Telegram Group Search
ادامه انواع برنامه های درسی و اینکه از کجا ها و با چه برنامه هایی داریم یاد میگیریم، صحبت می کنیم

5⃣ برنامه درسی تدریس شده(Taught Curriculum): همان برنامه درسی که مدرسان پس از ورود به کلاس درس تدریس میکنن و معمولا انطباق کاملی با برنامه درسی تجویز شده نداره👨‍🏫.

6⃣ برنامه درسی اجرا شده یا در حال استفاده(In use Curriculum): آنچه از برنامه درسی رسمی و تجویزیه که واقعا توسط مدرس تدریس میشه و بش میگن برنامه درسی عملیاتی🧑🏻‍💼.
⁉️ فرقش با قبلی چیه؟

7⃣ برنامه درسی آموخته شده(Learned Curriculum): منظور آنچه که واقعا فراگیران از تجربیات ارائه شده در انتهای یک برنامه درسی یاد میگیرن هست؛ که با چیزی که تجویز و تدریس میشه متفاوته و واقعا منطبق نیست👨🏻‍🔬.

8⃣ برنامه درسی درک شده یا (Perceived Curriculum): منظور مفاهیم و محتوایی که فراگیرا واقعا از کلاس درس یادگرفته و به خاطر سپردن. برای مثال دانشجو ممکنه بر حسب علاقه یا انگیزه تشخیص و تفسیر دیس ریتمی های قلبی رو یاد و بحث درمانشو نادیده گرفته باشه👨🏻‍⚕️.
⁉️ واقعا فرقش با قبلی چیه؟

🔰 ادامه انواع برنامه های درسی در پست بعد

🔰 توی کامنت تفاوت های دو جفت کوریکولوم رو بنویسید

#فصل_آموزشی_اول
#توضیحات_سوال_۱۳
#پاسخ
🆔 @Learnithon
توی این پست در ادامه پست قبلی در مورد انواع برنامه های درسی و اینکه از کجا ها و با چه برنامه هایی داریم یاد میگیریم، صحبت می کنیم

9⃣ برنامه درسی پنهان(Hidden Curriculum): در واقع به یادگیری غیر رسمی فراگیران اشاره میکنه که متاثر از ارزش ها، فرهنگ و فلسفه آموزشی محیط آموزشی رسمی دانشجو هست. به نوعی یادگیری ضمنی برنامه درسیه که واقعا برنامه ای براش طراحی نشده و در ضمن آموزش های رسمی رخ میده. مثلا اینکه رفتار و نحوه ی برخورد استاد با بیمار میتونه روی نگرش شما تاثیر بزاره و یا اینکه وقتی یه استاد شروع به تحلیل بیماری میکنه از سبک تفکر و تحلیلش یاد میگیرید. برای اینا برنامه ای نیست اما انجام میشه و روی یادگیری شما موثره🫣🌈.

1⃣0⃣ برنامه درسی بی اثر(Null Curriculum): برنامه درسی که بعضی مفاهیم عمداً و یا سلیقه ای در برنامه درسی گنجانده نشده و یا دسته ای از مطالب گنجانده شده در اون با سطح توانایی و سن فراگیران متناسب و قابل فهم نیست🤯.

1⃣1⃣برنامه درسی پنداری(Phantom Curriculum): منظور پیام ها، یادگیری ها و فرهنگ پذیری که تولید کنندگان پیام(مخصوصا در رسانه های اجتماعی) بر روی عموم(اینجا منظور یادگیرنده) تاثیر میزارن و حتی میتونه موثر تر از برنامه آموزشی رسمی باشه. دیگه خودتون میدونید همین اینستاگرام چقدر میتونه محتوای پوچ و خیالی و غیر علمی رو آموزش بده و هر روز باش داریم کار میکنیم و تاثیر میزاره رومون🤳🏻!

1⃣2⃣برنامه درسی همراه(Concomitant Curriculum):
بیاید بش بگیم برنامه درسی خانگی!،،، یعنی آموخته هایی که ناشی از تجربیات، معیار ها، ارزش ها و موارد اخلاقی و اعتقادی حاکم بر خانوادست و روی ما هم تاثیر میزاره👨🏻‍🦳👶🏻.

#فصل_آموزشی_اول
#توضیحات_سوال_۱۳
#پاسخ
🆔 @Learnithon
توی این پست در ادامه پست قبلی در مورد انواع برنامه های درسی و اینکه از کجا ها و با چه برنامه هایی داریم یاد میگیریم، صحبت می کنیم

1⃣3⃣برنامه درسی انطباقی(Adaptive Curriculum):
به طور کلی به برنامه درسی ای میگن که سه جز استاد، دانشجو و محتوا دست به دست هم میدن و هماهنگ میشن تا یادگیری دانشجو در سریع ترین زمان ممکنه رخ بده🧑🏻‍🎓🧑🏼‍🏫👨🏻‍💼.

1⃣4⃣برنامه درسی الکترونیکی(Electronic Curriculum):
که هممون تجربش کردیم؛ یادگیری از سایت های مختلف، رسانه های اجتماعی مثل توییتر، فیس بوک، تلگرام و اینستا گرام و... که میتونه هم محتوای خوبی ارایه بده هم جعلی. مهم اینه که بتونیم این جریان غیر رسمی یادگیری الکترونیکی رو با برنامه ریزی صحیح رسمی کنیم. مثل یادگیری از طریق پادکست، ویدئو آموزشی و یا فضا های شبیه سازی شده در وب🧑🏻‍💻.

1⃣5⃣برنامه درسی در سایه(Shadow Curriculum):
به اون دسته از فعالیت ها و برنامه های آموزشی اشاره میکنه که خارج از برنامه آموزشی رسمی هستن اما هدفش ارتقای عملکرد دانشجو ها در نظام آموزشی رسمیه. یعنی یجورایی مکمل و تقویت کننده آموزش رسمیه. معمولا هم موسسات آموزشی تجاری عرضه میکنن. مثل پلتفرم های Moocs که طرفدارای زیادی هم داره👤.

حالا فرقش با کوریکولوم پنهان چیه⁉️
کوریکولوم پنهان روی باور ها، عقاید و ارزش های فراگیران موثره ولی کوریکولوم در سایه روی فرصت ها و عملکرد تحصیلی دانشجو ها!

1⃣6⃣برنامه درسی موازی(Parallel Curriculum):
یعنی برنامه آموزشی که خود دانشجو براش برنامه ریخته. به روش خودش یاد میگیره و از وب سایت ها، دوره های آموزشی اکسترا و سایر روش های یادگیری الکترونیکی استفاده میکنه. ینی موازی با برنامه آموزشی تدریس شده! که استادا به رسمیت نمیشناسنش😏 و کمتر مورد توجهه!🤔

#فصل_آموزشی_اول
#توضیحات_سوال_۱۳
#پاسخ
🆔 @Learnithon
✋🏻سلام رفقا اول هفتتون بخیر و خوشی😊👤

امروز با سوال چهاردهم از مجموعه سوالات فوق العادمون درخدمتتون هستیم🥳☺️

دومین سوال عالی از فصل دوم کتاب را باهمدیگه حل میکنیم🤩

سوالو به طور کامل توی این پیام براتون ارسال میکنم و در پیام های بعدی میتونید گزینه های مد نظرتون را انتخاب کنید و از جواب های صحیح مطلع بشید🧐🤩😌

سوال 14: هر کدام از فناوری های زیر مثالی از کدام یک از سطوح کاربرد فناوری در برنامه درسی پنهان است؟

الف) استفاده از بازی های آموزشی ممکن است به دانشجویان نشان دهد که یادگیری میتواند سرگرم کننده و جذاب باشد و باعث افزایش همکاری و رقابت سالم بین آنها شود.

ب) استفاده از سامانه های اطلاعات سلامت ممکن است به دانشجویان نشان دهد که حفظ حریم خصوصی و اخلاق حرفه ای در رابطه با بیماران اهمیت دارد.

ج) استفاده از پلتفرم های یادگیری الکترونیک ممکن است به دانشجو فرصت دهد که با منابع آموزشی متنوع و جذاب آشنا شود و علاقه خود را به حرفه تقویت كند.

د) استفاده از سامانه های آمار و اطلاعات ممکن است به دانشجویان نشان دهد که چه عملکرد، رفتار و نتیجه بالینی توسط بیمارستان ارزش گذاری شده و از چه چیزی صرف نظر شده است.

۱.سطح فرهنگی
۲.سطح اجتماعی
۳.سطح آموزشی
۴.سطح ساختاری

لینک آزمون👇🏻:
https://www.group-telegram.com/learnithon.com/86

#فصل_آموزشی_اول
#فصل_دوم
#سوال۱۴
🆔 @Learnithon
🎲 آزمون 'تستی'
فصل دوم
🖊 4 سوال · ‏4 دقیقه
لرنیتون - Learnithon
✋🏻سلام رفقا اول هفتتون بخیر و خوشی😊👤 امروز با سوال چهاردهم از مجموعه سوالات فوق العادمون درخدمتتون هستیم🥳☺️ دومین سوال عالی از فصل دوم کتاب را باهمدیگه حل میکنیم🤩 سوالو به طور کامل توی این پیام براتون ارسال میکنم و در پیام های بعدی میتونید گزینه های مد…
🛑 سلام بچه ها🖐؛ بریم سراغ پاسخ سوال ۱۴ ام🤩
🔰 توی فصل دوم کتاب عمدتا به مراحل برنامه ریزی درسی (طبق مدل هاردن) توضیحاتی داده شده که چون مفصله طی برنامه جداگونه ای بش میپردازیم.

🔴 اما سوال اینجاست که فناوری در چه بخش هایی از برنامه درسی میتونه ادغام بشه؟

کتاب اختصاصا گفته فناوری در کوریکولوم پنهان، رویکرد های آموزشی دانشجو محور، مسئله محور و یادگیری بین حرفه ای، انتخاب دروس و روش های تدریس و... به کار برده میشه.

یادتونه کوریکولوم پنهان چیه؟ توی پستای قبل توضیح دادیم.

توی این پست اختصاصا در مورد کاربرد فناوری در کوریکولوم پنهان صحبت میکنیم. در ۴ سطح میتونیم این کاربرد و اثراتشو بررسیش کنیم.

1⃣ سطح آموزشی: چه پیام ضمنی ای میتونه روش های تدریس و یادگیری که با فناوری انجام شده منتقل کنه؟ اگه با مثال بگیم یادتونه که توی شبیه ساز بالینی امکان خطا وجود داره؟ این باعث میشد که خطاها شناسایی بشه و قبل از ورود به بالین تا حد امکان اصلاح بشه؛ حالا پیام ضمنی که به دانشجو منتقل میکنه اینه که خطا در بالین قابل قبوله و مهارت های بالینی هم قابل تمرین و اصلاحه.
یا بازی های آموزشی به دانشجو ها این پیام رو میده که یادگیری میتونه جذاب و سرگرم کننده باشه و باعث افزایش همکاری و رقابت سالم بشه.

2⃣ سطح فرهنگی: فناوری میتونه برخی از فرهنگ های حاکم بر محیط آموزش و درمان رو تحت تاثیر قرار بده و روی باور و ارزش دانشجو موثر باشه. مثلا استفاده از سامانه های اطلاعات سلامت (مثل سامانه HIS و سامانه سیب) این پیام رو میده که حفظ حریم خصوصی بیمار ضروریه. یا کار با سامانه های همکاری بین دانشگاهی و سازمان های بهداشتی- درمانی این پیام رو میده که حرفه ما یک حرفه علمیه و نیاز به تبادل دانش با سایر علوم و همکاری های چند جانبه داره.


#فصل_آموزشی_اول
#توضیحات_سوال_۱۴
#پاسخ
🆔 @Learnithon
🛑 🖐بریم سراغ ادامه پاسخ سوال ۱۴ ام🤩
🔰 توی فصل دوم کتاب عمدتا به مراحل برنامه ریزی درسی (طبق مدل هاردن) توضیحاتی داده شده که چون مفصله طی برنامه جداگونه ای بش میپردازیم.

🔴 اما سوال اینجاست که فناوری در چه بخش هایی از برنامه درسی میتونه ادغام بشه؟

توی این پست در ادامه پست قبل اختصاصا در مورد کاربرد فناوری در کوریکولوم پنهان صحبت میکنیم. در ۴ سطح میتونیم این کاربرد و اثراتشو بررسیش کنیم که دو سطحش در پست قبل گفته شد و دو سطح دیگه از اون هم در این پست ببینید🤩🥳

3⃣ سطح ساختاری: همین فناوری ها میتونن نشون بدن بیمارستان ها و دانشگاه ها چه اولویت ها و نگرش هایی در سطوح سازمانی و قوانین حاکم بر اون دارن. مثلا محتوا، فعالیت ها، منابع، نحوه ی مدیریت و ارائه بازخورد به دانشجو ها و کلا ساختار سامانه های LMS دانشگاه ها این پیام رو منتقل میکنه که چی برای دانشگاه مهمه چی نادیده گرفته شده با مهم نیست. یا مثلا سامانه های آمار و اطلاعات بیمارستان ها و دانشگاه ها رو که بررسی و مقایسه میکنید میتونه نشون بده که چه عملکرد، رفتار، نتیجه بالینی و کلا چه فاکتور هایی برای بیمارستان مهمه چه چیزایی صرف نظر شده.

میتونید یه مثال از دانشگاه یا بیمارستان خودتون در مقایسه با سایر دانشگاه ها و یا بیمارستان ها بزنید؟

4⃣ سطح اجتماعی: فناوری میتونه در این سطح هم خودشو نشون بده. مثلا استفاده از  نرم افزار های همکاری آنلاین(مثل گوگل میت، اسکایپ و...) کمک میکنه که دانشجو با سایر همتایان، اساتید و یا هم تیمی ها در ارتباط باشه و تعامل کنه و یاد بگیره. پلتفرم های یادگیری الکترونیک(مثل LMS ها یا موکس یا فرادرس و مکتب خونه و متمم و...) به دانشجو فرصت میده که از چارچوب تعریف شده خارج بشه و با منابع متنوع و جذاب آشنا بشه و علاقشو به حرفش تقویت کنه.(یا حتی تصمیم بهتری در طراحی مسیر شغلی خودش بگیره🤔)

#فصل_آموزشی_اول
#توضیحات_سوال_۱۴
#پاسخ
🆔 @Learnithon
فصل_سوم_طراحی_آموزشی_در_یادگیری_مبتنی_بر_فناوری.pdf
1.1 MB
بریم رسما ادامه فصل آموزشی رو داشته باشیم و با هم یاد بگیریم🤩

منبع اول رو یادتونه🤔؟ «کتاب ادغام فناوری های یادگیری در کوریکولوم های علوم پزشکی»

سوالات فصل اول و دوم کتاب تموم شد و الان وارد فصل سوم کتاب میشیم.
بیاید باهم فصل سوم این کتابو شروع کنیم😌
پی دی اف بالا فایل فصل سومه بزنید دانلود بشه 🥳😎


#فصل_آموزشی_اول
#منبع_اول
#فصل_سوم
🆔 @Learnithon
✋🏻رفقا شبتون بخیر و خوبی🥰

امروز با سوال پانزدهم از فصل جدید(سوم) درخدمتتون هستیم🥳☺️

سوالو به طور کامل توی این پیام براتون ارسال میکنم و در پیام بعدی میتونید گزینه های مد نظرتون را انتخاب کنید و از جواب های صحیح مطلع بشید🧐🤩😌

سوال 15: اعضای کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه X در یکی از نشست های آموزشی به بررسی طراحی آموزشی در یادگیری مبتنی بر فناوری می پردازند. شما به عنوان تسهیلگر این گفتگو 3 مورد از جملات اشتباه را انتخاب کنید.

الف) طراحی آموزشی برای استفاده صحیح و بهینه از فناوری به استادان و دانشجویان کمک می کند تا بتوانند تئوری های یادگیری، فناوری های نوظهور و تجزیه و تحلیل داده ها را برای ایجاد و طراحی دوره های ارتقا یافته با فناوری ترکیب کنند.

ب) نظریه های یادگیری، توصیفی و كلی اند و بیان کننده نحوه ی ایجاد یادگیری هستند امـا نظریه های آموزشی، تجـویزی و مبتنی بـر موقعیت هستند.

ج) ارزشیابی از آموخته های یادگیرنده در دو رویکرد شناخت گرایی و سازنده گرایی با توجه به ملاک از پیش تعیین شده (Criterion-Referenced) صورت میگیرد.

د) الگوهایی که در سطح خرد طراحی آموزشی هستند به طراحی دوره، درس و چگونگی تدریس یک محتوای آموزشی خاص توجه و تأکید دارند.

ه) رویکرد رفتار گرایی برخلاف دو رویکرد شناخت گرایی و سازنده گرایی بر رفتار بیرونی و عملکرد قابل اندازه گیری فراگیر تاکید داشته و نقشی انفعالی در یادگیری برای وی را متصور می شود.

و) شناخت گرایان بر تحلیل تکلیف و موضوع و رفتار گرایان بر تحلیل فراگیران تاکید می کنند.

#فصل_آموزشی_اول
#فصل_سوم
#سوال۱۵
🆔 @Learnithon
اعضای کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه X در یکی از نشست های آموزشی به بررسی طراحی آموزشی در یادگیری مبتنی بر فناوری می پردازند. شما به عنوان تسهیلگر این گفتگو ۳مورد از جملات اشتباه را انتخاب کنید
Anonymous Poll
23%
الف
37%
ب
60%
ج
73%
د
13%
ه
60%
و
🛑 سلام بچه ها🖐؛ امیدوارم دوستای المپیادیمون از عملکردشون در آزمون راضی بوده باشن. ما هم یه وقفه دادیم که همه استراحت کنن. پاسخ سوال ۱۵ ام میشه ج- د - و🤩

🔴 طراحی آموزشی برای استفاده صحیح و بهینه از فناوری به استادا و دانشجو ها کمک میکنه تا بتونن تئوری های یادگیری، فناوری های نوظهور و تجزیه و تحلیل داده ها رو برای ایجاد و طراحی دوره های ارتقا یافته با فناوری ترکیب کنن.

حالا طراحی آموزشی (Instructional Design) به زبون ساده چیه؟

یعنی نقشه‌های مشخصی تهیه کنیم که چطوری به هدف های آموزشی برسیم. در واقع یک مهندسیه آموزشیه. بحث مفصلیه که برا خودش یه علمه و علاقه مندای این حوزه میتونن مارو دنبال کنن که کم کم به آموزش این حوزه هم ورود کنن

اما طراحی آموزشی دو سطح داره(گزینه د):

1⃣ طراحی آموزشی در سطح خرد:
در سطح کلاس درس و در ارتباط با مُدَرِسه. یعنی مدرس به عنوان یک طراح آموزشی بیاد جزئیات فعالیت های آموزش (تعداد مثال ها، تمرین ها و...) و چگونگی تدریس یک محتوای آموزشی خاص رو طراحی و اجرا کنه‌.

2⃣ طراحی آموزشی در سطح کلان: مربوط به شرح وظایف برنامه ریزان درسیه.  باید به عنوان طراح آموزشی در سطح کلان تر عمل کنن. یعنی بیان طراحی برنامه، دوره یا درس و اینکه باید شامل چه مراحلی باشه (مراحل کل فرآیند آموزشی و ترتیبشون) رو مشخص کنن.

در ادامه بیشتر توضیح میدیم🤩

#فصل_آموزشی_اول
#توضیحات_سوال_۱۵
#پاسخ
🆔 @Learnithon
🛑 باهم ادامه جواب سوال ۱۵ را بخونیم🤩

حالا سوال اینجاست که اگر الان بخایم استارت بزنیم برای طراحی آموزشی با چه الگو هایی میتونیم پیش بریم؟

اینجاست که میگیم دو رویکرد و الگوی کلی طراحی آموزشی داریم که مبتنی بر نظریه های آموزشی و یادگیری هستن. نظریه های یادگیری توصیفی و كلی اند و بیان کننده نحوۀ ایجاد یادگیری هستن، امـا نظریه های آموزشی تجـویزی و مبتنی بـر موقعیت هستن.

1⃣ رویکرد سیستمی:
فلسفش اینه که میگه طراحی آموزشی باید فعالیت های آموزشی رو پشت سر هم و دقیق بچینه و مشخص کنه و یک فرایند زنجیره ای و خطی طی بشه. دقیقا مثل اجزای یک سیستم که منظم کنار هم چیده شده.
🔰 رویکرد های رفتار گرائی و شناخت گرائی و مدل هاشون توی این دسته هستن.

2⃣ رویکرد ساختگرایی:
این رویکرد میگه بابا فرآیند آموزشی نباید خطی باشه. چرا؟ چون خیلی عوامل موثره روی یادگیری. موقعیت آموزشی و محیط یادگیری، فعالیت های یادگیرنده ها و شرایطی که دارن همه اثر میزارن روی چگونگی یادگیری و ساخت دانش و اونو از یک مسیر خطی درمیاره و عملا مسیر یادگیری رو برای هر فردی متفاوت و شخصی میدونه.
🔰 رویکرد سازنده گرائی و مدل هاش توی این دسته هستن.

توی پست های قبل در مورد این سه رویکرد توضیحاتی ارائه شد پیشنهاد میکنیم سرچ کنید و مطالعه کنید

🔰سایر گزینه ها:
گزینه ج) شناخت گرایی و رفتار گرایی درسته نه سازنده گرایی
گزینه و) برعکس! شناخت گرا ها بر تحلیل فراگیران و رفتار گرایان بر تحلیل تکلیف و موضوع تاکید دارن

#فصل_آموزشی_اول
#توضیحات_سوال_۱۵
#پاسخ
🆔 @Learnithon
Learnithon Podcast
Episode 2
🔸اپیزود دوم:
اپلیکیشن E-histolab مجموعه ای از آزمایشگاه بافت شناسی، اطلس و استاد مجازی در گوشی همراه دانشجویان

🔸مقدمه تجربه:
میدونیم برای درس هایی مخصوصا مثل درس های علوم پایه به ازمایشگاه نیاز داریم از طرفی تعداد دانشجوها هم زیاده. کرونا هم شرایطی رو ایجاد کرد که فرصت اموزش حضوری در ازمایشگاه رو از دانشجوها گرفت، این سه عامل منجر به ایجاد یک ایده و استفاده از یک فناوری در دانشگاه شیراز شد که شرح واقعه رو در این اپیزود با هم می‌شنویم...

🔸توی این پادکست توضیحات بیشتری در مورد این تجربه دادیم و سوالاتی رو به جهت ذهن انگیزی پرسیدیم که در بحثامون در گروه تلگرامی لرنیتون بهش میپردازیم😌

📢گوینده:
مریم قطبی
🔖🎨طراح گرافیک و تدوین:
امیرحسین شکرانی

📗 منبع: "کتابچه اولین همایش کشوری یادگیری ارتقا یافته با فناوری‌های نوین در آموزش علوم پزشکی"

#فصل_آموزشی_اول
#تجارب_آموزش_فناورانه
#فصل_اول_پادکست
#اپیزود۲
🆔 @Learnithon
بعضی چیزا کش اومدنشون دوست داشتنیه😍
مثل پنیر پیتزا...! 🍕😋
.
.
.
.
.
.
.
اینوآیی که از دانشگاه علوم پزشکی کاشان شروع شد، برای تیم ما مثل پنیر پیتزاس🍕؛ میخواییم به کل کشور کشش بدیم...🤩

🔻برای اطلاع بیشتر میتونی مارو توی تلگرام، اینستاگرام یا از طریق سایت دنبال کنی📢

«متفاوت فکر کن...!»😉

🆔 @Learnithon

#جشنواره_دانشجویی_ایده_های_نوآورانه_آموزشی
#دانشجویان_علوم_پزشکی
ما عاشق چیزایی هستیم که توش پر از خلاقیت و نوآوریه...🤩

درنتیجه تصمیم گرفتیم اسم دورمون که حالا دیگه کش پیداکرده وکشوری شده رو یه کوچولو تغییرش بدیم 😉
وتبدیلش کنیم به اسمی پُر مفهوم و البته شیک😌✌🏻


توی پست بعدی ازش رونمایی میکنیم😎
منتظرمون باشین🤫😉





🔻برای اطلاع بیشتر میتونی مارو توی تلگرام، اینستاگرام یا از طریق سایت دنبال کنی📢


«متفاوت فکر کن...!»😉

🆔 @learnithon



#جشنواره_دانشجویی_ایده‌_های_نوآورانه_آموزشی
#جشنواره_ایده_های_نوآورانه_آموزشی
#دانشجویان_علوم_پزشکی
خب نوبتی هم باشه نوبت رونمایی از اسم جدید دورمونه🤩
این شما و اینننننن 🥁🥁🥁
.
اینوکانت🤩🎉

.
.
.

داستان از ۴ سال قبل شروع میشه که ما کاری رو با همکاری دانشگاه علوم پزشکی کاشان شروع کردیم به نام اینوآ 😍.
اینوآ تو دانشگاه ماهیت خودش رو برای ۴ سال پی در پی حفظ کرد؛ اما🤔...


بعد این ۴ سال تعدادی از دانش آموختگان، تیم لرنیتون رو تشکیل دادن و تصمیم گرفتن یه دوره اختصاصی برای آموزش ایده پردازی، نگارش ایده و انتقال تجربه به صورت داستان سرایی دیجیتال برای همه دانشجوهای سرار کشور (Country) طراحی کنن و اسمشو گذاشتن اینوکانت (Innocount)😎✌🏻



🔻برای اطلاع بیشتر میتونی مارو توی تلگرام، اینستاگرام یا از طریق سایت دنبال کنی📢

🆔 @Learnithon

«متفاوت فکر کن...!»😉

#ایده‌پردازی
#داستان_سرایی_دیجیتال
#اینوکانت
#جشنواره_دانشجویی_ایده‌_های_نوآورانه_آموزشی
#دانشجویان_علوم_پزشکی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دوره اینوکانت، دوره‌ی آموزشی هست که تیم لرنیتون طراحی کرده
اگر دانشجوی علوم پزشکی هستید🤓، حتی اگر ترم اول🤩، این دوره بهتون کمک میکنه که با دیدن محتوا و حل تمرین ها، برای شرکت توی جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی آماده باشید🎉.
.
.

البته جشنواره فقط یه بهونس🤫 و تو توی این دوره مهارت هایی مثل حل مسئله، کارتیمی، ایده پردازی، خلاقیت، سرچ، پروپوزال نویسی و... رو درست و اصولی یاد میگیری😍 😎✌🏻.


ما دوره رو بر اساس داستان گویی دیجیتال طراحی کردیم📽️
و قراره داستانِ دیجیتالیِ یک تجربه واقعی رو ( که اتفاقا تجربه واقعی بچه های همین تیم هست) ببینید و مسیر پیدا کردن یک مشکل، ایده پردازی و در نهایت نگارش ایده خودتون رو توی این مسیر همراه با ما طی کنید.🤝
.
.
.
.
پست های بعدی رو دنبال کنید تا بیشتر با دوره آشنا بشید و هم زمان ثبت نام رو از دست ندید✌🏻




🔻برای اطلاع بیشتر میتونی مارو توی تلگرام، اینستاگرام یا از طریق سایت دنبال کنی📢

🆔 @Learnithon

«متفاوت فکر کن...!»😉

#اینو‌کانت
#ایده‌پردازی
#داستان_سرایی_دیجیتال
#پروپوزال_نویسی
#سرچ
#جشنواره_دانشجویی_ایده‌_های_نوآورانه_آموزشی
#دانشجویان_علوم_پزشکی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دوره از هشت قسمت تشکیل شده و در هر قسمت بخشی از داستان 🎞 به همراه محتوای آموزشی🤓 قرار داده شده.


علاوه بر داستان، توی هر قسمت محتواها با سه رنگ مختلف در اختیارتون قرار میگیره :
محتوای سبز🟢، آبی🔵 و قرمز🔴

اینکه هر محتوا مخصوص چه موضوعی هست توی ویدیو گفته شده پس کااامل ببینش😉

اما بازم اگر سوال داشتی میتونی بهمون پیام بدی😌📱




لازمه اعلام کنیم که کم کم قراره ثبت نام دوره رو شروع کنیم🎉🤩

اگر سوالی برای ثبت نام دارین یا می خواین پیش ثبت نام انجام بدین می تونین به ۲ زیر اقدام کنید:

1⃣ روش اول اینکه اگر عضو کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاهتون هستین می تونین از طریق کمیته اقدام کنید؛ فقط کافیه یکی از نماینده های کمیته به ما پیام بده و ما مشتاقانه درخواست های همکاری رو میپذیریم🤝
اینم بگم که تخفیف ویژه ای برای اعضای کمیته در نظر گرفتیم🤩🎁

2⃣ اما اگر قصد دارید مستقل از دانشگاه ثبت نام کنید، می تونی ID تلگرام و یا پیج اینستاگرام ما رو دنبال کنید تا از شروع ثبت نام دوره و نحوه اون مطلع بشین🤳🏻.

🆔@Learnithon

«متفاوت فکر کن...»!😉

#ثبت_نام
#جشنواره_دانشجویی_ایده_های_نوآورانه_آموزشی
#ایده‌پردازی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سلاااااممم😃👋🏻
کلیپی که می بینید👆🏻فقط چند ثانیه از داستان جذاااب دوره هست🤩😍
.
.
.
الان دیگه نوبتی هم باشه نوبت ثبت نام توی دوره اینوکانته💥
.
ثبت ناممون از طریق سایت انجام میشه و اونجا حتی می تونید با دوره بیشتر آشنا بشید
.
اما اگر سوالی در مورد دوره براتون ایجاد شده که هنوز پاسخ داده نشده، میتونین به سایت لرنیتون سر بزنید یا توی اینستا و یا تلگرام سوالتون رو بپرسین😌🌹
.
.
.
و اماااا...
خبر مهم🤩🎉
از اونجایی که هدفمون اینکه در کنار هم یادبگیریم و همه دانشجوها از سراسر کشور بتونن توی هر دانشگاهی دوره رو تهیه کنن، یه هدیه🎁 برای ۲۰ نفر اولی که ثبت نام می کنن در نظر گرفتیم🤩
هزینه دوره ۴۰۰ تومان هست که برای این ۲۰ نفر با تخفیف ۵۰ درصدی در نظر گرفته میشه یعنی ۲۰۰ هزار تومان🎉🎉
.
.
پس عجله کنید تا دیر نشده😱


راستی اگر خواستین صرفا یک سری از جلسات رو تهیه کنید هم مشکلی نداره😌
فقط کافیه بهمون پیام بدین ✉️

🆔@learnithon

«متفاوت فکر کن...!»😉

#اینو‌کانت
#ایده‌پردازی
#داستان_سرایی_دیجیتال
#جشنواره_دانشجویی_ایده_های_نوآورانه_آموزشی
#ثبت_نام
یادبگیر، ایده بده، تحول ایجاد کن!

تیم لرنیتون (استارتاپ فعال درحوزه آموزش علوم پزشکی) برگزارمیکند:

           💥💥اینوکانت💥💥

(اولین دوره جامع آموزش صفرتاصدی تکنیک های ایده پردازی ونگارش ایده)

ویژه ی کلیه دانشجویان علوم پزشکی

اگه دوست داری ایده های جدید خلق کنی ولی نمیدونی ازکجا و چطور باید شروع کنی؟
یا اگه ایده داری ولی نمیدونی چطورپرورشش بدی؟
یاحتی چطور نگارشش کنی وتوی جشنواره ایده های نوآورانه جزو برترین هاباشی؟
🔆دوره اینوکانت طراحی شده تاجواب همه سوالاتت رو بده


📌یادت باشه اینوکانت فقط یک دوره نیست، یک تجربه است. تجربه‌ای که میتونه مسیر فکریت روتغییر بده!!!

🔰پس همین الان میتونی توی دوره ثبت نام کنی و ازمحتواهای بی نظیرش شگفت زده بشی!!!

📥 برای ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر، کلیک کن:
[لینک ثبت نام]

ارتباط باادمین:
@miss_zahraghotbi

«متفاوت فکرکن...!» 😉
#اینوکانت
#لرنیتون
#ایده_های_نوآورانه_آموزشی

🆔 @learnithon
2025/02/05 06:56:00
Back to Top
HTML Embed Code: