Telegram Group Search
#_گزارش_تصویری📸

🔹برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با ظرفیت‌های بنیاد ملی نخبگان

🔹کارگاه آموزشی "آشنایی با ظرفیت‌های بنیاد ملی نخبگان" در تاریخ ١٩ آذر ماه با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمان و معاون ایشان، توسط انجمن‌های علمی علوم سیاسی، حقوق، الهیات و معارف اسلامی، و ادبیات عربی برگزار شد.

🔹در این کارگاه که با هدف آشنایی دانشجویان و اساتید با برنامه‌ها، حمایت‌ها و فرصت‌های موجود در بنیاد ملی نخبگان ترتیب داده شد، سخنرانان به تبیین اهداف و مأموریت‌های بنیاد پرداخته و نکات مهمی پیرامون نحوه بهره‌مندی از ظرفیت‌های این بنیاد ارائه کردند.

🔹این رویداد که با استقبال اعضای انجمن‌های علمی و دانشجویان همراه بود، فضایی فراهم کرد تا شرکت‌کنندگان به‌طور مستقیم سوالات خود را با مسئولین مطرح کنند و با راهکارهای شناسایی و حمایت از نخبگان آشنا شوند.
🔹انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه شهید باهنر کرمان

#_انجمن_علمی_علوم_سیاسی
------------------------------
🆔https://www.group-telegram.com/political_science_sbuk.com
#_نبض_نشریه

📝📝مهمترین مقطع تحصیلی، مقطع کارشناسی است.

دکتر مهدی عباس زاده فتح آبادی


♈️ نصیحت من به نودانشجویان این است که دانشگاه یک دبیرستان بزرگ نیست، پس با دید باز نگاه کنید و اهداف متعالی را در سر بپرورانید. برای برخی درس‌های مهم مانند زبان انگلیسی، کامپیوتر و روش تحقیق وقت بیشتری بگذارید و در برخی درس‌هایی که علاقه دارید خبره شوید.

♈️ دنبال هدف‌های پیش پا افتاده مثل شاگرد اول شدن و از این و آن نمره بیشتر گرفتن نباشید. دوستی‌های پاینده تا پایان عمر پیدا کنید، دغدغه مفید بودن و خدمت به کشور داشته باشید، قدر افرادی را که در دانشگاه می‌بینید، بدانید و نهایت استفاده را از این شرایط ببرید که آن‌ها را به سادگی در کوچه و خیابان نمی‌توانید پیدا کنید.

♈️ شیوه‌های صحیح زندگی را بیاموزید و بلوغ فکری و کلاس اجتماعی پیدا کنید. برای دانشجویانی که دغدغه شغل در آینده دارند به جرات می‌گویم هیچکدام از دانشجویان خوش‌فکر، خلاق، باسواد و پرتلاش ما بیکار نماندند.
♈️تصور نمی‌کنم انتظار شغل داشتن برای افرادی که از لحاظ علمی ضعیف هستند، منطقی باشد. پس قدر لحظات خود را در دانشگاه بدانید و از فرصت‌ها نهایت استفاده را ببرید و با توشه‌ای پربار این دوره را به پایان برسانید.

#_انجمن_علمی_علوم_سیاسی
⭐️ #اخبار

📌معرفی چهار عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان در فهرست پژوهشگران پراستناد پایگاه (ISC)

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، طبق گزارش مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) که در آذرماه ۱۴۰۳ منتشر شده است، پژوهشگران پراستناد در بازه زمانی ۱۰ساله (۱۴۰۱-۱۳۹۲) معرفی شده‌اند و دانشگاه شهید باهنر کرمان این افتخار را دارد که نام ۴ عضو هیئت‌علمی این دانشگاه (دکتر سید عبدالمجید جلائی در حوزه علوم اقتصادی، دکتر احمد خدامی‌پور در حوزه کسب‌وکار، مدیریت و حسابداری، دکتر یحیی کمالی در حوزه جامعه‌شناسی و علوم سیاسی و دکتر محمدرضا صرفی در حوزه زبان و ادبیات فارسی) در فهرست پژوهشگران پراستناد حوزه‌های علوم‌انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری قرار دارند.
 
 بنابراین گزارش، مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، از سال ۱۴۰۱ با اتکا به منابع اطلاعاتی و پایگاه‌های داده خود اقدام به شناسایی پژوهشگران پراستناد در حوزه‌های علوم‌انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری نموده است که در مجموع ۴۸۹ پژوهشگر در ۱۶ حوزه موضوعی در گستره علوم‌انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری دسته‌بندی شده‌اند.
⭐️ #اطلاعیه

📌کرسی ترویجی با موضوع: فراترکیب آثار پژوهشی مدیریتی، مکتب حاج قاسم سلیمانی

دوشنبه ۲۶ آذر ساعت ۱۲
ساختمان i طبقه دوم
سالن کنفرانس بخش معارف
#_نبض_نشریه

📝📝بدون مطالعه هیچ حرفی برای گفتن ندارید.

یگانه شریفی
سردبیر نشریه صفیر سیاست


♈️مطالعه کنید، کتاب بخوانید، پادکست گوش دهید، فیلم ببینید و هر آنچه که در این زمینه و رشته علوم سیاسی به شما کمک می‌کند و آگاهی تان را ارتقا می‌بخشد، انجام دهید: بدون مطالعه هیچ حرفی برای گفتن ندارید.

♈️ ورزش، مطالعه و کار سه ضلعی است که هرکدامشان نباشد، یک جای کار می لنگد.

♈️ ورود شما به رشته علوم سیاسی از طریق کنکور سراسری، یا برحسب علاقه و انتخاب خودتان بوده است و یا برعکس، اما این جمله را بخاطر بسپارید که آینده روشن و امیدبخش کشور عزیزمان ایران متعلق به شماست و اگر توانایی واستعداد خود را در زمینه رشته و پیشرفت و ارتقای علمی خود بکاربگیرید، قطعا موفق خواهید شد.

♈️ مسیر پر فراز و نشیبی روبه رویتان خواهد بود و قرار است تجارب متفاوتی را کسب کنید، با توکل به خداوند متعال و با کمی صبر و حوصله به خرج دادند، می‌توانید دوران دانشجویی به یادماندنی را برای خود رقم بزنید.

#_انجمن_علمی_علوم_سیاسی
💢اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران با افتخار برگزار می نماید

بزرگداشت 125 مین سالروز تاسیس مدرسه علوم سیاسی و روز ملی علوم سیاسی



💠سخنرانان گرانقدر (به ترتیب حروف الفبا)

🔶سرکار خانم دکتر الهه کولایی
استاد تمام دانشگاه تهران

🔶جناب اقای دکتر سید جلال دهقانی فیروزآبادی
استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی

🔶جناب اقای دکتر ارسلان قربانی شیخ نشین
استاد تمام دانشگاه خوارزمی

🔶جناب اقای دکتر محمدرضا مجیدی
دانشیار دانشگاه تهران

🔶جناب آقای دکتر علی اشرف نظری
دانشیار دانشگاه تهران

🔶سرکار خانم ماندانا تیشه یار
رئیس هیئت مدیره انجمن علمی مطالعات صلح ایران


🗓زمان برگزاری:
چهارشنبه ۲۸ آذرماه ۱۴۰۳ | ساعت ۱۹

📍مکان برگزاری: تهران _ خانه اندیشه ورزان


ورود برای عموم دانشجویان آزاد است




-----------------------------------------------
🌐 روابط عمومی اتحادیه انجمن های علمی علوم سیاسی ایران
🆔 @USIPS_IR
🔹 الهام‌بخش‌ترین سخنرانیِ سیاسی تاریخ

ژوئن ۱۹۱۰، دانشگاه سوربن، پاریس.

♈️ سالن پر بود از جمعیتی که منتظر بودند تا صدای مردی را بشنوند که نه تنها سیاستمداری برجسته، بلکه انسانی با تجربه‌ای بی‌نظیر از زندگی بود: تئودور روزولت. رئیس‌جمهور سابق آمریکا، که پس از پایان دوران ریاست‌جمهوری‌اش به سفری در سراسر اروپا آمده بود، قرار بود در این دانشگاه مشهور سخنرانی کند.

♈️ خیلی‌ها انتظار داشتند با یک سخنرانی رسمی و شاید کمی خسته‌کننده روبه‌رو شوند، چیزی که معمولا از سیاسیون انتظار می‌رود. اما هیچ‌کس نمی‌دانست که قرار است یکی از قدرتمندترین و الهام‌بخش‌ترین پیام‌های قرن بیستم را بشنود.

♈️ روزولت، با آن صدای قوی و شخصیت پرشور، پشت میکروفون قرار گرفت. پس از چند جمله مقدمه، فضای سالن تغییر کرد. نگاه حضار از حالت عادی به نوعی هیجان تبدیل شد، انگار چیزی در حال رخ‌دادن بود.

♈️ او شروع کرد به گفتن درباره زندگی، تلاش، شکست و شجاعت. سپس، به بخشی از سخنرانی‌اش رسید که تاریخ آن را به یادگار نگه داشت. با صدایی محکم و پرشور، این کلمات را گفت، گویی با این جملات می‌خواست پیامی را برای آیندگان ثبت کند و مستقیما قلب افراد را هدف بگیرد:

«اعتبار و افتخار متعلق به کسی‌ست که در میان میدان است؛ کسی که صورتش از خاک و خون و عرق پوشانده شده. شجاعانه می‌جنگد، می‌لغزد، اشتباه می‌کند و بارها و بارها با کاستی روبه‌رو می‌شود؛ زیرا که هیج تلاشی بدون خطا و کاستی نیست. او که واقعا تلاش می‌کند و کار را انجام می‌دهد، معنای اشتیاق سرشار را می‌داند. معنای ازخودگذشتگی را می‌داند. او خود را وقف یک هدف ارزشمند می‌کند. چنین فردی در بهترین حالت به قله‌ی کامیابی‌های بزرگ می‌رسد و حتی اگر در بدترین حالت، تلاشش منجر به شکست شود، در میدانی شکست خورده که واضحا با شجاعت به آن قدم گذاشته است. پس هرگز نباید جایگاه او را هم‌تراز با کسانی دانست که با روح سرد و کم جرأتشان نه معنای پیروزی را می‌دانند و نه معنای شکست را.»

✍️ این سخنرانی با عنوان «مرد در میدان» برای همیشه در تاریخ ثبت شد.

#_انجمن_علمی_علوم_سیاسی
سلام
دانشجویانی که در ترم جاری روش پژوهش ۲ دارند در تلگرام از طریق لینک زیر به گروه ملحق شوند.
کمالی
https://www.group-telegram.com/+81apsPO0Wn0wZmI0
انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه شهید باهنر کرمان، با افتخار روز علوم سیاسی را به تمامی دانشجویان، اساتید و علاقه‌مندان این عرصه تبریک عرض می‌کند.


باشد که اندیشه‌های ما چراغی برای تحقق عدالت، صلح و پیشرفت باشد.

🔹روابط عمومی انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه شهید باهنر کرمان

#_انجمن_علمی_علوم_سیاسی
#_تاریخچه
28 آذرماه، سالروز تأسیس مدرسه علوم سیاسی ایران به عنوان روز علوم سیاسی شناخته شده و هر ساله در دانشگاه‌ها این روز گرامی داشته می‌شود. این روز بصورت رسمی در تقویم ثبت نشده‌است.
در اواخر سلطنت ناصرالدین شاه، میرزانصرالله نائینى که لقب مشیرالملک داشت و سمتش وزیر لشکرى بود از شاه تقاضا نمود که اجازه دهد وى سه پسر خود به نامهاى حسن، حسین و على را براى ادامه تحصیل به اروپا اعزام نماید.
شاه با این تقاضا موافقت کرد و میرزا نصرالله خان نائینى، فرزند ارشد خود را به امپراتورى روسیه فرستاد و حسین و على را به فرانسه و انگلستان اعزام نمود.
حسن در روسیه دوره حقوق و علوم سیاسى را در پترزبورگ به اتمام رسانید. على کوچکترین فرزند میرزا نصرالله خان پس از دو سال اقامت در فرانسه به بیمارى سل درگذشت و فرزند دیگرى به نام حسین (موتمن‏الملک) چندى در فرانسه و زمانى در انگلستان مشغول تحصیل شد.
در اوایل سال ۱۳۱۷ هجرى قمرى مقام وزارت امور خارجه و لقب مشیرالدوله به میرزا نصرالله خان نائینى تعلق گرفت و او نیز بلافاصله هر دو فرزند خود را به تهران احضار کردو هر دو را در وزارت امور خارجه مشغول کار کرد.
در ابتدا این دو جوان فکر پدر خود را معطوف به تشکیل یک مدرسه علوم سیاسى نمودند که در آن علوم پلتیکى (سیاسى) و زبان خارجى تدریس شود و این مدرسه یکى از ادارات تابع وزارت امور خارجه باشد و فارغ‏التحصیلان آن بلافاصله به استخدام وزارت امور خارجه درآیند.
مقدمات کار از هر جهت فراهم شد. امین‏السلطان صدراعظم راه را به روى مشیرالدوله باز کرد و با تلاش او مدرسه علوم سیاسی به فرمان مظفرالدین شاه قاجار در نیمه شعبان ۱۳۱۷ قمری برابر با ۲۸ آذر ۱۲۷۸ خورشیدی در تهران افتتاح شد.
هدف از تاسیس:

این مدرسه به منظور تربیت دیپلمات و مأمورین وارد به امور سیاسی برای وزارت امور خارجه تأسیس شد.
فارغ‌التحصیلان آن با پیشنهاد وزیر خارجه و تصویب شاه به سمت وابسته، به سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های ایران در خارج می‌رفتند یا در وزارت امور خارجه مشغول خدمت می‌شدند، بسیاری از فارغ‌التحصیلان این مدرسه بعد‌ها شاغل مقام‌های مهم سیاسی شدند.

نخستین مدیر مدرسه میرزا حسن خان مشیرالملک (بعدها ملقب به مشیرالدوله و پیرنیا) بود.

در سال اول مجموعا ۱۴ دانشجو جذب این مدرسه جدید شدند. براى این مدرسه کنکور کتبى و شفاهى هر دو در نظر گرفته شده بود و هیئتى مرکب از چند استاد برجسته از داوطلبان امتحان مى‏کردند.

ابتدا دوره این مدرسه چهار سال تعیین شده بود ولى به زودى تغییر کرد و یک سال بر آن افزودند و به دوره تقسیم شد. براى دوره مقدماتى سه سال و براى دوره عالى دو سال در نظر گرفتند.

شرط سنی ورود به دوره مقدماتی این مدرسه حداقل چهارده و حداکثر شانزده سال بود. متقاضیان ورود به این مدرسه می‌بایستی تصدیق‌نامه شش ساله ابتدایی می‌داشتند و در امتحان ورودی شرکت کنند.

مدرسه سیاسی ابتدا در بنای اجاره ای دایر بود تا اینکه در ۲۷ اردیبهشت ۱۲۹۰ خورشیدی لایحه وزارت معارف (در زمان وزارت علاء السلطنه) در مجلس به تصویب رسید که ۱۵ هزار تومان از عایدات اداره نمک را به تأسیس مدرسه حقوق و سیاسی تخصیص داد.

بنابراین مصوبه، سیزده هزار و هفتصد و هفتاد ذرع زمین از اراضی بایر موازی با باغ نگارستان برای ساخت بنای این مدرسه و همچنین یک باب موزه و یک کتابخانه در نظر گرفته شد.

این مدرسه در اول اسفند ۱۳۰۵ از وزارت خارجه جدا و به وزارت معارف ملحق شد. در اواخر سال تحصیلی ۱۳۰۶–۱۳۰۷ بخش مقدماتی (متوسطه) مدرسه سیاسی از آن جدا و به مدرسه دارالفنون منتقل شد. از آن پس مدرسه سیاسی تنها دارای دوره عالی بود.

تبدیل به مدرسهٔ حقوق و سیاسی و اقتصاد
در ۱۳۰۶ دو مدرسهٔ سیاسی و حقوق در هم ادغام شدند و مدرسهٔ حقوق و سیاسی را تشکیل دادند. مدرسه تجارت نیز در ۱۳۰۹ در مدرسهٔ حقوق و سیاسی ادغام شد و مدرسهٔ حقوق و سیاسی و اقتصاد شکل گرفت که ریاست آن را نیز علی‌اکبر دهخدا بر عهده داشت.

تبدیل به دانشکدهٔ حقوق و علوم سیاسی و اقتصادی
با تشکیل دانشگاه تهران در ۱۳۱۳ این مدرسه با نام دانشکدهٔ حقوق و علوم سیاسی و اقتصادی زیر مجموعهٔ دانشگاه تهران شد. با جدا شدن دانشکدهٔ اقتصاد از آن در ۱۳۴۶ این دانشکده به نام دانشکدهٔ حقوق و علوم سیاسی به کار خود ادامه داد.
☑️ نشست هم اندیشی مدیران با موضوع الگوی حکمرانی مطلوب بر بنگاه های اقتصادی صبح روز چهارشنبه ۲۸ آذر در مرکز همایش های کیش برگزار شد

دکتر محمود سریع القلم، استاد اقتصاد سیاسی و روابط بین الملل، ولی الله سیف، رئیس کل پیشین بانک مرکزی، محسن مصطفی پور، مدیرعامل فولاد غدیر نیریز و نادر کشتکار، رئیس مجمع سازندگان کیش از جمله سخنرانان این نشست بودند.


🖥 با پایگاه خبری تحلیلی اندیشه کیش همراه باشید

🌐@andishehkish

🌐 http://www.andishekish.ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/12/26 03:29:34
Back to Top
HTML Embed Code: