Telegram Group Search
Audio
🎧 این پیروزی ...

▫️ سرودهای انقلاب
۱۳۵۷

@ensafnews
Audio
🎧 خمینی ای امام ...

▫️ سرودهای انقلاب
۱۳۵۷

@ensafnews
Audio
🎧 هوا دلپذیر شد ...

▫️ سرودهای انقلاب ۱۳۵۷

@ensafnews
Audio
🎧 ژاله خون شد

▫️ سرودهای انقلاب
۱۳۵۷

@ensafnews
Audio
🎧 ۲۲ بهمن روز از خود گذشتن

▫️ سرودهای انقلاب
۱۳۵۷

@ensafnews
Audio
🎧 برخیزید

▫️ سرودهای انقلاب
۱۳۵۷

@ensafnews
Audio
🎧 خلبانان ملوانان ...

▫️ سرودهای انقلاب
۱۳۵۷

@ensafnews
Audio
🎧 الله اکبر خمینی رهبر

▫️ سرودهای انقلاب ۱۳۵۷

@ensafnews
Audio
🎧 لاله در خون شد

▫️ سرودهای انقلاب
۱۳۵۷

@ensafnews
Audio
🎧 ملت برای ارتش ارتش برای ملت

▫️ سرودهای انقلاب
۱۳۵۷

@ensafnews
انقلاب ۵۷: اهداف رهبر اول، ارزیابی رهبر ثانی

ده ماه قبل آیت الله خامنه‌ای در دیدار جمعی از دانشجویان بیان کردند که بسیاری از اهداف انقلاب هنوز تحقق نیافته است. این اهداف کدام است و دلایل محقق نشدن آن چه بوده است؟

برای یافتن پاسخ این سوال مرور اهداف انقلاب سال ۵۷ از نگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران می‌تواند راهگشا باشد.

رهبر نخست نظام در سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های خود اندکی پیش و پس از پیروزی انقلاب مردم ایران در ۲۲ بهمن ۵۷ مواردی را به عنوان هدف‌گذاری این نهضت اعلام کردند که برخی از آنها در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی به شرح زیر است:

▫️در جمهوری اسلامی مطبوعات در نشر همه حقایق و واقعیات آزادند.
▫️اقلیت‌های مذهبی باید از حقوق طبیعی خودشان که خداوند برای همه ی انسان‌ها قرار داده است، بهره‌مند شوند. ما به بهترین وجه از آنها نگهداری می‌کنیم. در جمهوری اسلامی کمونیست‌ها نیز در بیان عقاید خود آزادند.
▫️اگر کسی از شخص اول مملکت شکایتی داشته باشد، قاضی او را احضارش می‌کند و او هم در دادگاه حاضر می‌شود، این وظیفه است.
▫️حکومت اسلامی یعنی یک حکومت مبتنی بر عدل و دمکراسی و متکی بر قواعد و قوانین اسلام.
▫️اسلام هم حقوق بشر را محترم می‌شمارد، و هم عمل می‌کند. حق آزادی را از هیچ کس نمی‌گیرد. اجازه نمی‌دهد که کسانی بر او سلطه پیدا کنند که حق آزادی را به اسم آزادی از آنها سلب کند.
▫️زن‌ها در حکومت اسلامی آزادند؛ حقوق آنها مثل حقوق مردهاست. اسلام زن را از قید اسارت مردها بیرون آورد و آنها را هم‌ردیف مردها قرار داده است.
▫️باید اختیار دست مردم باشد. این یک مسأله‌ی عقلی است‌، هر عاقلی این مطلب را قبول دارد که مقدرات هرکسی باید دست خودش باشد.
▫️من نمی‌خواهم ریاست دولت را داشته باشم. و طرز حکومت، حکومت جمهوری است و تکیه به آرای ملت. روحانیون در حکومت، پستی را اشغال نمی‌کنیم. وظیفه‌ی روحانیون ارشاد دولت‌هاست … نگفته‌ام که روحانیون متکفل حکومت خواهند شد. روحانیون شغل‌شان چیز دیگری است.
▫️همه دنیا که دنبال این هستند که ارتششان از امور سیاسی کنار باشد آنها یک چیزی می فهمند که می‌گویند این را؛ ما که می خواهیم که سپاه و ارتش جند الله باشند و دسته بندی نداشته باشند و جهات سیاسی را کنار بگذارند برای اینکه اگر جهات سیاسی و مناقشات سیاسی در سپاه رفت و در ارتش رفت، باید فاتحه این سپاه و ارتش را ما بخوانیم…سعی کنید جهات سیاسی در سپاه وارد نشود، که اگر افکار سیاسی وارد سپاه شود، جهات نظامی آن از بین می‌رود.
▫️اول چیزی که برای انسان هست آزادی در بیان است، آزادی در تعیین سرنوشت خودش است.

اینها بخشی از هدفگذاری بنیانگذار و رهبر نخست نظام بوده که ممکن است بخشی از آنها بنا بر ارزیابی رهبر دوم نظام محقق نشده باشد.

با نگاهی به سخنان دیگر رهبران انقلاب همچون آقایان بهشتی، مطهری، خامنه‌ای، هاشمی، طالقانی و … می‌توان دید که آنها نیز اهدافی مشابه همین موارد را مطرح کرده‌اند و آرمانشهر پسا ۵۷ در نگاه این گروه از انقلابیون آن زمان که بعدها از مسئولان ارشد نظام شدند مختصات تا حدودی یکسان داشته است.

البته روشن است که از نگاه رهبران انقلاب و مسئولان نظام بخش‌هایی از اهداف مورد نظرشان محقق شده و کشور نیز در مسیر تحقق برخی از اهداف وعده داده شده است اما با این وجود بخشی از اهداف و آرمان‌ها تحقق نیافته است.

آیت الله خامنه‌ای که از سال ۶۸ و با درگذشت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، رهبری این نظام را بر عهده گرفتند، ضمن پذیرش عدم تحقق بسیاری از اهداف انقلاب اسلامی سال ۵۷ البته بر این موضوع هم تاکید دارند که «درک واقعیات دیروز باید همواره مورد توجه باشد تا درباره‌ی امروز قضاوتی صحیح داشته باشیم»

رهبری فعلی نظام در سخنرانی‌های سال‌های اخیر خود با وجود تاکید بر تفاوت‌های اساسی وضعیت کشور نسبت به رژیم سابق، عقب‌ماندگی در تحقق برخی اهداف انقلاب همچون آزادی و عدالت را نیز مورد تاکید قرار داده‌اند و پیگیری آن را خواستار شده‌اند.

آیت الله خامنه‌ای در آبان سال ۹۱ در نشستی با حضور جمعی از اندیشمندان و استادهای حوزه و دانشگاه درباره‌ی مسئله‌ی آزادی گفتند: امروز خلاءهای فراوانی در باب آزادی داريم كه بايد با تفكر و انديشه‌ورزی و پاسخ دادن به همه‌ی مسائل و سؤالات مطرح در مقوله‌ی آزادی، به سمت منظومه‌سازی حركت كنيم.

رهبری درباره‌ی عقب ماندن نظام در تحقق عدالت بیان صریح‌تری دارند و می‌گویند...

ادامه‌ی گزارش را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com.com/576924/
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «انقلاب ۵۷: اهداف رهبر اول، ارزیابی رهبر ثانی ده ماه قبل آیت الله خامنه‌ای در دیدار جمعی از دانشجویان بیان کردند که بسیاری از اهداف انقلاب هنوز تحقق نیافته است. این اهداف کدام است و دلایل محقق نشدن آن چه بوده است؟ برای یافتن پاسخ این سوال مرور اهداف انقلاب…»
فتاح: حضور مردم از همه موشک‌ها کوبنده‌تر است

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در راهپیمایی چهل‌وششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد:
🔸 اتحاد و همدلی رمز موفقیت مردم ایران در عبور از بحران‌ها است
🔸 همان مردمی که باعث شدند ۴۶ سال قبل نظام شاهنشاهی سرنگون شود، در این ۴۶ سال نیز  از این انقلاب حراست کردند
🔸 حضور مردم در ۲۲ بهمن از همه موشک‌ها کوبنده‌تر است
🔸 حضور پرشور مردم با وجود تدابیر دشمن نشان از هوشمندی و موقعیت‌شناسی مردم و پیوند عمیق میان ملت و نظام اسلامی است. البته نارضایتی از مشکلات معیشتی و رفتار ما مسئولین مطالبه به حق مردم است
🔸 محور مقاومت با تاثیر از انقلاب ایران زنده است و این باعث می‌شود موانعی در توسعه استکبار ایجاد شود
🔸 هر چه مقاومت شهید داد، مقاوم‌تر و استوارتر شد. از دل خاکستر غزه، پیروزی مقاومت سرزد و جهان را به حیرت واداشت

@ensafnews
📌رییس جمهور: وعده‌هایم را فراموش نکردم باید پاسخگو باشیم

🖊رییس جمهور پزشکیان: ‏ما تلاش می‌کنیم به آن شعارهایی که دادیم و ادعاهایی که کردیم، عمل کنیم. من وعده‌هایی که دادم را فراموش نکردم. وقتی مردم با همه این سختی‌ها، در میدان حضور دارند، نشان می‌دهد ما در مقابل این مردم مسئول هستیم و باید پاسخگو باشیم.

@irpezeshkian
شبنامه‌ی انصاف - 22 بهمن | ادعای جعلی رسانه‌های اصولگرا | عکس سیدمجتبی خامنه‌ای برای امسال نبود | شعارهای شب ۲۲ بهمن | «واهمه‌ی تیم ترامپ از ترور» | پیام و ادعای رضا پهلوی! | یک زن بی‌حجاب در راهپیمایی | رادیکال‌های آزاد در صداوسیما

انصاف نیوز - شبنامه، جمعه 22 بهمن ۱۴۰۳


ادعای جعلی رسانه‌های اصولگرا

بعضی رسانه‌های اصولگرا در خبری جعلی مدعی شدند که دونالد ترامپ برای مذاکره با ایران پیش شرطی را مبنی بر الحاق جزایر سه گانه تنب بزرگ، تنب کوچک و بوموسی به امارات قرار داده است.
این ادعا که به نقل از وال استریت ژورنال در این رسانه‌ها منتشر شده واقعیت ندارد و چنین خبری در این رسانه نیست و مقام‌های آمریکایی نیز چنین پیش شرطی را برای مذاکره با ایران قرار نداده‌اند.
خبرگزاری اصولگرای فارس که یکی از رسانه‌های نشردهنده‌ی این خبر جعلی بوده بدون توضیحی آن را حذف کرده است.


عکس سیدمجتبی خامنه‌ای برای امسال نبود

خبرگزاری صداوسیما و برخی رسانه‌های دیگر عکسی از سیدمجتبی خامنه‌ای را منتشر کرده و مدعی شده‌اند که این عکسی از حضور او در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ است.
بنا بر اطلاع خبرنگار انصاف نیوز عکس منتشر شده ارتباطی به راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال ندارد.
عکسی از حضور آقای خامنه‌ای در راهپیمایی امروز منتشر نشده است.


شعارهای شب ۲۲ بهمن

برخی رسانه‌های فارسی‌زبان خارج کشور با انتشار ویدئوهایی مدعی شدند که در شب ۲۲ بهمن علاوه بر شعار الله اکبر، شعارهایی علیه مسئولان نیز در برخی نقاط سر داده شده است.


واهمه‌ی تیم ترامپ از ترور

آکسیوس به نقل از نویسنده‌ی کتاب «انتقام: پشت‌ پرده بازگشت ترامپ به قدرت» نوشت: اگرچه نمی‌توان ایران را به‌طور قطعی با رویدادهای مربوط به طرح ترور دونالد ترامپ مرتبط دانست، اما تیم ترامپ شدیدا از احتمال حمله به هواپیمای شخصی او، واهمه داشت. تیم ترامپ احتمال می‌داد که آنها بتوانند هواپیمای شخصی او را هنگام برخاستن یا فرود هدف قرار دهند.


پیام و ادعای رضا پهلوی!

رضا پهلوی به بهانه‌ی ۲۲ بهمن در پیامی مدعی شد که به «خواست ملت در میدان ایستاده» و طرح ۵‌گانه‌ی مشخص و مدونی دارد.
منتقدان آقای پهلوی نقدهایی به این پیام او مطرح کرده‌اند، از جمله اینکه ملت چه زمانی از او خواسته که در میدان باشد.
او پیش از این نیز گفته بود «آماده‌ی رهبری دوران گذار است».


یک زن بی‌حجاب در راهپیمایی

پرهام قبادی،خبرنگار بی‌بی‌سی عکسی از زنی بدون حجاب در راهپیمایی ۲۲ بهمن را منتشر کرده که در دستش روزنامه‌ای با نقل قولی از آیت‌الله طالقانی دارد که «درمورد حجاب اجبار در کار نیست.»



رادیکال‌های آزاد در صداوسیما


حضور همزمان دو چهره‌ی جریان رادیکال در صداوسیما مورد توجه و انتقاد کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت.
سیدمهدی میرباقری و سعید جلیلی تقریبا به طور همزمان در شبکه‌های افق و خبر حضور پیدا کرده و در تریبون یکطرفه دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.
چند روز قبل هم شهریار زرشناس در شبکه‌ی افق دیدگاه‌های مشابهی را مطرح کرده بود.
پس از سخنان اخیر رهبری درباره‌ی مذاکره با آمریکا، صداوسیما با دعوت از چهره‌هایی رادیکال روایت آنها از سخنان آیت‌الله خامنه‌ای را پوشش داده است.

#شبنامه_انصاف
@ensafnews
انصاف نیوز
امامی متفاوت با امام‌ها | محسن‌حسام مظاهری به‌بهانه‌ی درگذشت کریم آقاخان رهبر اسماعیلیان نزاری محسن‌حسام مظاهری، نویسنده و پژوهشگر اجتماعی تشیع و آیین‌های شیعی، در یادداشتی تلگرامی مطلبی نوشته است که متن کامل آن را در ادامه می‌خوانید. «شاه کریم الحسینی…
فرهاد دفتری: اسماعیلیان و شیعیان ۱۲امامی وجوه اشتراک بسیار دارند | افسانه‌های حشاشین جعل صلیبیون بود

/گفت‌وگو با فرهاد دفتری اسماعیلیه‌ شناس برجسته ایرانی/

فرهاد دفتری به اعتبار سال‌ها مطالعه و پژوهش درباره اسماعیلیان و اعقابشان بهترین مرجع برای پاسخ به سوالات بی‌شماری‌ست که پخش سریال حشاشین درباره‌ی اسماعیلیان، حسن صباح و قلعه الموت، به وجود آورده بود. به ویژه آن‌که حمایت تمام‌عیار ایران از زیدیان یمن، نشان داد می‌توان به فِرَق شیعی، به مثابه فرصتی برای گسترش گفتمان علوی بهره برد؛ چه شیعیان زیدیه باشند و چه شیعیان اسماعیلیه.

گفتگوی انصاف نیوز با آقای دفتری چند ماه پیش به بهانه‌ی پخش این سریال انجام شده بود؛ حال با درگذشت کریم آقاخان، امام چهل و نهم شیعیان اسماعیلیه و انتخاب آقاخان پنجم، واکنش‌ها و تحلیل‌های درست و نادرست دیگری درباره‌ی اسماعیلیان مطرح شده است.

شما در مقدمه کتاب «تاریخ معاصر اسماعیلیان» بخش بزرگی از شناخت ما از این فرقه شیعی را ناشی از محتوایی دانسته‌اید که دشمنان و مخالفان اسماعیلیه تولید کرده‌اند. مخالفان را در چه گروه‌های عمده‌ای می‌توان تقسیم‌بندی کرد و چه انگیزه‌ای از معرفی اسماعیلیه به اشتباه و خطا داشته‌اند؟

تا اواسط قرن بیستم میلادی، اسماعیلیان عمدتاً بر اساس منابعی مورد مطالعه و قضاوت قرار می‌گرفتند که توسط دشمنانشان تدوین یافته و یا بعضاً جعل شده بودند. در نتیجه، داستان‌های بی‌شماری در مورد اصول عقاید و تعلیمات این جماعت شیعه برای بیش از هزار سال در جریان بوده‌اند.

اسماعیلیه از ابتدا به عنوان انقلابی‌ترین جناح تشیع با دستگاه مستقر عباسی-سنی به مخالفت برخاسته و کوشش می‌کردند که خلافت جدیدی را تحت رهبری امام اسماعیلی تأسیس نمایند. این مخالفت بالقوه پس از پدیدار شدن خلافت فاطمی در سال ۲۹۷/۹۰۹ تحقق یافت.

از آن تاریخ امام اسماعیلی که اکنون به عنوان خلیفه فاطمی بر دولت مقتدری حکم‌رانی می‌کرد، می‌توانست مرجعیت خلیفه عباسی را به چالش کشیده و به عنوان رقیب با نفوذی در مقابل او قرار گیرد.

از همان تاریخ، یک نهضت ادبی-جدلی ضد اسماعیلیه به جریان افتاد. هدف این نهضت که از جانب خلفای عباسی و علماء اهل تسنن آن‌ها حمایت می‌شد، معرفی اسماعیلیه به عنوان یک گروه الحادی و نیز رد اصل و نسب علوی خلفاء فاطمی بود. در نتیجه، این نهضت جدلی شروع به ساختن و پرداختن عواملی کرد که طبق آن‌ها می‌توانست به طعن و رد اسماعیلیه به عنوان گروهی از ملحدین بپردازد. این نهضت جدلی که منجر به تدوین «افسانه سیاهی» در مورد اصول عقاید و تعلیمات اسماعیلیان شد، به‌گونه‌ای گسترده در جهان اسلام شایع شد و به تدریج به عنوان توصیف صحیح و قابل اطمینانی از اهداف و عقاید اسماعیلیه مورد پذیرش اکثر مسلمانان قرار گرفت.

یکی دو قرن بعد، صلیبیون و مورخین اروپایی آن‌ها نیز که به خاورمیانه آمده بودند، درباره اسماعیلیان نزاری شام که با آن‌ها تماس یافته بودند، داستان‌های دیگری تدوین کردند. این اروپاییان که اطلاعات‌شان در مورد اسلام بسیار اندک بود، داستان‌های اغراق‌آمیزی در مورد شجاعت فدائیان اسماعیلی شنیده بودند که به همین خاطر به‌عنوان مسئول انجام هر قتل مهمی در دنیای اسلام معرفی می‌شدند. این افسانه‌های موسوم به «حشاشین» عمدتاً بر محور گزینش و تعالیم مخفیانه فدائیان اسماعیلی ساخته و پرداخته شده بودند. افسانه‌های حشاشین نیز، که ریشه در جعل صلیبیون داشت، به مرور در اروپا و گروه‌های صلیبی به جریان افتاد و در نهایت به عنوان توصیفی دقیق از واقعیات مورد پذیرش قرار گرفت.

اسماعیلیان همواره دستمایه رمان‌ها، فیلم‌ها و سریال‌ها بوده‌اند؛ علت این جذابیت چیست و چه‌میزان از آن اطلاعات غلط و اشتباه در بازنمایی از ایشان مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

این دو سری از داستان‌های تخیلی در طول زمان، به خصوص در یک قرن اخیر، مورد استفاده رمان‌نویسان و فیلم‌سازان نیز قرار گرفته، زیرا این داستان‌ها به‌خصوص افسانه‌های حشاشین با توجه به مواردی که در آن‌ها یافت می‌شود، مانند باغ بهشت و لذت‌هایی که در آن‌جا برای فدائیان فراهم می‌شده است، از جذابیت خاصی برای مخاطب برخوردار بوده‌اند.

می‌توان بخشی از جذابیت اسماعیلیه را ناشی از رازورانه بودن آن در زمان شکل‌گیری تا قرون بعدی دانست. آیا این رازگونگی و اختفا اکنون به یک مشخصه و ممیزه رفتار و کردار اسماعیلیان معاصر تبدیل شده یا تنها دست‌مایه دراماتیزه‌کردن محتواهای سرگرم‌کننده است؟

ادبیات اسماعیلی که بیشتر از ماهیت باطنی برخوردار بوده است، تا دهه‌های اخیر چندان در دسترس افراد غیراسماعیلی نبود و این موضوع به ایجاد زمینه‌های مساعدی برای خیال‌پردازی‌های دشمنان اسماعیلیه کمک می‌کرده است. اما...

ادامه‌ی گفت‌وگو با آقای دفتری در لینک زیر:

https://ensafnews.com.com/534146/
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «فرهاد دفتری: اسماعیلیان و شیعیان ۱۲امامی وجوه اشتراک بسیار دارند | افسانه‌های حشاشین جعل صلیبیون بود /گفت‌وگو با فرهاد دفتری اسماعیلیه‌ شناس برجسته ایرانی/ فرهاد دفتری به اعتبار سال‌ها مطالعه و پژوهش درباره اسماعیلیان و اعقابشان بهترین مرجع برای پاسخ به…»
شهاب میرلوحی، وکیل دادگستری: پرونده الهه محمدی مشمول عفو و بسته شد 

🔹شهاب میرلوحی، وکیل الهه محمدی، خبرنگار روزنامه هم‌میهن می‌گوید موکلش مشمول عفو شده و پرونده او بسته شد.

🔹الهه محمدی هفتم مهرماه ۱۴۰۱ و پس از پوشش مراسم خاکسپاری مهسا امینی در سقز، بازداشت شد و ۱۷ ماه بعد را در زندان گذراند.

🔹او ۱۳ ماه پس از بازداشت موقت، در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران با اتهامات «همکاری با دولت خارجی متخاصم آمریکا»، «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» محاکمه و به ترتیب به ۶، ۵ و یک سال حبس و در مجموع به ۱۲ سال حبس برای این اتهامات محکوم شد.

[هم میهن]
@ensafnews
بیانیه نهضت آزادی در واکنش به ممانعت از برگزاری سالگرد درگذشت مهندس بازرگان

بخشی از بیانیه نهضت آزادی ایران:
 
🔹مراسم سی‌امین سالگرد درگذشت زنده‌یاد مهندس مهدی بازرگان که قرار بود با عنوان «بازرگان، وفاق ملی و احتیاج روز» در ۴ بهمن ۱۴۰۳ در کانون توحید تهران برگزار شود، به رغم موافقت کلی وزیر محترم کشور و نظر مساعد معاون سیاسی ایشان، استاندار و فرماندار تهران که در گفت‌وگوهای حضوری به صراحت ابراز شده و حتی از سوی برخی مقامات یادشده نیز اظهار شده بود که: «برگزاری مراسم در اماکن سربسته نیازی به اخذ مجوز ندارد»، با مداخله نهادهای امنیتی لغو شد.

🔹در شرایطی که افزون بر ابَربحران‌های پیچیده و ساختاری کنونی، چشم‌انداز جنگ و رویارویی‌های ویران‌گر نظامی بر سراسر خاورمیانه سایه افکنده و امنیت ملی ایران نیز به شدت در معرض مخاطره و تهدید قرار گرفته است و راهی جز وفاق و همدلی و همبستگی در راستای گذار به دمکراسی و توسعه پایدار و متوازن وجود ندارد، یادآوری الگوی اخلاقی و سیاسی مهندس بازرگان که بر آزادی و حاکمیت ملت استوار است.

🔹بازرگان در نخستین سال‌های دهه شصت خورشیدی در کتاب ارزشمند «انقلاب ایران در دو حرکت» عدول از همگرایی را مهم‌ترین عامل انحراف از آرمان‌های انقلاب و مطالبات مشترک ملی و در تراز تهدیدی جدی برای جامعه و حتی نظام سیاسی موجود مطرح ‌کرد. از این رو، در آستانه چهل و هفتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی که نماد تحقق وفاق ملی علیه استبداد سیاسی نظام پهلوی بود، با کمال تاسف اعلام می‌کند که این تصمیم غیرسازنده نهادهای امنیتی، بیش از آن که اقدامی علیه مهندس بازرگان یا نهضت آزادی ایران تعبیر شود، دلالت بر کارشکنی سازمان‌یافته علیه دولت پزشکیان دارد.

🔹نهضت آزادی ایران یادآوری می‌کند که «ناترازی» فقط در حیطه تامین انرژی نیست. «ناترازی» به معنای بی‌عدالتی در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و پیامد تداوم سوءمدیریت و بحران‌های مستمر است که اداره کشور را در معرض تهدیدهای ویران‌گر قرار می‌دهد.

🔹از این رو، هشدار می‌دهد که ممانعت از برگزاری مراسم سی‌امین سالگرد درگذشت مهندس بازرگان، پیام مایوس‌کننده‌ای را در شرایط کنونی به جامعه می‌رساند و می‌تواند افزون بر وجود نشانه‌ای دال بر شکاف درون حاکمیت و دوگانگی در ساختار دولت، به‌مثابه ناتوانی جدی در ساختار کلان نظام تصمیم‌‌سازی کشور نیز قلمداد شود.

[کانال تلگرامی نهضت آزادی]
@ensafnews
2025/02/11 09:37:02
Back to Top
HTML Embed Code: