Telegram Group Search
Channel created
Channel photo updated
▪️ من هم یک «نقطه‌ویرگولی»ام
▫️ معرفی پویش «زندگی کن؛»

⚙️ سلام. این‌جا شریفه و آرزوی خیلی‌ها آمدن به این‌جاست؛ بعد فکر کنین همین‌جا در کنار ما، بعضی‌ها که ظاهرشون هیچ نشون نمی‌ده، دارن مدام به رفتن، به پایان زندگی فکر می‌کنن…

⚙️ برای نجات دوستان‌مون که در افکار منفی فرو رفته‌ن، به این کمپین داوطلبانه بپیوندیم و این ۳ تا گام ساده رو برداریم:

▪️ گام اول: نشان پویش؛ نقطه‌ویرگول رو به آواتارمون در مجازی اضافه می‌کنیم و نقطه‌ویرگولی می‌شیم. نقطه‌ویرگول یعنی حرف ما ادامه داره و مثل نقطه، نشانه پایان و خاموشی نیست؛

▪️ گام دوم: در آموزش یک‌ساعته پیش‌گیری از خودکشی که هر هفته دوشنبه یا سه‌شنبه ساعت ۱۲ در الف۱ ارائه می‌شه شرکت می‌کنیم. این آموزش ما رو در برابر افکار خودکشی احتمالی مجهز می‌کنه و یاد می‌ده نشانه‌ها رو در اطرافیان بشناسیم و اون‌ها رو برای دریافت کمک تخصصی همراهی کنیم؛

▪️ گام سوم: ۴ نفر از دوستان‌مون رو نقطه‌ویرگولی می‌کنیم؛

⚙️ به همین سادگی سطح آگاهی و هشیاری درباره موضوع بالا می‌ره و به نجات زندگی‌ها کمک می‌کنیم…

⚙️ کانال @sharif_no_suicide | گروه @no_suicide_sharif | با هم برای نجات جان‌ها؛
▪️ «معرفی پویش در کانال روزنامه»

▫️ کانال روزنامه شریف در مطلبی با عنوان «علیه خودکشی» پویش «زندگی کن؛» را معرفی کرده و نوشته: «مواجههٔ عمومی با پدیدهٔ خودکشی همیشه یکی از حساس‌ترین و مهم‌ترین فعالیت‌های اجتماعی به‌ حساب می‌آید و برای دانشگاهی که هر از گاهی خبری در این‌باره داخلش می‌پیچد، توجه به ماجرا همیشه بااهمیت‌تر بوده است.»

▫️ روزنامه در ادامه آورده: «سمی‌کالن یا همان نقطه ویرگول، در جهان نماد مبارزه با پدیدهٔ خودکشی‌ست؛ علامتی که برخلاف نقطه (پایان دهنده‌ٔ جمله)، به این معنی‌ست که جمله همچنان ادامه دارد و تمام نشده است.»

▫️ همچنین در این مطلب، دانشجویی و مستقل بودن پویش مورد تأکید قرار گرفته: «از اوایل این هفته کمپینی داوطلبانه و دانشجویی در شریف راه افتاده که سعی دارد جهت گیری سیاسی خاصی نداشته باشد تا هرکس بتواند در حد و توان خود به افزایش دانش‌ عمومی دربارهٔ این پدیده و نحوهٔ مقابله با آن کمک کند.»
«معرفی پویش در کانال شریف تودی»

کانال شریف تودی نیز در مطلبی با عنوان « اولین قدم آگاهی است» پویش را معرفی کرده‌است و سندی با عنوان Suicide-Safer Universities را معرفی کرده است که آن را سازمان Universities UK برای کمک به دانشگاه‌های بریتانیا برای مقابله با خودکشی تدوین کرده است.

تیم شریف تودی بخش‌هایی از این سند را به همراه مطالبی دیگر ترجمه کرده‌است که در تلگراف قرار داده‌ شده است. برخی از پیشنهادهای این سند شامل بهبود وضعیت سلامت روان، افزایش آگاهی دربارهٔ خودکشی، فراهم کردن پشتیبانی‌ها و حمایت‌های در دسترس، تشویق دانشجوها به اطلاع دادن دربارهٔ مشکلات‌شان به دوستان و خانواده و مشاوران مورد اعتماد، ایجاد و حمایت از گروه‌هایی دل‌سوز و حمایتگر بین دانشجوها و دیگر اعضای دانشگاه و ... می‌باشد.

همچنین وب‌سایت Mental Health Is Health و سامانه طعم گیلاس را نیز معرفی کرده‌است که هدف آن‌ها ارائه آموزش‌هایی برای پیشگیری از خودکشی برای خود و اطرافیان می‌باشد.
من هم یک «نقطه ویرگولی»ام
پویش«زندگی کن»

هفته اول شروع کلاس‌های آموزشی پویش، دوشنبه هفتم اسفندماه در کلاس الف ۱ ساختمان ابن‌سینا از ساعت ۱۲ الی ۱۳ برگزار خواهد شد.

بناست هر هفته به صورت یکی درمیان در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه یک محتوای آموزشی ثابت در راستای پیشگیری از خودکشی برای خود و اطرافیان توسط متخصصین مرکز مشاوره ارائه شود.

ارائه دهنده این هفته: دکتر مهدیه برزگری، دکترای روانشناسی و رئیس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه صنعتی شریف

با هم برای نجات جان‌ها؛
@sharif_no_suicide
من هم یک «نقطه ویرگولی»ام
پویش«زندگی کن»

🗣هفته دوم  کلاس‌های آموزشی پویش، سه‌شنبه ۱۵ اسفندماه در کلاس الف۱ ساختمان ابن‌سینا از ساعت ۱۲ الی ۱۳ برگزار خواهد شد.

🗣بناست هر هفته به صورت یکی درمیان در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه یک محتوای آموزشی ثابت در راستای پیشگیری از خودکشی برای خود و اطرافیان توسط متخصصین مرکز مشاوره ارائه شود.

👤ارائه دهنده این هفته:
دکتر احمدرضا کیانی
دانشیار مشاوره خانواده و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی

با هم برای نجات جان‌ها؛🕊
@sharif_no_suicide
@sharif_no_suicide_bot
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
من هم یک «نقطه ویرگولی»ام
پویش«زندگی کن»

🗣هفته سوم کلاس‌های آموزشی پویش، دو‌شنبه ۲۱ اسفندماه در کلاس الف۱ ساختمان ابن‌سینا از ساعت ۱۲ الی ۱۳ برگزار خواهد شد.

🗣بناست هر هفته به صورت یکی درمیان در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه یک محتوای آموزشی ثابت در راستای پیشگیری از خودکشی برای خود و اطرافیان توسط متخصصین مرکز مشاوره ارائه شود.

👤ارائه دهنده این هفته:
سرکار خانم سروشه آب‌آب
درمانگر مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه صنعتی شریف.

با هم برای نجات جان‌ها؛🕊
@sharif_no_suicide
@sharif_no_suicide_bot
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/01/22 05:29:21
Back to Top
HTML Embed Code: