Telegram Group Search
فکربلبل همه آن است که گل شد یارش
گل در اندیشه که چون عشوه کند
گل و مرغ نام یکی ازسبک‌هاي نگارگري ایرانی است. همانطور که از نامش برمی‌آید از دو عنصر شاخص گُل و مرغ تشکیل شده است. عناصراین نقاشی از طبیعت الهام گرفته شده است؛ عناصری همچون گل‌ها، درختان، انواع پرندگان مثل بلبل، طاووس و گاه همراه با حشراتی درکناراین عناصرمثل پروانه دیده می‌شود. از این نقاشی جهت تزئین صنایع متعدد استفاده می‌شود، مثل جلد کتاب، قاب آیینه، قلمدان،جعبه جواهرات،منسوجات و کاشی‌نگاري.
از اولین هنرمندانی که به کشیدن گل‌ومرغ پرداختند می‌توان به محمدزمان و شفیع عباسی اشاره کرد.
در مورد تاریخ پیدایش آثار گل و مرغ باید ذکر کرد که پس از رانده‌شدن نقاشان از دربار شاه‌طهماسب درقرن 10 هـ..ق. تولید نقاشی به‌صورت آزاد و فارغ از سفارش‌های دربار رونق گرفت. در میان هنرمندان این دوره رضا عباسی توانست نخستین‌بار پرندة کوچکی را از زمینۀ آثار نقاشی ایرانی بیرون آورده و به مضمون اصلی نقاشی تبدیل کند. وي پرندگانی را تصویر می‌کرد که در محیط زندگی او در دسترس و دیداو قرار داشته‌اند وبومی باغ‌های اصفهان بوده‌اند. [شهدادي]
@artresearchh
@rezamahdavi51.
https://www.youtube.com/@academicpersian

اینجا می توانید شمار فراوانی از مقالات بزرگان ایرانی را در باره ایرانشناسی گوش دهید.
امروز در خدمت استادان دکتر اصغری ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران و همکار محترم جناب دکتر گودرز رشتیانی در کتابخانه مرکزی بودم. امیدوارم دانشکده ادبیات، جان تازه ای بگیرد و با همراهی استادان محترم این دانشکده، آینده روشنی برای این دانشکده رقم بخورد. روی دیوار، نقشه ای است که مرحوم غلامرضا سحاب، که از بد حادثه در کرونا جان به جان آفرین تسلیم کرد و اندوه آن تا عمق جانمان باقی ماند، به کتابخانه اهدا کردند.
@UT_Central_Library
امروز جلسه ای هم با مدیران بخش های کتابخانه داشتیم. همه دوستان توضیحاتی دادند، مشکلات را گفتند. قرار شد یکپارچه در خدمت دانشجویان و استادان و کارمندان دانشگاه باشیم.

@UT_Central_Library
بالمعتدین وَذَرُوا ظَاهِرَ الْإِثْمِ وَبَاطِنَهُ إِنَّ الَّذِينَ يَكْسِبُونَ الْإِثْمَ سَيُجْزَوْنَ بِمَا كَانُوا يَقْتَرِفُونَ وَلَا تَأْكُلُوا مِمَّا (انعام، 120 ـ 121)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
چگونگی ترسیم نمودارها و چارت‌های علمی با استفاده از هوش مصنوعی در کمترین زمان ممکن و کاربرد آن در پژوهش‌های علمی

@UT_Central_Library
راهنمای جستجو در پایان نامه های دانشگاه تهران

@UT_Central_Library
ساعات کاری کتابخانه مرکزی

@UT_Central_Library
1- مكتبة المصطفى http://goo.gl/vDnSq3
2- مكتبة الإسكندرية http://www.bib-alex.com/
3- جامع الكتب المصورة http://kt-b.com/
4- مليون كتاب الكتروني http://goo.gl/Nvmjs
5- خزانة الكتب http://goo.gl/0SJlkX
6- المكتبة الوقفية http://goo.gl/3eXURW
7- مكتبة الكتاب العربي http://goo.gl/QUy63S
8- مكتبة صيد الفوائد http://goo.gl/AF2Asu
9- مكتبة الوراق http://goo.gl/CIdHm
10 – مكتبة ستار للحاسب الآلي والبرمجيات http://goo.gl/5EBHUN
11- مكتبة نهلة http://goo.gl/cl9oa1
12- مكتبة الكتب http://goo.gl/6a0a
13- المكتبة الإلكترونية المتنوعة http://www.y-ebooks.com/
14- مكتبة المشكاة الإسلامية http://goo.gl/JB9D1
15- هنا مكتبتي http://goo.gl/7Ws34
16- مكتبة لقيت روحي http://goo.gl/Yxy3Je
17- مكتبة صحبة نت http://goo.gl/2C2hXj
18- مكتبة الجليس http://www.aljlees.com/
19- كتابي دوت كوم http://www.ktaby.com/
20- مكتبة الشرق الأوسط http://goo.gl/bz82b
21- المكتبة الإلكترونية للمنتدى العلمي الثقافي
http://www.3rbsc.com/vb/forumdisplay.php?f=59
22- - المكتبة العربية http://abooks.tipsclub.com/
23- مكتبة الولف http://books.al-wlf.com/
24- مكتبة الكتاب العربي
http://www.arabworldbooks.com/E-Books/e_books.html
25- مكتبة بتر لايف http://www.betterlifestore.org/
26- مكتبة نبع الوفاء http://www.s0s0.com/
27- مكتبة الأوائل http://www.trytop.com/
28- مكتبة جسد الثقافة http://aljsad.com/forums.php
29- المكتبة الالكترونية المجانية http://www.fiseb.com


کتابخانه هایی که کتب عربی دارند 💐💐
گــاهــی چـو مـلایـکـم سَــرِ بــنــدگی اســت
گه چون حیوان به خواب و خور، زندگی است

گـاهم چـو بهـایـم، سـرِ درّندگی است

سبحان الله این چه پراکندگی است؟!


(مولانا ابوسعید ابوالخیر)

🔸تصویر آرامگاه منسوب به ابوسعید ابو‌الخیر، عارف بنام قرون چهارم و پنجم هجری قمری در ۱۳۰ کیلومتری جنوب شرقی ترکمنستان، در شهرک مهنه، هم ‌مرز با ایران.

@bazmeghodsian
📰 زرین‌‏کوب از پاییز 1335 تا تابستان 1336، مدیریت بنگاه ترجمه و نشر کتاب را پذیرفت، زیرا احسان یارشاطر، مدیرعامل و ایرج افشار، قائم‏‌مقام آن در ایران نبودند. او هم‏چنین در نیمه‌دوم این دهه، در سال‏های 1336 و 1338، «دو قرن سکوت» و «نقد ادبی» را منتشر کرد. در آغاز دهه 40، به دعوت مجتبی مینوی، به موسسه فرانکلین رفت تا ایده‌‏ای را که همایون صنعتی‏‌زاده درسر می‏‌پروراند، عملی کنند و آن، راه‌‏اندازی موسسه لغت‏نامه فرانکلین بود که اگرچه پژوهش‌‏ها و سفرهای بسیاری مصروف آن شد اما هیچ‏‌وقت به اجرا نرسید. هرچند وقتی در همان موسسه، غلام‏حسین مصاحب، دایره‌المعارف فارسی را آغاز کرد، همکاری موثری با آن داشت و مقالات زیادی برای آن نوشت. در سال 1342، ایرج افشار به‌‏سبب سفر به خارج از کشور، اداره کلی مجله راهنمای کتاب را به او و البته، سردبیری‌‏اش را به قمر آریان سپرد. در سال‏های 1343 و 1344، «ارزش میراث صوفیه» و «با کاروان حله» را در انتشارات و کتاب‏فروشی‏ آریا در سه‏‌راه ژاله که به‏‌اتفاق برادرانش داشت، نشر داد...


🦉@goftemaann
مصطفی درایتی، متولد 1334 در مشهد است. او فقیهی ست محقق و مصحح و در عین حال فعال سیاسی است. دهه شصت، مسئول مرکز مطالعات و تحقیقات دفتر تبلیغات قم بوده. حالا مدیر مرکز مطالعات اسلام و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت است. حجت الاسلام و المسلمین استاد مصطفی درایتی، تلاش های گوناگونی را در حوزه فهرست نویسی و نسخه های خطی کرده است.

مجموعه کامل فهرستگان نسخ خطی ایران با نام (فنخا) در ۴۵ جلد تدوین شده که یکی از منابع جمع آوری کننده فهرست های کتاب های دستنویس و نسخه های خطی است که راهبر و مولف آن، او بوده است.
از دیگر آثار او کتاب فهرست‌واره دست نوشته های ایران (دنا) در ۱۲ جلد است که یکی دیگر از منابع جمع آوری کننده فهرست های کتاب های دستنویس و نسخه های خطی است.

گفت وگو استاد مصطفی درایتی، به همت همکاران کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران انجام شده و به طور اختصاصی برای انتشار در اختیار خبرآنلاین قرار گرفته است که در پایین می خوانید. 👇👇🌺🌺☘️☘️
نگاهی_به_اسناد_فارسی_دوره_قاجار_در_کتابخانه_ایران_اوساکا.pdf
2.1 MB
آقای هاشم رجب زاده، چندین مجموعه از اسناد ایرانی را در ضمن چند جلد کتاب در ژاپن منتشر کرده است. این مقاله نیز که حاوی اسنادی منتشر نشده از دوره قاجاری است، از جمله کارهای این بزرگمرد است که چند ده سال است در ژاپن به نگارش مقالاتی در باره فرهنگ ایران و ژاپن مشغول است. مقاله دیدنی است. حتما مرور بفرمایید.
برگی از اسنادی که آقای رجب زاده در مقاله بالا به آنها پرداخته است.
موسسه قلم چی، کتابهای زیادی را بر اساس درخواست دانشکده های مختلف خریداری کرده و امروز آنها را در اختیار نمایندگان این کتابخانه ها و از جمله کتابخانه مرکزی گذاشت. سپاسگزاریم.
وقف کتاب یکی از بهترین وقف ها در دنیای اسلام است که پیشینه ای دیرین دارد.
این روزها، به وقف کتابهای دیجیتالی هم نیازمندیم، چرا که بسیاری از دانشجویان ما ترجیح می دهند اگر کتابی نسخه دیجیتالی دارد، آن را مطالعه کنند.
2025/01/09 04:22:16
Back to Top
HTML Embed Code: