Telegram Group Search
مردی در تبعید ادبی
«زمانی جولیا را خیلی دوست می‌داشتی، نمی‌داشتی؟» «از او تلفنی معذرت‌خواهی کن.» دوروتی گفت: «من می‌کنم.» «راستش را بگویید، نیک: فکر نمی‌کنید کلاید واقعا دیوانه باشد؟ مقصودم این است آن‌قدر دیوانه باشد که باید کاری کرد.» لهجه‌ای غلیظ و اسکاندیناوی داشت.…
متاسفانه هفتاد هشتاد صفحه از این کتاب رو خونده‌م. نه دلم میاد ولش کنم نه می‌تونم ادامه‌ش بدم. این چه ترجمهٔ کثافتیه که این کتاب داره من نمی‌دونم. هرچی جلوتر رفتم بدتر هم شد. قشنگ انگار دارم تو باتلاقی از محتویات رودهٔ شِرِک دست‌وپا می‌زنم. هی دلم می‌خواد زنگ بزنم نشر نو بگم آقا بیاین من خودم ترجمهٔ این کتاب رو براتون ویرایش کنم.
Forwarded from کُنجیده ࣫͝
بالاخره طلسم رفتن به بهخوان رو شکستم و ثبت‌نام کردم. از امروز کلی کتاب برای معرفی تو سایت بهخوان می‌ذارم.
همین الان برای شروع کار، نشستم پشت سیستم و برای کتاب هزار خورشید تابان، معرفی مفصل با جزئیات زیاد نوشتم.
مردی در تبعید ادبی
سیزدهمین کتاب ۱۴۰۴ «دفتر بزرگ» ۲۰۰ صفحه کتاب رو نفهمیدم کی شروع و کی تموم کردم. من چاپ دهم این کتاب (سال ۹۶) رو دارم. آخرین چاپش امسال و در نوبت بیست‌ودوم انجام شده. حدودا هشت ساله که این کتاب رو دارم و نمی‌دونم چرا تا همین دو سه روز پیش نرفته بودم سراغش.…
چهاردهمین کتاب ۱۴۰۴

«پسر خدا»

مدت‌ها بود که رمان ایرانی نخونده بودم. خرید این کتاب و شروع مطالعه‌ش خیلی اتفاقی بود. تعریف کتاب اول نویسنده یعنی «متولد زمستان» رو شنیده بودم و توصیهٔ رفیقی باعث شد که کتاب دومش رو هم بخرم.

صفحات اول و شروع کتاب که واقعا طوفانی بود رو برای چندنفر از دوستانم هم فرستادم و تقریبا همه خوششون اومد. اما در ادامهٔ کتاب، کم‌کم تکنیک‌هایی که نویسنده در شروع کتاب به شکلی حرفه‌ای و به‌یادموندنی ازشون استفاده کرده بود بی‌رمق و گاهی حوصله‌سربر میشن. به اصطلاح منتقدهای حرفه‌ای: تکنیک‌های نویسنده تبدیل به فرم نمیشن.

بگذریم. داستان کتاب راجع به یک نویسندهٔ متوسط‌ه که تو بهزیستی بزرگ شده و حالا چالش‌های متعددی در زندگی مشترکش داره. ارتباطش با همسرش معصومه به مشکل خورده و این که همسرش در دوران بارداری به سرطان دچار شده به این مشکلات دامن می‌زنه. آقای نویسنده همزمان باید دنبال هویت مادر گمشده‌ش هم بگرده که این مسیر هم سختیای خودش رو داره.

ادامه در پست بعد🔽


📚 @mimremeembook
مردی در تبعید ادبی
چهاردهمین کتاب ۱۴۰۴ «پسر خدا» مدت‌ها بود که رمان ایرانی نخونده بودم. خرید این کتاب و شروع مطالعه‌ش خیلی اتفاقی بود. تعریف کتاب اول نویسنده یعنی «متولد زمستان» رو شنیده بودم و توصیهٔ رفیقی باعث شد که کتاب دومش رو هم بخرم. صفحات اول و شروع کتاب که واقعا طوفانی…
🔼

محمدهادی عبدالوهاب که بعد از شروع مطالعهٔ این کتاب باهاش رفاقتکی به هم زدم، قلم توانمندی داره و از پس پرداخت دو شخصیت اصلی کتابش خیلی خوب براومده و قصهٔ خوبی هم گفته اما در پرداختن به شخصیت‌های فرعی کتابش کم‌کاری کرده.

تکنیک‌ها و مدل قصه‌گفتنی که کمابیش یادآور «بیوتن» رضا امیرخانی هستن هم در نیمهٔ اول کتاب به شکلی چیره‌دستانه مخاطب رو محو و مبهوت خودشون می‌کنن اما در نیمهٔ دوم کتاب بی‌رمق میشن. اون بنده‌خدا که نقش مرشد نقش اول داستان رو داره و بالای کوه املتی داره و اسمشو یادم رفته هم خیلی یادآور سهراب بیوتن و ارمیاست اما به مراتب از اون ضعیف‌تر و تاثیرنگذارتره. حتی کاملا میشه از داستان حذفش کرد.

در مجموع من این کتاب رو خیلی دوست داشتم و حتما به همه توصیه‌ش می‌کنم که بخونن و جزو کتاب‌هاییه که می‌تونم موقع هدیه دادن به دیگران انتخابش کنم. قصهٔ خوبی داره و نوید این رو میده که نویسندهٔ جوان ۳۱سالهٔ کتاب، در آینده اگر با همین فرمون پیش بره نویسندهٔ بسیار چیره‌دستی میشه.

۴ از ۵


📚 @mimremeembook
مردی در تبعید ادبی
چهاردهمین کتاب ۱۴۰۴ «پسر خدا» مدت‌ها بود که رمان ایرانی نخونده بودم. خرید این کتاب و شروع مطالعه‌ش خیلی اتفاقی بود. تعریف کتاب اول نویسنده یعنی «متولد زمستان» رو شنیده بودم و توصیهٔ رفیقی باعث شد که کتاب دومش رو هم بخرم. صفحات اول و شروع کتاب که واقعا طوفانی…
پانزدهمین کتاب ۱۴۰۴

«مدرک»

جلد اول این سه‌گانه، دفتر بزرگ، در نقطهٔ خیلی شوک‌آوری تموم و مدرک دقیقا از همون نقطه شروع شد. کتاب رو پریروز خریدم و دیروز تموم شد. کشش کتاب و داستان و قلم کریستوف واقعا عجیبه. این بار ما با آدم‌های بعد از جنگ مواجهیم. آدم‌هایی که تقریبا همه با فراق و حسرت درگیرن.

مدرک هم درست مثل جلد اول باکیفیت و جذاب بود و در یک نقطهٔ مبهوت‌کننده تموم شد. منتظر فرصتی‌ام تا بتونم جلد سوم رو هم بخونم و نظر کامل بدم. هرچی باید راجع به مدرک و قلم کریستوف بگم رو این دوستمون تو این یادداشت نوشته. پیشنهاد می‌کنم بخونید:

https://behkhaan.ir/reviews/a8b3b362-ed94-489e-8759-947d4b80213b?inviteCode=8773D25C735


📚 @mimremeembook
Forwarded from خبر یک خطی
💬 ماجرای نگارش و تنظیم "علاج" از زبان کاظم بهمنی شاعر اثر
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#پیام_شما

سلام پیرو فرمایش شما که گفتین کتابخون ها کانال کتاب بزنن و معرفی کنن و اینا ، یه کانال کتاب زدم ان شالله هرهفته یه کتاب خوب معرفی میکنم و فعلا اولبن کتاب رو معرفی کردم
لطف می کنید اگه تو کانالتون بزارید اگه کسی خواست عضو شه 🌱
لینک کانال
https://www.group-telegram.com/LifebookNotes
پیج دپارتمان ترجمه کاربردی موسسه سفیر گفتمان در اینستاگرام ۵۰۰۰ تایی شد.

به پاس اعتماد شما عزیزان،
به ۵ نفر اولی که فردا، ۵ شنبه، برای اولین بار در دوره‌ی مترجمی سفیر ثبت‌نام کنند، مبلغ ۵۰۰ هزار تومان تخفیف تعلق خواهد گرفت.

برای استفاده از این فرصت بی‌نظیر، با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

۵۸۶۳۶۰۰۰

https://www.instagram.com/safir.translation?igsh=YWlkcjZvZDZpY21h
#استونر تمام شد و من را با شگفتی‌های فراوان تنها گذاشت.
استونر یک رمان ساده نیست. استونر یک زندگی‌ست. روایتی که آدم‌ها حداقل یک وجه از آن را در طول عمر طی می‌کنند.
هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید که آنچه در این کتاب می‌خواند صرفا آمیخته‌‌ای از کلمات هستند و نویسنده تنها قصه‌ای را به هیئت واژگان در آورده است.
نوشتن درباره استونر به معنای واقعی دشوار است و به گمانم کسی نمی‌تواند معنای حقیقی آن را در قالب هزاران صفحه بیان کند. همانطور که هزاران هزار شاعر هنوز نتوانسته‌اند به ما بفهمانند عشق یعنی چه!
این سوال تا همیشه ذهنم را درگیر خواهد کرد. آیا توانسته‌ام همه‌ی آنچه باید از استونر را درک کنم؟ یقین دارم دوباره به استونر باز خواهم‌ گشت.
چه بسیار حرف از نتوانستن شد.
آخرین چیزی که باید بگویم این است. ما -آدم‌های دردمند‐ در برابر استونر ناتوانیم. به معنای واقعی کلمه.
مردی در تبعید ادبی
پانزدهمین کتاب ۱۴۰۴ «مدرک» جلد اول این سه‌گانه، دفتر بزرگ، در نقطهٔ خیلی شوک‌آوری تموم و مدرک دقیقا از همون نقطه شروع شد. کتاب رو پریروز خریدم و دیروز تموم شد. کشش کتاب و داستان و قلم کریستوف واقعا عجیبه. این بار ما با آدم‌های بعد از جنگ مواجهیم. آدم‌هایی…
شانزدهمین کتاب ۱۴۰۴

«دروغ سوم»

کتاب اول با قصه‌گویی بی‌نقص‌ش ما رو وارد دنیای دوقلوهایی می‌کنه که حتی اسماشون رو هم نمی‌دونیم اما اون‌قدر سریع با داستان زندگیشون همراه میشیم و پیش میریم که یک‌دفعه به خودمون میایم و می‌بینیم کتاب رو تموم کردیم.

تو کتاب دوم راوی تغییر می‌کنه و ما این بار داستان رو فقط از زبان یکی از برادرها می‌شنویم. فضا در کتاب دوم غمگین‌تر و التهابش کمتره و شخصیت‌های فرعی هم وارد قصه میشن. اتفاق مهمی که در کتاب دوم میفته اینه که تعدادی معما و چالش و سوال وارد قصه میشه که همه‌چیز رو زیر سوال می‌بره و یهو از خودت می‌پرسی: ها؟؟؟

کتاب سوم به تمام سوال‌ها و معماها جواب میده اما جذابیتش در جواب‌های سوالات نیست، در مدلیه که به سوال‌ها جواب میده. بازی‌هایی که نویسنده با راوی، روایت، زمان و خط داستان می‌کنه واقعا خوندنی و فوق‌العاده است.

من این سه‌گانهٔ درجه‌یک و عجیب غریب رو با خیال راحت به همه پیشنهاد می‌کنم و مطمئنم هرکی بخونه خوشش میاد. کشش عجیب و مدل روایت و نثر نویسنده جوریه که هر سه جلد رو میشه تو یه روز خوند. تو انتخاب و خوندنشون یک لحظه شک نکنید. تجربهٔ بی‌نظیریه.


📚 @mimremeembook
2025/07/03 00:53:45
Back to Top
HTML Embed Code: