی این امید را کمرنگ کرد.

▫️در ایران فود هفته در گفت و گو با حسین زاهدی، رییس خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران چالش های صنعت غذا بحث شده و تلاش شده به این پرسش پرداخته شود که پایدار سازی در این بخش چگونه رخ می دهد؟

#ایران_فود

📺 @ecoiran_webtv
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📹 آیفون، متهم جدید نوسان ارزی!

نسخه صوتی

▫️امروز بازار ارز بر مدار کاهش بود و کانال از دست داد اما بازار طلا و سکه با وجود کاهش، حفظ کانال کردند. قیمت دلار هرات به کانال 78 هزار تومان افتاد، قیمت دلار تهران هم کانال 80 هزار تومان را از دست داد. درهم امارات هم با کاهش از کانال 22 هزار تومان دور شد.

▫️به عقیده تحلیلگران فنی اگر ریسک سیاسی خاصی به بازار نرسد همچنان گارد بازار به سمت اصلاح است. از منظر این تحلیلگران مدل اصلاح به صورت فرسایشی و زمان‌بر خواهد بود.

▫️در بازار برخی معامله‌گران اعتقاد دارند اخبار استیضاح وزیر اقتصاد و حواشی که درمورد وزیر خارجه وجود دارد، پالس منفی به بازار داده است. همچنین در روز دوشنبه صحبت‌های ماکرون،‌گزارش وال‌استریت ژورنال و خبر تسنیم درباره متهم جدید نوسان ارزی زیر نظر بازار بود.

▫️جزییات بازار ارز و سکه امروز 17 دی ماه 1403 را در «کف بازار» ببینید.

#کف_بازار

📺 @ecoiran_webtv
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📹 رقیب تهران در پایتختی

نسخه صوتی

▫️معرفی جانشین تهران از سوی معاون اول / سواحل دریای عمان پایتخت ایران می‌شود؟   

▫️ماموریت مجلس به 2 وزارتخانه / ساخت سد در افغانستان پیگیری شود   

▫️شرط ایران برای گفت و گو‌ی رودررو با آمریکا / نگاه ایران به عملکرد طرف‌های مذاکره   

▫️استیضاح وزیر نفت متوقف شد / وزیر کار اعضای کمیسیون اجتماعی را قانع کرد  

▫️امضای قرارداد بلندمدت ایران و روسیه همزمان با سفر پزشکیان به مسکو  

📺 @ecoiran_webtv
2025/01/07 00:14:13
Back to Top
HTML Embed Code: