Telegram Group Search
Forwarded from BME DOC📚
جلسه اول ریاضی دو استاد خسروی
جلسه اول فیزیک دو استاد حبیبی
جلسه اول ریاضی دو استاد کیانی
جلسه اول معادلات استاد فخار
جلسه اول معادلات استاد واعظ پور
جلسه اول فیزیک پزشکی استاد نبئی
شروع کلاس معادلات استاد لجمیری، تدریسار استاد واعظ پور
جلسه اول استاتیک استاد صادق نژاد
جلسه اول فیزیک دو استاد صبا
جلسه اول شیمی‌آلی استاد اسماعیلیان

جلسه اول ریاضیات مهندسی استاد عباس زاده
جلسه اول ریاضیات مهندسی استاد فخار ایزدی
جلسه اول حل تمرین ریاضی مهندسی استاد عباس زاده
جلسه اول فیزیک یک استاد صبا
جلسه اول ریاضی یک استاد خسروی
جلسه اول برنامه نویسی زبان c استاد مکرمی
جلسه اول محاسبات استاد شاکری
جلسه اول مواد یک استاد کارخانه
جلسه اول الکترونیک یک استاد احمدی
کلاس های پدیده استاد ساویز
کلاس های تجهیزات استاذ نفیسی
کلاس های پردازش تصویر استاد آذرنوش
کلاس های اصول تصویرنگاری پزشکی استاذ تفضلی
کلاس های استاتیک استاد شفیعیان
جلسه اول مقدمه بایومک (قسمت شفیعیان)
جلسه اول ریاضی یک استاد رستمی
کلاس های استاتیک استاد صادق نژاد
کلاس های توانبخشی استاد صادق نژاد
جلسه اول الکترونیک دو استاد احمدی
جلسه اول مدیریت استاد آذرنوش
جلسه اول پدیده استاد ساویز
جلسه اول فیزیولوژی استاد کشوری
کلاس های فیزیک پزشکی استاد سلطانی
کلاس های مقدمه قسمت بایومتریال استاد ایمانی
جلسه اول توانبخشی حضرتی
جلسه اول مدار های الگتریکی ۱ استاد سلطانی
جلسه اول مدار های الکتریکی 1 استاد فلاح
جلسه اول ریاضی مهندسی استاد فلاح
جلسه اول انتقال جرم و حرارت دکتر استاد نبئی



راهنمای ذخیره-سازی و مشاهده ویدئوهای جلسات BBB
پلیر فایل های نیما
پلیر فایل های vc (نیمای قدیمی)
محققان دانشگاه ییل مولکولی به نام A485 کشف کرده‌اند که تولید گلبول‌های سفید خون را افزایش می‌دهد.

🔍🫧🔬🧫

این مولکول، با آزاد کردن نوتروفیل‌ها از مغز استخوان، به سیستم ایمنی کمک می‌کند تا با عفونت‌ها مقابله کند. آزمایش‌ها نشان داده‌اند که A485 می‌تواند عفونت‌های باکتریایی را در حیوانات مؤثرتر از درمان‌های رایج مانند آنتی‌بیوتیک پاک کند و احتمالاً به عنوان جایگزینی برای درمان‌های موجود استفاده شود. این تحقیق در ژورنال Immunity منتشر شده است.

برای مطالعه‌ی ادامه خبر کلیک کنید 🌸🌱

🌐 @fatemehghasemibme 👩🏻‍💻📚✏️
🧬 دنیای پیچیده‌ی پروتئین‌ها دست‌یافتنی‌تر می‌شود!

📚 پروتئین‌ها مولکول‌های بزرگ و پیچیده‌ای هستند که از زنجیره‌های آمینواسیدی تشکیل شده‌اند. این آمینواسیدها که ۲۰ نوع مختلف دارند، به روش‌های گوناگون ترکیب می‌شوند و انواع متنوعی از پروتئین‌ها را ایجاد می‌کنند.

معرفی ابزار هوش مصنوعی "AlphaFold" در سال ۲۰۲۰ باعث پیشرفت‌های چشمگیری در پیش‌بینی ساختار پروتئین‌ها شد که تا قبل‌از آن فرایندی زمان‌بر و پرهزینه بود. این پیشرفت زمینه‌ساز دریافت نوبل شیمی در سال ۲۰۲۴ گردید.

📝

🧬 ابزار "AlphaFold" با بهره‌گیری از شبکه‌های عصبی، دقت بالایی در پیش‌بینی نحوه‌ی تاشدن و عملکرد پروتئین‌ها دارد اما هنوز با چالش‌هایی مانند ناتوانی در پیش‌بینی ساختارهای بسیار بزرگ و عدم نتیجه‌گیری از داده‌های تجربی یا ناقص مواجه است.


منبع ☕️🌸🌱

🔍 @fatemehghasemibme 📖👩🏻‍🔬
📌 محققان دانشگاه ناتینگهام ایمپلنت‌های بازسازی‌کننده‌ای را طراحی کرده‌اند که از خون خود بیمار ساخته می‌شوند.

این فناوری با استفاده از پروتئین‌های سنتزی و مواد پیشرفته، فرآیند ترمیم طبیعی بدن را تقویت می‌کند. ایمپلنت‌ها که با استفاده از چاپ سه‌بعدی شکل‌دهی می‌شوند، در مدل‌های حیوانی عملکرد موفقیت‌آمیزی در ترمیم استخوان‌های آسیب‌دیده داشته‌اند و نوید درمان‌های شخصی‌سازی‌شده و مقرون‌به‌صرفه در آینده را می‌دهند.

این پژوهش در ژورنال Advanced Materials منتشر شده است. 🔍📝


منبع خبر

🎙@fatemehghasemibme ☕️📚🔬
دانشمندان در یک قدمی ایجاد استودیوی تصویربرداری از واکنش‌های شیمیایی 💥👩🏻‍🔬🔬


پیشرفت‌های میکروسکوپی می‌تواند امکان بررسی واکنش‌های شیمیایی را فراهم کند. این کار با ارائه روشی که در میکروسکوپ الکترونی و گرافن به کار گرفته شده، امکان‌پذیر می‌شود و عملی شدن این مهم، دانشمندان را در یک قدمی ایجاد استودیوی تصویربرداری از واکنش‌های شیمیایی قرار داده است.

📚📝

به گزارش روز پنجشنبه گروه علمی ایرنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، در سطح اتمی، دنیای شیمی مملو از فعالیت‌های مختلف است اما نگاه ما به این دنیای شگفت‌انگیز عمدتاً ثابت است. در این بین، دانشمندان باید جزئیات واکنش‌های شیمیایی را از روی نتایج تجربی و شبیه‌سازی‌ها استنتاج کنند. 🔍🪴👩🏻‍💻

اکنون دانشمندان دانشگاه ایلینویز در شیکاگو با همکاری چند مرکز تحقیقاتی دیگر، روی روش‌های جدید میکروسکوپ الکترونی کار می‌کنند تا از آن برای ایجاد یک استودیوی فیلم‌برداری برای واکنش‌های شیمیایی استفاده کنند. مرکز مشاهدات چندوجهی برای تصویربرداری تک‌اتمی شیمی یا MOSAIC، در پاییز امسال از طریق کمک مالی ۱.۸ میلیون دلاری از بنیاد ملی علوم (NSF) تامین مالی شد.

این همکاری مشترک، با ایجاد «سلول‌های مایع» به دانشمندان اجازه می‌دهد تا واکنش‌های شیمیایی را در زیر میکروسکوپ تنظیم، کنترل و اندازه‌گیری کنند. محققان از میکروسکوپ‌های الکترونی قدرتمند و پیشرفته در UIC برای ثبت این واکنش‌ها در حرکت استفاده می‌کنند و بینشی تازه از دینامیک اتمی و مولکولی به دست می‌آورند.

رابرت کلی، رئیس بخش فیزیک در UIC گفت: ما در تلاش هستیم تا محیط‌های نمونه میکروسکوپ الکترونی را ایجاد کنیم که به ما امکان می‌دهد واکنش شیمیایی را در مراحل اولیه تشکیل ماده مشاهده کنیم. با این کار می‌توانیم درک کنیم که مولکول‌های آلی چگونه شکل می‌گیرند و با محیط‌های مختلف برهم‌کنش می‌کنند.

با میکروسکوپ‌های الکترونی، دانشمندان می‌توانند ماده را در سطح اتم‌های منفرد ببینند. آن‌ها این کار را با پرتاب یک پرتو پرانرژی از الکترون‌ها به داخل نمونه انجام می‌دهند، اما این کار می‌تواند نمونه را تغییر دهد یا حتی از بین ببرد. این به آن معناست که دانشمندان می‌توانند در هر زمان تنها یک تصویر بگیرند. اغلب، آن‌ها مجبورند نمونه‌ها را در نقاط بحرانی واکنش شیمیایی منجمد کنند تا از مراحل کلیدی تصویر بگیرند.

کشف گرافن در اوایل دهه ۲۰۰۰ راه‌حلی برای این مشکل ارائه داد. با قرار دادن یک لایه گرافن در بالا و یک لایه در زیر یک نمونه مایع، دانشمندان می‌توانند از نمونه در برابر پرتو و سایر تداخل محافظت کنند. در سال ۲۰۱۴، کلی یکی از اولین کسانی بود که از این سیستم هنگام مطالعه فریتین، یک پروتئین مهم برای ذخیره آهن استفاده کرد.

📌 این مرکز این روش سلول مایع گرافن را برای اندازه‌گیری‌های بیشتر و کنترل گسترده نمونه، ارتقا می‌دهد. دانشمندان دانشگاه شیکاگو سلول‌هایی را مهندسی خواهند کرد که حاوی مواد تشکیل‌دهنده یک واکنش شیمیایی هستند، سپس می‌توان آن‌ها را زیر میکروسکوپ تحریک و دستکاری کرد.

برای ادامه خبر کلیک کنید


☕️ @fatemehghasemibme 🌸🌱
در مهندسی بافت، کدام یک از ویژگی‌های زیر به طور مستقیم بر توانایی داربست‌های بیولوژیکی در حمایت از تمایز سلول‌های بنیادی تاثیر می‌گذارد؟ 👩🏻‍🔬🍂🍁
Anonymous Quiz
56%
الف) ساختار نانو مقیاس داربست
12%
ب) سطح انرژی سطحی بالا
14%
ج) غلظت اکسیژن در محیط کشت
18%
د) نوع کشت سلول‌های بنیادی
fatemehghasemi.bme 🧫🧪
در مهندسی بافت، کدام یک از ویژگی‌های زیر به طور مستقیم بر توانایی داربست‌های بیولوژیکی در حمایت از تمایز سلول‌های بنیادی تاثیر می‌گذارد؟ 👩🏻‍🔬🍂🍁
📝 جواب صحیح:
الف) ساختار نانو مقیاس داربست

📚 توضیح:
ساختار نانو مقیاس داربست‌ها می‌تواند تعاملات مولکولی سلول‌ها را شبیه‌سازی کند و به طور مستقیم بر تمایز و رفتار سلول‌های بنیادی تأثیر بگذارد. این ساختار باعث می‌شود سلول‌ها اطلاعات مناسبی برای تمایز به انواع بافت‌های مختلف دریافت کنند.


🔍 °° | @fatemehghasemibme | °° 👩🏻‍🔬🔬
📣 انجمن علمی دانشجویی مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌کنند:


🔷 کارگاه تئوری و عملی سنتز نانوذرات مغناطیسی تا دارورسانی هدفمند

۵ ساعت کارگاه جذاب همراه با آزمایش عملی در حین برگزاری 😍

🔝 با حضور جناب آقای دکتر امین شیرعلی زاده

● مدیرعامل مجموعه دانش‌بنیان امینبیک

تاریخ برگزاری:

پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳

ساعت ۱۳:۰۰ الی ۱۸:۰۰⌛️

📍مکان برگزاری :
دانشگاه صنعتی امیرکبیر - دانشکده مهندسی پزشکی - طبقه اول - کلاس ۱۰۸

امکان حضور و ثبت‌نام برای تمامی دانشجویان و علاقه‌مندان از داخل و یا خارج دانشگاه فراهم خواهند بود 😍


💳 هزینه:
هزینه شرکت در این کارگاه ۴۵۰ هزارتومان می‌باشد.

همچنین درصورت داشتن هرگونه سوالی می‌توانید پرسش خودتان را با ما در چت به اشتراک بگذارید 😍

جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام دهید :
@sabme_aut



انجمن علمی مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
@saBMEd
کلیه مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات فردا یکشنبه ۲۵ آذر تعطیل اعلام شد

محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، با اشاره به تداوم سرماو برودت هوا و پایداری جو، از غیرحضوری شدن مدارس در همه مقاطع تحصیلی، دانشگاه ‌ها و ادارات برای فردا یکشنبه ۲۵ آذرماه خبر داد.


💠 @fatemehghasemibme 🌸🌱
🔍📚 پیشرفتی نویدبخش در درمان بیماری‌های قلبی با پیوند سلول‌های قلبی مشتق از سلول‌های بنیادی انسانی 🫀👀

بیماری‌های قلبی در تمام مراحل زندگی انسان می‌توانند خطرساز باشند. یکی از روش‌های مؤثر برای مقابله با این مشکلات، بازسازی بافت قلب به منظور بهبود عملکرد آن است. در این مسیر، تحقیقات پیرامون سلول‌های بنیادی گام‌های بلندی برداشته و می‌تواند در آینده جایگزین نیاز به پیوند قلب شود یا آن را به تأخیر اندازد.

در مطالعه‌ای جدید که توسط محققان دانشگاه ویسکانسین-مدیسون و کلینیک مایو انجام شده و در مجله Cell Transplantation منتشر شده است، از سلول‌های بنیادی پرتوان القایی انسانی (iPSCs) استفاده شد که به سلول‌های عضلانی قلب (کاردیومایوسیت‌ها) تمایز یافته بودند. این سلول‌ها به قلب میمون‌هایی که دچار نقص قلبی بودند، پیوند زده شد و نتایج نشان داد که سلول‌های جدید با موفقیت در لایه عضلانی قلب (میوکارد) میزبان ادغام شده و بالغ شدند.

این پژوهش نه‌تنها ایمنی این سلول‌ها را تأیید کرده، بلکه نشان داده است که می‌توانند به طور مؤثر با بافت آسیب‌دیده قلب ارتباط برقرار کنند. چنین دستاوردی می‌تواند در آینده به عنوان روشی امیدوارکننده برای درمان بیماری‌های مادرزادی قلبی انسان مورد استفاده قرار گیرد.

📄 لینک مطالعه بیشتر:

پیوند به مقاله

👩🏻‍🔬 @fatemehghasemibme 🌨🍀
روز و هفته‌ی پژوهش مبارک 📝📚👩🏻‍💻

روز پژوهش بر پژوهشگران خستگی ناپزیر و متعهد، و دانشمندان کوشا و بلندهمت این آب و خاک، در حوزه ها و دانشگاه ها گرامی باد.


👩🏻‍🔬🧑🏻‍🔬🔎

پژوهش ، چراغی است که راه پیشرفت را روشن می‌کند و شما پژوهشگران، همچون ستون‌های استواری هستید که آینده‌ای روشن برای جامعه علمی رقم می‌زنید.


🌱| @fatemehghasemibme 🔬🧬 | 🌱
fatemehghasemi.bme 🧫🧪 pinned «روز و هفته‌ی پژوهش مبارک 📝📚👩🏻‍💻 روز پژوهش بر پژوهشگران خستگی ناپزیر و متعهد، و دانشمندان کوشا و بلندهمت این آب و خاک، در حوزه ها و دانشگاه ها گرامی باد. 👩🏻‍🔬🧑🏻‍🔬🔎 پژوهش ، چراغی است که راه پیشرفت را روشن می‌کند و شما پژوهشگران، همچون ستون‌های استواری هستید…»
📍اپلیکیشن های تایمر برای ثبت ساعت مطالعه 🌱

🔎👩🏻‍💻📝📚

🆔 @fatemehghasemibme ☕️
Forwarded from انجمن سلول‌هاى بنيادى و مهندسى بافت (stemcell association admin)
🧪🔬🧬 نهاد ترویجی نانو دانشکده علوم و فناوری نوین دانشگاه رازی با همکاری انجمن علمی دانشجویی زیست فناوری دانشگاه رازی و سایر انجمن های برتربرگزار می نماید:


📝  وبینار تخصصی اصطلاح سطح

مدرس: پروین آسن ( دکترای تخصصی نانوفناوری از دانشگاه صنعتی شریف
عضو هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل)

🗓تاریخ: ۲۹آذر ۱۴۰۳
📌مکان: اسکای روم
ساعت :۱۷ الی ۱۹


سرفصل ها:

وبینار تخصصی اصلاح سطح
آشنایی با علم خلا
روشهای فیزیکی نشست مواد (PVD)
رسوب دهی شیمیایی (CVD)
اپیتکسی پرتو مولکولی (MBE)
رسوب دهی لایه اتمی (ALD)
خود آرایی (Self-assembly)
فرایند لانگمویر-بلاجت (Langmuir–Blodgett)
روش spin-coating))
روشهای الکتروشیمی
رسوب دهی الکتروفورتیک




📜به شرکت کنندگان گواهی اعطا می گردد

کلاس ضبط شده و فایل آن در اختیار شرکت کنندگان قرار میگیرد.

💰هزینه کارگاه  رایگان
هزینه دریافت گواهی ۳۰


جهت ثبت نام به آیدی تلگرامی زیر مراجعه نماید :

🆔@anjomanelmibiotechnology

----------------------------------
انجمن را در فضای مجازی دنبال کنید 👇
https://zil.ink/khustemcell
کدام عامل، تمایز سلول‌های بنیادی پرتوان القایی (iPSCs) به سلول‌های عصبی را بیشتر مختل می‌کند؟ 🔬👩🏻‍🔬🧠

@fatemehghasemibme
Anonymous Quiz
33%
عدم تنظیم مسیر Wnt
34%
تراکم بالای سلول‌ها در محیط کشت
19%
حذف ژن‌های خاص در فرایند بازبرنامه‌ریزی
14%
کاهش فعالیت متابولیکی در محیط کشت
fatemehghasemi.bme 🧫🧪
کدام عامل، تمایز سلول‌های بنیادی پرتوان القایی (iPSCs) به سلول‌های عصبی را بیشتر مختل می‌کند؟ 🔬👩🏻‍🔬🧠

@fatemehghasemibme
پاسخ صحیح: گزینه 1 🧬🔬

توضیح: مسیر Wnt نقش کلیدی در تنظیم تمایز سلول‌های بنیادی به انواع سلول‌های عصبی دارد و اختلال در این مسیر می‌تواند تمایز را مختل کند
.

🆔 @fatemehghasemibme 🌸🌱
🔍🧠 محققان UCSF یک «جی‌پی‌اس مولکولی» برای هدایت سلول‌های ایمنی به مغز و از بین بردن تومورهای سرطانی توسعه دادند.

دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا سان‌فرانسیسکو (UCSF) موفق به توسعه فناوری جدیدی به نام «جی‌پی‌اس مولکولی» شده‌اند که به سلول‌های ایمنی اجازه می‌دهد تومورهای مغزی را بدون آسیب رساندن به بافت‌های سالم شناسایی و از بین ببرند. این پیشرفت نوآورانه، می‌تواند انقلابی در درمان سرطان‌های مغزی و افزایش دقت و ایمنی درمان‌های مبتنی بر سیستم ایمنی ایجاد کند.

👩🏻‍💻👩🏻‍🔬 جزئیات فناوری:

این فناوری جدید، مبتنی بر سلول‌های CAR-T طراحی شده است. این سلول‌های ایمنی که از بدن خود بیمار استخراج و تقویت می‌شوند، با استفاده از این جی‌پی‌اس مولکولی قادر به شناسایی دقیق محل تومورهای مغزی هستند. این دقت بالا، ناشی از شناسایی تفاوت‌های بین پروتئین‌های موجود در سطح سلول‌های توموری و سلول‌های سالم است.

🔰 مزایای کلیدی:

1. ایمنی بالا
2. افزایش اثربخشی درمان
3. کاربرد در سایر سرطان‌ها

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به لینک اصلی خبر در سایت SciTechDaily مراجعه کنید.


📚 @fatemehghasemibme 🎓
⭐️وبینار بین المللی Royan GENE⭐️

❇️با موضوع تحولات هوش مصنوعی: چالش‌ها و فرصت‌ها در دنیای صنعت و سلامت

⏺️سخنران: دکتر عمار جلالی منش عضو هیأت علمی پژوهشکده فناوری اطلاعات
ایران

⏺️دبیر علمی : دکتر سید مهدی خلیق رضوی عضو هیأت علمی پژوهشگاه رویان

این برنامه آنلاین بوده و با ثبت نام رایگان انجام می‌شود.

📌 شنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۳
🕒 ساعت ۱۵ به وقت تهران

جهت ثبت‌نام به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://www.royan-edu.ir/DoreList?id=648


☕️ @fatemehghasemibme 🌸🌱
شرکت آرتا ژن با همکاری مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس برگزار می کند:

کارگاه کار با حیوانات آزمایشگاهی در تحقیقات واکسن سازی (در دو بخش تئوری و عملی)

زمان  برگزاری:
6 دی ماه 1403


🔮 ساعت:
8 - 14

🔰 سرفصل ها:
۱. منشور اخلاقی کار با حیوانات
۲. مهار و هندلینگ موش
۳. انواع روش های دارو رسانی به موش (تزریق، گاواژ، نازال)
۴. .انتخاب روش دارورسانی مناسب
۳. خونگیری  و جداسازی سرم از موش
۴. بیهوشی و تشریح موش
۵. آسان کشی

ارائه مدرک معتبر از دانشگاه تربیت مدرس 🌸

#مهندسی_بافت
#بیومتریال

شماره تماس و آیدی تلگرام جهت ثبت نام:
09930876560
@ArtaAdminn


@fatemehghasemibme 🌸🌱
2025/01/05 04:03:46
Back to Top
HTML Embed Code: