Telegram Group Search
⚫️ امام حسن عسکری(علیه‌السلام) و تحسین دوست و دشمن

▪️ رهبر انقلاب: موافقان، شیعیان، مخالفان، غیرمعتقدان، همه، به فضل امام حسن عسکری سلام‌الله‌علیه، به علم او، به تقوای او، به طهارت او، به عصمت او، به شجاعت او در مقابل دشمنان، به صبر و استقامت او در برابر سختیها، شهادت دادند و اعتراف کردند.

▪️ این انسان بزرگ، این شخصیت باشکوه، وقتی به شهادت رسید، فقط بیست و هشت سال داشت، این میشود الگو.

🥀شهادت یازدهمین امام شیعیان و نشستن گرد یتیمی بر چهره‌ی مولایمان صاحب‌الزمان (عج)، تسلیت باد.

◼️ خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📡 @w_e_s_h
🌸از هجر تـو بی قرار بـودن تا کـی؟ بازیچه روزگـار بـودن تا کـی؟
🌸ترسم که چراغ عمر گردد خامـوش دور از تو به انتظار بودن تا کـی؟


🔸نهم ربیع الاول سالروز تاجگذاری حضرت بقیه الله الاعظم امام مهدی و آغاز امامت و ولایت ایشان بر گستره گیتی فرخنده و مبارک باد

📣 خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📡 @w_e_s_h
1⃣اولین نشست تخصصی «بررسی قانون تخلفات آبی» ذیل کمیته آب و محیط زیست
🗓روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۴
ساعت ۱۱ الی ۱۳
📌در محل خانه هم‌افزایی انرژی و آب خراسان رضوی برگزار می‌گردد.

🤝از اعضای کمیته دعوت می‌شود در این جلسه حضور به هم رسانند.

📡 @w_e_s_h
🔰چهار نکته پیرامون کلاف سردرگم نرخ بنزین

🔸این روزها که زمزمه اصلاح نرخ بنزین بعد از مدت‌ها دوباره مطرح شده‌است؛ بی‌گمان برای شما سؤال شده که چرا این پرونده همچنان باز است؟

🔷محمدجوادخالقی پژوهشگر و دانشجوی کارشناسی‌ارشد جامعه‌شناسی – این موضوع از آن دست مسائلی است به‌طور مقطعی درباره آن صحبت می‌شود و اهمیت میابد و پس از مدتی در فضای عمومی کمرنگ می شود؛ برای فهم مسئله نیازمند به در نظر گرفتن همه ابعاد آن هستیم. واقعیت ماجرای بنزین ناترازی و فاصله زیاد بین میزان عرضه و تقاضا (یا مصرف) است. رفتار مصرفی جامعه، مصرف بالای خودروهای داخلی، خودروهای فرسوده، کمبود زیرساخت در زمینه سوخت‌های جایگزین و ظرفیت‌های ترابری عمومی، قاچاق سوخت از عوامل غیر قیمتی هستند که بر رشد مصرف بنزین اثر گذاشته‌اند. در این بین به نظر می‌رسد عامل قیمتی موضوعی است که نسبت به سایر موارد، تغییرات کمتری داشته است. در این رابطه ذکر چهار نکته ضروری است ...

📌ادامۀ این یادداشت در سایت خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📡 @w_e_s_h
🔰بیش از ۶۰ درصد دشت‌ها در خراسان رضوی همچنان با پدیده فرونشست زمین روبه‌رو هستند

👤ارجمندشریف، مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی:

🔹بیش از ۶۰ درصد دشت‌ها در استان کماکمان با پدیده فرونشست زمین روبه‌رو هستند و روز‌به‌روز بر تعداد آنها و وسعت پهنه‌های درگیر افزوده می‌شود.

🔹آمار و اطلاعات نشان می‌دهند، در حال حاضر حدود ۹۰ درصد از برداشت از منابع آب زیرزمینی و حدود ۱۰ درصد نیز از منابع آب سطحی صورت می‌گیرد.

🔹توسعه استان در بخش کشاورزی، صنعت و شرب به‌شدت وابسته به منابع آب زیرزمینی است. الگوی مصرف در بخش آب زیرزمینی، حاکی از برداشت حدود ۸۱ درصدی منابع برای کشاورزی، ۱۴ درصد برای شرب و بهداشت در شهر‌ها و روستاها، ۳ درصد در بخش صنعت و ۳ درصد باقیمانده نیز در بخش خدمات است.

📣 خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📡 @w_e_s_h
🔻بررسی علل و عوامل آلودگی هوای مشهد در گفت‌وگو با کارشناسان
🔰رفع مشکل آلودگی هوای مشهد متولی و دلسوز ندارد

👤نجمه رضازاده، دبیر کمیته آب و محیط زیست خانه هم‌افزایی انرژی و آب در گفتگو با قدس خراسان:

🔹با توجه به اینکه آلودگی هوا در مشهد مورد غفلت قرار گرفته، در این حوزه کار تحقیقاتی و علمی نیز کمتر انجام شده است.

🔹تحقیق و بررسی در حوزه آلاینده‌های زیست محیطی، موضوع پرهزینه‌ای بوده که لازم است در این راستا دانشگاه با صنعت ارتباط بهتری داشته و از آن کمک بگیرد و اگر آلودگی هوا به‌ عنوان یک دغدغه مهم برای دانشگاه برجسته شود، به تبع آن، در جایگاه یک دغدغه عمومی از طریق جامعه نیز پیگیری خواهد شد.

🔹با این حال به ‌طور کلی سهم منابع آلاینده در شهر برای انواع خودروها ۳۵درصد، کامیون‌ها ۱۵درصد، موتورسیکلت، اتوبوس، مینی‌بوس، وانت و تاکسی نیز ۱۵درصد، نیروگاه‌ها ۲۰درصد، عوامل خانگی ۳درصد، جایگاه بنزین ۵درصد و صنایع ۶ درصد است و با توجه به اینکه عامل ریزگرد و غبار در چند سال اخیر ایجاد شده، هنوز در این دسته‌بندی منابع آلاینده قرار ندارد و برای آن درصدی در نظر گرفته نشده است.

📌ادامه این گزارش

📡 @w_e_s_h
🔰انتقال آب شیرین از دریای عمان به مشهد وابسته به پیگیری ملی است

👤علی عبداللهی، مجری طرح انتقال آب از دریای عمان به شرق کشور:

🔹در طرح انتقال آب از دریای عمان، در ابتدا قرار است برای مصرف صنایع سه استان سیستان‌و‌بلوچستان، خراسان‌رضوی و خراسان‌جنوبی، ۲۸۰ میلیون متر‌مکعب آب به این سه استان انتقال داده شود، سهم صنعت خراسان‌رضوی از این میزان ۱۲۰‌میلیون متر‌مکعب است.

🔹عملیات اجرایی طرح عظیم انتقال آب از سه سال قبل آغاز شده است و بخش عمده کریدور انتقال از مشهد تا چابهار با پهنای باند هفده‌متری خط انتقال انجام شده است، اما لوله‌گذاری از سمت چابهار در حال انجام است و این عملیات از سمت خراسان‌رضوی و مشهد در نوبت انجام است.

🔹با‌توجه‌ به وضعیت فوق‌بحرانی آب در این سیستان و بلوچستان در گام اول به‌صورت ضربتی و فوری ۵۰‌میلیون متر‌مکعب آب هم برای مصرف شرب این استان در نظر گرفته شده است.

📣 خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📡 @w_e_s_h
🔰فاجعه‌ای در انتظار شرق کشور؛ فقدان لندفیل صنعتی و افزایش آلودگی زیست محیطی

🔸نبود لندفیل صنعتی مناسب در استان خراسان رضوی، صنایع تولیدکننده پسماند را وادار کرده تا پسماندهای خود را به دیگر استان‌ها ارسال کنند که این عمل چالش‌هایی مانند افزایش هزینه‌های انتقال، خطر نشت در مسیر، درگیر شدن صنایع برای اخذ مجوزهای انتقال، افزایش ترافیک جاده‌ای و افزایش مصرف سوخت را ایجاد کرده است.

📃در این #اینفوگرافی به معایب، مزایا و چالش‌های پیش روی احداث لندفیل صنعتی در خراسان رضوی پرداخته‌ایم.

🖌گزارش تحلیلی «بررسی علل ریشه‌ای عدم وجود لندفیل صنعتی در استان خراسان رضوی» در وبسایت خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📣 خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📡 @w_e_s_h
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥زمستان ناترازی گاز خواهیم داشت

👤عارف، معاون اول رئیس‌جمهور:

🔹از الان مشخص است که زمستان با ناترازی گاز روبه‌رو خواهیم شد. بعد از آن هم در تابستان ناترازی برق خواهیم داشت. این شرایط نمی‌تواند دوام پیدا کند.

🔹در شرایط تحریم ظالمانه قرار داریم اما قطعا نباید تسلیم شویم. تفکر امام به ما می‌گوید که به هیچ وجه نباید تسلیم شد.

📣 خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📡 @w_e_s_h
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹 پزشکیان: با این ناترازی در برق و انرژی نمی توانیم ادامه بدهیم

📣 خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📡 @w_e_s_h
1️⃣اولین نشست تخصصی «مدیریت دارایی‌های فیزیکی» ذیل کمیته بهره‌وری و تحول سازمانی
🗓روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۸
ساعت ۱۱ الی ۱۳
📌در محل خانه هم‌افزایی انرژی و آب خراسان رضوی برگزار می‌گردد.

🤝از اعضای کمیته دعوت می‌شود در این جلسه حضور به هم رسانند.

📡 @w_e_s_h
وزیر نیرو:
🔰انرژی‌های تجدیدپذیر از روش‌های مطمئن و پایدار افزایش ظرفیت تولید برق کشور است

👤علی‌آبادی وزیر نیرو:

🔹یکی از روش‌های مطمئن و پایدار افزایش ظرفیت تولید برق کشور انرژی‌های تجدید پذیر و به ویژه انرژی خورشیدی است که باید این روش با اهتمام جدی در کشور دنبال شود.

🔹در حال حاضر صنعت برق کشور با ناترازی بالایی مواجه است و شاید ناشی از آن است که قدر این کالای استراتژیک را نمی‌دانیم.

🔹وی با بیان اینکه قیمت ناچیز آب و برق موجب شده است که ارزش واقعی این دو کالای بسیار مهم در کشور چندان محسوس نباشد، افزود: واقعیت این است که برای تولید و تامین برق و آب مورد نیاز بخش‌های مختلف، تلاش‌های پر هزینه‌ای انجام می‌شود.

🔹وی با تاکید بر مصرف بهینه و افزایش #بهره‌وری انرژی در کشور گفت: افزایش توان تولید کشور با هدف صادرات برق به خارج از کشور و خلق ثروت، از راهبردهای مهم وزارت نیروست.

🔹علی آبادی افزود: تلاش‌های بسیار زیادی در استان مرکزی برای احداث نیروگاه و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر صورت گرفته است که این تلاش‌ها باید ادامه یابد.

📣 خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📡 @w_e_s_h
🔰۶۰ درصد اتلاف #انرژی در نیروگاه‌های کشور

👤مالک شریعتی عضو کمیسیون انرژی:

🔹امروز #بهره‌وری انرژی باید از سمت تولیدکنندگان و حاکمیت صورت گیرد، مجلس شورای اسلامی نیز در ریل‌گذاری بهر‌ه‌وری #انرژی ورود کرده است.

🔹 در بخش سوخت مایع یک‌ونیم میلیارد لیتر قاچاق در سال صورت می‌گیرد، سیاست‌گذار باید قانون را اجرا و اصلاح کند.

🔹صرفه‌جویی در مصرف، مولفه مهمی در مدیریت انرژی است و به منظور حل معضل ناترازی نیرو چاره‌ای جز استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر نداریم.

🔹اگر مصرف انرژی در کشور به‌درستی مدیریت نشود در ۴‌ ــ ۵ سال آینده کشور در تولید و مصرف انرژی با بحران جدی روبه‌رو خواهد شد. فرآورده‌های ارزان در اختیار نیروگاه‌ها قرار گرفته و همین مسئله باعث شده است نیروگاه‌ها از فناوری‌های نوین برای بهینه‌سازی انرژی استفاده نکنند و بیشترین اتلاف انرژی در نیروگاه‌های برق رخ داده است.

📣 خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📡 @w_e_s_h
🔰با طرح انتقال پساب به غرب مشهد مشکل کم آبی رفع می‌شود

👤علی عبدالهی، مجری طرح ویژه تأمین آب مشهد در شرکت آب منطقه‌ای استان:

🔹ظرفیت پیش‌بینی‌شده برای آب شرب مشهد ۱۰۰ میلیون مترمکعب از طریق جایگزینی پساب با آب چاه‌های کشاورزی در غرب دشت مشهد است. به غیر از آن نیز ۴۱ میلیون مترمکعب از طریق کنترل آب‌های مازاد مرزی هزارمسجد تدارک دیده شده است.

🔹وی با بیان اینکه طبق مطالعات صورت‌گرفته، مهم‌ترین منبع استراتژیک تأمین آب مشهد آبخوان غرب دشت مشهد است که از لحاظ کمی و کیفی پایداری دارد و درصدد حفظ آن هستیم، می‌افزاید: به این منظور قصد داریم تا ۱۰۰ میلیون مترمکعب پساب کیفی موجود را به این مناطق منتقل کنیم و در اختیار کشاورزان قرار دهیم و آب چاه‌ها را با استفاده از سامانه اجراشده جدید، به مشهد منتقل کنیم. در این صورت موفق می‌شویم آب باکیفیت آبخوان غرب را یک بار برای شرب و بار دوم برای کشاورزی استفاده کنیم.

🔹طبق اظهارات این مقام مسئول، به این ترتیب، بازچرخانی آب در مشهد عملیاتی می‌شود و این امر به‌شدت به پایداری آبخوان کمک خواهد کرد.

📣 خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📡 @w_e_s_h
#اینفوگرافیک
🔥ضرر صنایع خراسان رضوی از ارزش حرارتی پایین گاز


🔺چرا باید قیمت‌گذاری گاز طبیعی مصرفی صنایع بر اساس #ارزش_حرارتی صورت بگیرد؟

🔸یکی از مشکلاتی که بعضی صنایع مصرف کننده گاز طبیعی استان با آن دست و پنجه نرم می کنند پایین تر بودن ارزش حرارتی گاز طبیعی خراسان رضوی می باشد.

🏡 #خانه_هم‌افزایی_انرژی_و_آب با احصا این چالش و برگزاری جلسات تخصصی و تهیه بسته تصمیم‌ساز، اقدام به تسهیلگری جهت رفع این چالش نموده است. در این اینفوگرافی به طور خلاصه به این موضوع اشاره می شود.

📥دریافت نسخه با کیفیت این اینفوگرافی در وبسایت خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📣 خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📡 @w_e_s_h
🌷عرشیان امشب زمین را لاله باران می‌کنند

🌷خاک را خوشبو تر از زلف نگاران می‌کنند

🌷آفرینش فیض از دیدار احمد می‌برد

🌷کعبه امشب سجده بر خاک محمد می‌برد

🔸میلاد خاتم پیامبران حضرت محمد (ص) و ولادت جامع علم و عمل، پرچم‌دار شاهراه ولایت علوی، حضرت امام جعفر صادق(ع) گرامی‌باد

📣 خانه هم‌افزایی انرژی و آب

📡 @w_e_s_h
2024/09/21 06:24:59
Back to Top
HTML Embed Code: