group-telegram.com/nouritazeh/1795
Last Update:
🆘
🚨 دربارهی ضدعفونی کردن پول و
🆘 درخواست از بانک مرکزی برای قرنطینهکردن پول
#بهزاد_پاکروح
@nouritazeh
1⃣راه آسانی برای ضدعفونی کردن حجم زیاد پول در خانه وجود ندارد.
جوشاندن، قرار دادن در مایکروویو و حرارت دادن به روشهایی که در خانه امکانپذیر است راه مناسب و عملی برای ضدعفونی کردن پول نیست.
سشوار نهتنها در زمان کم باعث ضدعفونی کردن پول یا شیء دیگر نمیشود بلکه ویروسهای احتمالی را در هوا پراکنده میکند.
تصور کاذب ضدعفونیشدن یک شیء سبب انتقال غافلگیرانهی میکروب میشود.
✅باید در حد امکان به پول دست نزنیم و دستی را که به پول زده شده درست بشوییم!
و سعی کنیم پرداختهایمان را با کارت یا روشهای آنلاین انجام دهیم،
بهویژه اگر قشر پرخطر (مسن یا بیمار) هستیم.
کارتهای بانکی از جنسیاند که به احتمال زیاد کوروناویروس بیش از پول روی آنها دوام دارد، فرقشان این است که با دست عدهی زیادی تماس نداشتهاند و از بعضی مناطق بسیار آلوده گذر نکردهاند. بعضی اسکناسها عمرشان از ۱۵ سال هم بیشتر است و بعضی از آلودگیهای روی آنها هم به کمدوامی کوروناویروس جدید نیست.
جنس اسکناسهای کشورهای مختلف با هم تفاوت دارد، لذا گفتن زمان یکسان برای مدت دوام کوروناویروس روی اسکناس درست نیست اما در حد چند روز باید نسبت به اسکناسها محتاط بود. این احتیاط را فدرال رزرو در حدود ۱۰ روز در نظر گرفته.
سکهها از اسکناسها سطح مناسبتری برای بقای کوروناویروس هستند.
اگر از قشر پرخطر هستیم، پولی را که احتمال آلودگیاش بسیار زیاد است با دستکش یکبار مصرف بگیریم و اگر نمیخواهیم زود آن را خرج کنیم، در یک نایلکس بگذاریم و چند روز به آن دست نزنیم! با این کار کوروناویروسش از بین میرود ولی باکتریهایش نه!
پوشیدن دستکش از آلودگی دست ما جلوگیری میکند اما از انتقال ثانوی آلودگی از پول به محیط نه؛
با پوشیدن دستکش نباید فراموش کنیم که اگر دستکشمان با پول یا هر سطح آلودهای تماس داشته نباید با آن سطوح دیگر را آلوده کنیم و برای دیگران و خودمان در زمانی که دستکش نداریم مشکلآفرین شویم. دستکش یکبار مصرف را باید بهموقع دور انداخت و نباید تصور کرد از وقتی پوشیده شده تا هر وقت سوراخ نشده قابل استفاده است!
2⃣ضدعفونی کردن پول برای بانکها هم آسان نیست.
در چین گفته بودند «با «اوزون» و «پرتو فرابنفش» اسکناسها را ضدعفونی میکنند» اما این کار به دلایلی آسان نیست، در میزان زیاد هم شدنی نیست؛ مثلاً پرتو فرابنفش باید به تمام دو سطح پول بتابد، آن هم برای تابشهای لامپهای معمول بهمدت نیم ساعت! و برگ برگ، نه بهصورت بسته! پس ادعای ضدعفونی کردن به این روشها قابل اعتماد نیست.
بانکهای چین ادعا کرده بودند که با حرارت پولها را ضد عفونی میکنند.
اگر اجاقی داشته باشیم که دست کم نیم ساعت تمام پولها (هر برگ پول در وسط یک دستهی بزرگ) به دمای بالای ۵۶ درجه برسد و برگهای اولیه نسوزد این روش جواب میدهد. اینکه تعداد زیادی بستهی پول را در اجاقی بگذاریم که تک تک برگهای میانی بستهها به این دما برسد چندان آسان نیست و به این هم اعتماد کافی نیست.
در یکی از کشورها شرکتی ادعا کرده که دستگاهی را ساخته که در خودپردازها ظرف ۱۵ دقیقه پولها را با پرتو فرابنفش ضدعفونی میکند. به دلیلی که در سطور قبل توضیح داده شد این هم قابل اعتماد نیست.
مدتی در ووهان پولهایی را که از بیمارستانها و بازار ترهبار میآمد میسوزاندند که این هم روشی نیست که مکرراً عملی باشد چون پول نو هم که جایگزین شود به زودی از مکانهای آلوده سر درمیآورد و هزینهی زیاد چاپ اسکناس اجازه نمیدهد پولها در فاصلهی کوتاه سوزانده شوند.
✅راه مناسب این است که بانکها پولی را که دریافت میکنند، چند روز قرنطینه کنند؛ در کشورهای مختلف لازم است برحسب جنس اسکناس این مدت تعیین شود.
پولی را که میگیرند تا مدتی به مشتری ندهند و برای پرداخت به مشتری، اسکناسهایی که تازه در گردش نبوده (نه لزوماً نو) داشته باشند.
مدتی پس از جنگ دشوار با کوروناویروس، چینیها برای اینکه راه انتشار و انتقال ویروس را محدودتر کنند تصمیم گرفتند که بین ۷ تا ۱۴ روز پولهایی را که از محلهای احتمالاً آلوده میآیند قرنطینه شوند.
✅این آسانترین راه است و خالیبندی روشهای دیگر را ندارد!
آمریکا مدتیست دلارهایی را که از شرق آسیا وارد کشورش میشود دست کم ۱۰ روز نگه میدارد و وارد بازار نمیکند.
پاکستان قرار است پولهایش را ۱۵ روز قرنطینه کند.
🆘در ایران هم اگر بانک مرکزی پشتیبانی کند این کار شدنیست حتی بدون پشتیبانی بانک مرکزی هم ممکن است بانکها تا حدودی بتوانند آن را اجرا کنند.
⚠️هر کار درستی را باید هرچه زودتر انجام دهیم، هر ساعت تأخیر میتواند سبب راهانداختن دومینوهای متعدد ابتلا و مرگ شود.
ادامه دارد:
🆘 @nouritazeh
🆘لطفاً بازنشر بفرمایید.🌹
BY پیشگیری از همهگیری بیماریهای واگیردار
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/nouritazeh/1795