Telegram Group Search
📣 #فراخوان #بورسیه_پژوهشی

🔺بورسیه «رالف سی. و مری لین هاید برای تحقیق در منابع کمیاب» با امکان دسترسی به مخزن مخطوطات اسلامی 🔺

🔺Ralph C. and Mary Lynn Heid Rare Materials Research Fellowship 🔺

🔹 کتابخانه دانشگاه میشیگان؛ ۵ مه ۲۰۲۵ تا ۱۴ اوت ۲۰۲۶ 🔹

کتابخانه دانشگاه میشیگان از پژوهشگرانی که با دسترسی حضوری به مجموعه‌ منابع ویژه این کتابخانه می‌توانند بر غنای تحقیقات خود بیافزایند دعوت کرده است که درخواست‌های خود را ارسال کنند.

در توضیحات این فراخوان آمده است:

بورسیه «رالف سی. و مری لین هاید برای تحقیق در منابع کمیاب» به پژوهشگرانی تعلق می‌گیرد که مطالعاتشان از دسترسی مستقیم به مجموعه‌های ویژه کتابخانه دانشگاه میشیگان، از جمله مجموعه نسخه‌های خطی اسلامی موجود در مرکز پژوهش‌های مجموعه‌های ویژه، بهره‌مند می‌شود.

مبلغ ۳۰۰۰ دلار به پروژه‌هایی که مستلزم سفر بین‌المللی به آن آربر، میشیگان است تعلق خواهد گرفت.

متقاضیان از تمام ملیت‌ها امکان ثبت درخواست دارند و نیازی به پیوستگی یا وابستگی علمی و دانشگاهی نیست. پروژه‌ها می‌توانند ماهیت دانشگاهی، روزنامه‌نگارانه یا خلاقانه داشته باشند.

متقاضیان باید طرح پیشنهادی خود (حداکثر ۵۰۰ کلمه)، فهرست و شرح منابعی که نیاز دارند، دو توصیه‌نامه، و رزومه‌ی خود را از طریق این صفحه ارسال کنند. مهلت ثبت درخواست برای دوره جاری تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۵ است. دوره اقامت و استفاده از بورسیه از ۵ مه ۲۰۲۵ تا ۱۴ اوت ۲۰۲۶ خواهد بود. شهروندان غیر-آمریکایی در صورت پذیرش ملزم به دریافت ویزای J-1 خواهند بود.

📌مرکز و کتابخانه مطالعات اسلامی به زبان‌های اروپایی

@islamicstudies

@UT_Central_Library
انتشارات مجموعه ای ارزشمند از وقف نامه هایی که روی کتابهای خطی نوشته شده، می تواند در روشن کردن بسیاری از مسائل فرهنگی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی به ما کمک کند. هر کدام از این مجلدات اختصاص به وقف نامه های روی کتابهای پاره ای از کتابخانه ها دارد. انتشار مجموعه یادداشت های پشت نسخه ای، بویژه وقف نامه، بخصوص اگر تصحیح شده ارائه شود، کار بزرگی است و موادی را که ما در شناخت تاریخ کشور و فرهنگمان به آن نیاز داریم در اختیار ما می گذارد. باید قدردان آقای اشکوری بود که دست به این کار بزرگ زده اند
@UT_Central_Library
یک نمونه وقف نامه روی نسخه ای از تاریخ جهانگشای جوینی این است
@UT_Central_Library
فکربلبل همه آن است که گل شد یارش
گل در اندیشه که چون عشوه کند
گل و مرغ نام یکی ازسبک‌هاي نگارگري ایرانی است. همانطور که از نامش برمی‌آید از دو عنصر شاخص گُل و مرغ تشکیل شده است. عناصراین نقاشی از طبیعت الهام گرفته شده است؛ عناصری همچون گل‌ها، درختان، انواع پرندگان مثل بلبل، طاووس و گاه همراه با حشراتی درکناراین عناصرمثل پروانه دیده می‌شود. از این نقاشی جهت تزئین صنایع متعدد استفاده می‌شود، مثل جلد کتاب، قاب آیینه، قلمدان،جعبه جواهرات،منسوجات و کاشی‌نگاري.
از اولین هنرمندانی که به کشیدن گل‌ومرغ پرداختند می‌توان به محمدزمان و شفیع عباسی اشاره کرد.
در مورد تاریخ پیدایش آثار گل و مرغ باید ذکر کرد که پس از رانده‌شدن نقاشان از دربار شاه‌طهماسب درقرن 10 هـ..ق. تولید نقاشی به‌صورت آزاد و فارغ از سفارش‌های دربار رونق گرفت. در میان هنرمندان این دوره رضا عباسی توانست نخستین‌بار پرندة کوچکی را از زمینۀ آثار نقاشی ایرانی بیرون آورده و به مضمون اصلی نقاشی تبدیل کند. وي پرندگانی را تصویر می‌کرد که در محیط زندگی او در دسترس و دیداو قرار داشته‌اند وبومی باغ‌های اصفهان بوده‌اند. [شهدادي]
@artresearchh
@rezamahdavi51.
https://www.youtube.com/@academicpersian

اینجا می توانید شمار فراوانی از مقالات بزرگان ایرانی را در باره ایرانشناسی گوش دهید.
امروز در خدمت استادان دکتر اصغری ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران و همکار محترم جناب دکتر گودرز رشتیانی در کتابخانه مرکزی بودم. امیدوارم دانشکده ادبیات، جان تازه ای بگیرد و با همراهی استادان محترم این دانشکده، آینده روشنی برای این دانشکده رقم بخورد. روی دیوار، نقشه ای است که مرحوم غلامرضا سحاب، که از بد حادثه در کرونا جان به جان آفرین تسلیم کرد و اندوه آن تا عمق جانمان باقی ماند، به کتابخانه اهدا کردند.
@UT_Central_Library
امروز جلسه ای هم با مدیران بخش های کتابخانه داشتیم. همه دوستان توضیحاتی دادند، مشکلات را گفتند. قرار شد یکپارچه در خدمت دانشجویان و استادان و کارمندان دانشگاه باشیم.

@UT_Central_Library
بالمعتدین وَذَرُوا ظَاهِرَ الْإِثْمِ وَبَاطِنَهُ إِنَّ الَّذِينَ يَكْسِبُونَ الْإِثْمَ سَيُجْزَوْنَ بِمَا كَانُوا يَقْتَرِفُونَ وَلَا تَأْكُلُوا مِمَّا (انعام، 120 ـ 121)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
چگونگی ترسیم نمودارها و چارت‌های علمی با استفاده از هوش مصنوعی در کمترین زمان ممکن و کاربرد آن در پژوهش‌های علمی

@UT_Central_Library
راهنمای جستجو در پایان نامه های دانشگاه تهران

@UT_Central_Library
ساعات کاری کتابخانه مرکزی

@UT_Central_Library
2025/01/08 10:39:14
Back to Top
HTML Embed Code: