Telegram Group Search
Forwarded from گفت‌وشنود
جنگ تمام شده است و گروهبانی مجروح، گرسنه و درمانده، خود را به پشت در منزل یکی از درجه‌داران ارتش می‌رساند. او پیش از این به منزل سابق خود رفته، و مردی غریبه را در کنار همسرش یافته است! تلاش کرده جایی استخدام شود، اما مهارتی ندارد و کسی او را استخدام نمی‌کند. او از این درجه‌دار ارتش که در فضایی آرام و دلخواه در کنار خانواده خود مشغول صرف شام است، کمک می‌خواهد! اما با برخورد تند و اهانت‌آمیز مواجه می‌شود.

‏این پرده‌ای از نمایشنامه «بیرون پشت در» اثر ولفگانگ بورشرت است که بارها در تهران به روی صحنه رفته است. این اثر دراماتیک فوق‌العاده در نکوهش جنگ و زخم‌های عمیق انسانی‌اش، توسط میرحمید عمرانی و میرمجید عمرانی به فارسی ترجمه شده، و به همت انتشارات مهراندیش، منتشر شده است.

‏ولفگانگ بورشرت، نویسنده‌ای آلمانی است که در ۲۰ مه ۱۹۲۱ در هامبورگ به دنیا آمد و یکی از صداهای ادبی برجسته پس از جنگ جهانی دوم به شمار می‌رود. او به دلیل آثار کوتاه و تاثیرگذارش، از جمله نمایشنامه مشهور “بیرون، پشت در” (Draußen vor der Tür) و داستان‌های کوتاهش، به عنوان یکی از منتقدان صریح جنگ و ویرانی‌های آن شناخته می‌شود. بورشرت با توجه به تجربه‌های تلخی که در جنگ جهانی دوم و اسارت کشیده بود، به یکی از نمادهای ضدجنگ در ادبیات آلمان تبدیل شد. او در آثارش، عمیقاً به تأثیرات جنگ بر روح و روان افراد پرداخته و درد و رنج بازماندگان و سربازان را به تصویر کشیده است.

‏بورشرت به دلیل بیماری‌های شدید جسمی که عمدتاً ناشی از شرایط سخت جنگ و زندان بود، در جوانی و در حالی که تنها ۲۶ سال داشت، در ۲۰ نوامبر ۱۹۴۷ در بازل درگذشت. او در طول جنگ جهانی دوم به عنوان سرباز به جبهه فرستاده شده بود و چندین بار به دلیل انتقادهای علنی از رژیم نازی و شوخی‌هایش درباره رهبری آلمان، توسط ارتش رایش سوم به زندان افتاد. در همین مدت بود که به بیماری‌های مرتبط با کبد و عفونت‌های دیگر مبتلا شد.

‏زندگی بورشرت پس از جنگ نیز با بیماری‌های مداوم همراه بود. او مدت کوتاهی پس از جنگ درگذشت. شرایط سخت جسمی او که نتیجه تجربه‌های جنگ و دوران اسارت بود، تأثیر مستقیمی بر مرگ زودهنگامش داشت.

‏با این حال، میراث ادبی او همچنان تأثیرگذار است و آثارش به عنوان نقدی تند بر بی‌رحمی‌های جنگ و دعوتی به صلح و انسان‌دوستی، همچنان خوانده می‌شوند.

‏⁧ #روز_جهانی_صلح ⁩ ⁧ #صلح ⁩ ⁧ #گفتگو ⁩ ⁧ #رواداری ⁩ ⁧ #مدارا
‏⁦ @dialogue1402
امکانات مدرسه، محتوای ایدئولوژیک، هزینه تحصیل، کیفیت تدریس

می‌دانیم که مشکلات مرتبط با تحصیل فرزندان شما در ایران بیش از اینهاست، اما در آستانه بازگشایی مدارس و از بین همین گزینه‌ها، کدام مورد بیشتر باعث نگرانی شماست؟

#مدارس #آموزش #تبعیض #ایدئولوژی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
هم‌زمان با نگرانی مقامات حکومت برای چشمان آسیب‌دیده اعضای حزب‌الله لبنان

متین حسنی یک ماه است که در زندان بوکان در حبس است!

به نظر شما مقامات جمهوری اسلامی چنین موضوعی را چگونه توجیه می‌کنند؟ آنها حتی مجروحان لبنانی را با سرعت و با هواپیمای مخصوص برای درمان به ایران آوردند!

#متین_حسنی #یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
حسین رونقی، ضمن انتشار این ویدیو در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

‏سارینا را فراموش نکنیم.

سارینا در اوج تنهایی و غریبی، زیبا، مهربان و باهوش بود. به اطرافیانش اهمیت می‌داد و مردم را دوست داشت. در سن نوجوانی، بیشتر از بسیاری از حاکمان ظالم و فاسد کشور به رفاه و آینده همه‌ی شهروندان فکر می‌کرد. او را به شرورانه‌ترین شکل ممکن کشتند، یادش را زنده نگه‌داریم و راهش را ادامه دهیم.

همه ما درگیر زندگی روزمره خودمان هستیم، اما نباید فراموش کنیم که کسانی برای آزادی و آینده ایران و نسل‌های بعد از خودشان جانشان را فدا کردند. یکی از قهرمانان، سارینا اسماعیل‌زاده بود؛ یکی از تنها‌ترین جان‌باختگان اعتراضات ۱۴۰۱.

غم رفتن سارینا این روزها بیشتر از هر زمان دیگری بر قلبم سنگینی می‌کند. دختر زیبای من، به‌یادت هستم و یاد تو و خنده‌هایت تا ابد امید را در قلبم زنده نگه می‌دارد.


#سارینا_اسماعیل_زاده #مهسا_امینی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دکتر کمال جعفری یزدی، آزادمردِ جانباز و برادر جان‌باخته مدافع وطن در جنگ ۸ ساله، عضو بیانیه ۱۴ و زندانی سیاسی سابق

در حالی که در بستر بیماریست، در پیامی از فراخوان مادر "گوهر عشقی" مادر جاویدنام "ستار بهشتی" جهت تحصن برای آزادی خانواده دادخواهان حمایت و اعلام همراهی کرد.

آرزوی سلامتی کامل ایشان را داریم.

لازم به ذکر است خانم گوهر عشقی اعلام کرد که در صورت آزادنشدن دادخواهان زندانی، از جمله دایه مینا (مادر جاویدنام شهریار محمدی) در مقابل دفتر سازمان ملل یا در امام‌زاده صالح تحصن خواهد کرد.

بسیاری از شهروندان اعلام کرده‌اند که گوهر عشقی را تنها نمی‌گذارند و با او همراهی می‌کنند.

#گوهر_عشقی
#ستار_بهشتی
#کمال_جعفری_یزدی
#دایه_مینا
#شهریار_محمدی
#خانواده‌های_دادخواه
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#نه_به_جمهوری_اسلامی
#یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«در سالگرد جان‌باختن جاویدنامان‌مون و مجروح شدن بی‌شمار فرزندان میهن، بر سر مزار یکی از جوانان وطن رفتیم که اساسی با ریشه ظلم و ستم یعنی جهالت و خرافات مبارزه می‌کرد و با اتهام سب‌النبی، ظالمانه محکوم به اعدام شد و توسط حکومت به خاطر اعتقاداتش به قتل رسید.

یادت گرامی سید سدرالله فاضلی، که جان را بر سر عقیده نهادی»

- ارسالی مخاطبان

- سپاس از مخاطبان گرامی که جان‌باختگان راه آزادی را هرگز فراموش نمی‌کنند.

#سیدصدرالله_فاضلی #اعدام #نه_به_جمهوری_اسلامی #نه_به_اعدام #علیه_فراموشی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ماه مهر و آغاز فصل مدرسه، خاطره جاویدنامانی را زنده می‌کند که خانواده‌شان با آرزوی بسیار آن‌ها را به مدرسه فرستاده بودند، اما ... نیروهای سرکوبگر ظالمانه آن‌ها را به قتل رساندند.

مادر جاویدنام بامشاد سلیمانخانی، این ویدیو را به اشتراک گذاشت و نوشت:

«باز پاییز،باز بوی ماه مدرسه
باز من و حسرت روزهای نه چندان دور...
باز تداعی شوق و بی تابی هایت برای مدرسه...
ولی افسوس!!چه زود پر گرفتی
هنوزم غرق رویاهای کودکی ات
هنوزم در فکر چگونه آموختن الفبای زندگی به تو
و تو چه زود هنگام چگونه زیستن به من آموختی!
تا به خود آمدم ...
اکنون اسمت در دفتر باران
بر شاخ و برگ درختان
بر تارک قله های شرف
می درخشد
و من در انتظارِ حسرتِ دیدارت روز به روز آب می شوم...
ماهِ من ، مهر آمد و دلم دوباره پاییزی شد،
اما به خود،قول دادم که عطرِ مهرت را چنان در سینه حبس و از خود دور نکنم تا برسانم به فصل بهار،
تا بوی خوشِ در کنار تو بودن را در کنار شقایق ها در بستر دشت آزادی جشن بگیریم...»


#بامشاد_سلیمانخانی
#زن_زندگی_آزادی
#مدرسه
#بوی_مهر
#یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
مراسم دومین سالگرد جان‌باختن فرزین لطفی بر سر مزارش برگزار شد

فرزین لطفی، متولد ۲۵ مرداد ۱۳۷۵ بود و ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ در شهرستان رضوانشهر گیلان کشته شد و ۱ مهر ماه به خاک سپرده شد.
فرزین ملوان کشتی بود.

یکی از نزدیکان او در پستی در شبکه‌های اجتماعی نوشته است:
«فرزین در زمان کاشت برنج نیز به پدر و مادرش کمک می‌کرد. پدر و مادری که با پول کشاورزی پسرشان را بزرگ کردند ... از آن روز به بعد هیچ شبی صدای ناله‌های مادرش قطع نشد.»

فرزین لطفی فقط ۲۵ سال داشت اهل رضوانشهر گیلان بود. مهربان‌ترین و خوش‌خنده‌ترین عضو خانواده‌اش بود.

فرزین لطفی ملوان کشتی بود و روزهایی که به خانه بر‌می‌گشت هم در کارواش محله‌شان کار می‌کرد تا بتواند کمک کار مادر و پدرش باشد. مادر و پدری که با پول کشاوری و با رنج بسیار بزرگش کرده بودند. فرزین جوان شجاعی بود که بر علیه ظلم وستم حکومت برخاست.
فرزین همراه با دوستش ساسان قربانی در اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ شرکت کرد. اما روز ۲۹ شهریور نیروهای حکومتی جلوی کلانتری رضوانشهر با شلیک دو گلوله در قلبش او را کشتند.

جان‌باختن فرزین داغی بزرگ بر دل خانواده و دوستان و همشهریانش بود. با اینحال حکومت اعضای خانواده را تهدید کرد که اگر مصاحبه کنند بازداشت می‌شوند.

مادر فرزین پس از مراسم خاکسپاری و به خاطر فشارهای نیروهای امنیتی روی خانواده، اقدام به خودکشی کرد و خوشبختانه بعد از انتقال به بیمارستان نجات یافت۔


آدرس صفحه اینستاگرام پدر فرزین لطفی
farshid_lotfi1234

مادر فرزین لطفی:
fa.rzin7165

#رضوانشهر #فرزین_لطفی
#مهسا_امينى #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مادر جاویدنام بهاره خورشیدی، در سالگرد جان‌باختن دخترشان، ویدیویی منتشر کردند که نشان می‌دهد که به یاد او شله زرد درست کرده‌اند.


‌۳۱ شهریور ۱۴۰۱
بهار خورشیدی را ماموران مقابل چشمان دیگران، از بالکن خانه به پایین پرت کردند

دوسال پیش در این موقع اتفاق افتاد.

دختری بی‌گناه کشته شد، جنایتی دیگر...

بهاره خورشیدی معترضی بود ساکن رباط‌کریم تهران که ماموران او را از پنجره خانه‌شان به پایین پرت کردند.

روایت تلخ نحوه کشته‌شدن بهاره را از زبان دوستانش نقل می‌کنیم: «بهاره حین چسباندن تراکت برای تظاهرات شناسایی شد و موقع رفتن به خانه تعقیب شد، ماموران به خانه‌‌شان می‌ریزند و حتی در خانه‌شان اسلحه جاساز کردند تا پرونده‌اش سنگین شود، در همان حین با بهاره درگیر می‌شوند و او را مقابل چشم دیگران از پنجره به پایین پرت می‌کنند.»


#بهار_خورشیدی #نه_به_جمهوری_اسلامی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM

‌پیام دکتر رضا محقق، روان‌درمان‌گر
برای مخاطبان گفت‌وشنود به مناسبت ۲۱ سپتامبر روز جهانی صلح

نسبت به تبعیض‌ها و نابرابری‌ها حساس باشیم

#صلح #صلح_جهانی #روز_جهانی_صلح #گفتگو_توانا

@Dialogue1402
Forwarded from گفت‌وشنود
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وزیر آموزش و پرورش اخیراً اعلام کرده که اولویت این وزارتخانه نماز است. اما آیا واقعاً مشکلات گسترده و حیرت‌انگیز آموزش و پرورش ایران در این نکته قابل تعریف و خلاصه است؟

فقط در زمینه‌ی مربوط به خود معلمان، مشکلاتی چون حقوق پایین، عدم امنیت شغلی و شرایط نامناسب کاری معلمان در سخنان وزیر نادیده گرفته می‌شوند و به مسائلی پرداخته می‌شوند که ریاکاری مستتر در آن مشام هر فرد آزاده‌ای را می‌آزارد.

وزارت آموزش و پرورش به جای سوءاستفاده از مذهب برای منحرف کردن توجه‌ها از مشکلات واقعی، باید روی حل بحران‌های اصلی این سیستم تمرکز کند.

ضمن اینکه در بخشی دیگر از سخنان، این وزیر با رویکردی توهین‌آمیز اشاره کرد که معلمان بایستی «شناسنامه اخلاقی» داشته باشند!

در اینجا جناب بهرام یعقوبی، دبیر باسابقه‌ی تبریزی که به زور بازنشسته شده‌ است، به درستی اشاره می‌کند که کاش این «شناسنامه اخلاقی» برای افرادی چون این وزیر صادر می‌شد.

معلم و دانش‌آموز ایرانی نیاز به وزیری دارد که اولویت‌های واقعی آموزش و پرورش را درک کند، نه اینکه از مذهب برای سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی‌ها استفاده کند.

#گفتگو_توانا #حقوق_معلمان #بهرام_یعقوبی

@Dislogue1402
یونس آزادبر، زندانی سیاسی سابق، بر سر مزار جاویدنام غزاله چلابی حاضر شد و نوشت؛

«هم‌نورد شهیدم، ❤️غزاله‌💚 سرافراز!
آمدم تا بدانی و بدانیم خون پاک تو رویش ناگزیر جوانه‌ها را آبیاری و خواب را از چشم نابینای دیکتاتور می‌ستاند.

نامت جاودان و راهت پررهرو باد.
یونس آزادبر»

آقای آزادبر در دهه‌های شصت، هفتاد و سال گذشته در مجموع بیش از ۱۲ سال را در زندان‌های جمهوری اسلامی گذرانده است.

#یونس_آزادبر #غزاله_چلابی #مهسا_امینی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اینجا تهران است، میدان ولیعصر
زنی آزادی‌خواه که خود را خبرنگاری مستقل معرفی می‌کند، با در دست داشتن تصویر دایه مینا و مادر گوهر عشقی، اعلام می‌کند که از خانواده‌های داذخواه، به ویژه مادر جاویدنام شهریار محمدی (دایه مینا) و مادر گوهر عشقی حمایت می‌کند.

لازم به ذکر است خانم گوهر عشقی اعلام کرد که در صورت آزادنشدن دادخواهان زندانی، از جمله دایه مینا (مادر جاویدنام شهریار محمدی) روز دوشنبه در مقابل دفتر سازمان ملل یا در امام‌زاده صالح تحصن خواهد کرد.

بسیاری از شهروندان اعلام کرده‌اند که گوهر عشقی را تنها نمی‌گذارند و با او همراهی می‌کنند.

دایه مینا از ۲۱ شهریور ماه در بازداشت است. او را در بوکان بازداشت کردند و به ارومیه منتقل کردند.

فرزندان دایه مینا، از گوهر عشقی درخواست کردند که تنها به تحصن کفایت کند و به خاطر حفظ سلامتی‌اش اعتصاب غذا نکند.


#گوهر_عشقی #شهریار_محمدی #دایه_مینا #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدئویی که فاطمه حیدری، خواهر جاویدنام جواد حیدری به مناسبت دومین سالگرد جان‌باختن برادرش منتشر کرد.

او همچنین در پستی دیگر تصاویری از حضور پرشمار خودروهای حکومتی در مسیر منتهی به روستایشان (محل مزار جواد حیدری) منتشر کرد و نوشت:

«مأموران امنیتی در دومین سالگرد کشته‌شدن برادرم جواد با استقرار در سطح روستا و روستاهای اطراف، مسیرهای منتهی به روستامون (رحمت‌آباد بزرگ دشتابی) رو بستند. داخل روستا پر از لباس‌شخصی‌ها و فضا به‌شدت امنیتی است.»

جواد حیدری، ۴۰ ساله و مهندس کشاورزی بود.
او روز ۳۱ شهریور ۱۴۰۱، با اصابت گلوله ماموران به پشت سرش در قزوین زخمی شد و به دلیل خونریزی شدید، کشته شد.
در گواهی فوتی که برای جواد حیدری صادر شد، علت مرگ «خونریزی شدید، پارگی شریان تهی‌گاهی چپ و اصابت پرتاب فلزی پرشتاب» قید شده است.

در مراسم چهلم جواد حیدری، در ۱۲ آبان ماه، خانواده نوید افکاری حضور یافته و مورد استقبال مردم قرار گرفته بودند.
پس از قتل جواد، خانواده‌اش به شدت تحت فشار بودند۔
بازداشت خانواده‌های دادخواه، به منظور تهدید و ارعاب برای عدم برگزاری هرگونه مراسم و دور نگه‌داشتن آن‌ها از فضای جامعه، ترفندی است که سرکوبگران به کار بستند۔
پدر، مادر و چهار برادر جواد حیدری چندین بار بازداشت شدند. اعضای خانواده از کار بیکار شدند و تحت شدیدترین فشارها قرار گرفتند۔

#جواد_حیدری #مهسا_امینی #یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«حضور بر مزار #بهنام_لایق_پور در دومین سالگرد آسمانی شدنش.

فرزند ایران، دلاوری از #گیلان که ٣٠ شهریور ١۴٠١ به دست جمهوری اسلامی به قتل رسید.
نه بخشش، نه فراموشی، دادخواهیم و انتقام خواهیم گرفت.
نامش جاودان، راهش پررهرو
ما گر ز سر بریده می‌ترسیدیم، در محفل عاشقان نمی‌رقصیدیم.»

cheshmehvasang

#رشت #بهنام_لایق_پور #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کشتن آدما رو
کشتن بچه هارو
کشتن عاشقارو
کشتن مادرارو

به زنده بودن حسادت کردیم
قبرستونارو بد عادت کردیم
به طول تاریخ ما جنگیدیم
کجای این تاریخ حماقت کردیم ؟!

کشتن زندگی رو
کشتن بچگی رو
ما دوباره پس میگیریم ✊️✌🏻
این سرزمین مادری رو...
.

ترانه موسیقی و اجرا :
serdar_musica

این موسیقی رو برای همدردی با خانواده جانباختگان انقلاب #زن_زندگی_آزادی
در این روزهای سیاه و تلخ ساختم و خوندم 🕊

#مهسا_امینی #سارینا_اسماعیل_زاده #نیکا_شاکرمی #حنانه_کیا #سیاوش_محمودی #محمدحسن_ترکمان #جواد_حیدری #مینو_مجیدی #شیرین_علیزاده #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدیویی که مادر جاویدنام غزاله چلابی در استوری اینستاگرام خود منتشر کرد.

در کنار این مادر عزیز و سایر مادران دادخواه ایران هستیم و تا ابد مدیون ایثار آن‌هاییم.

غزاله را در روز ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، در حالی که در خیابان فیلم می‌گرفت، به قتل رساندند.
گلوله‌ای به سمت غزاله چلابی شلیک شد و بر زمین افتاد. تلفنش هنوز در دستش بود و در حال ضبط تصویر مردمی که بهت‌زده و حیران بالای سرش جمع شده بودند و فریاد می‌زدند: «یکی رو کشتند.» و او غزاله بود.

غزاله پس از اصابت تیر، پنج روز در کما بود. چنانکه خاله‌اش می‌گوید یک گلوله‌ی جنگی به پیشانی‌‌اش شلیک شده بود، پیشانی‌اش را سوراخ کرده بود و به حالت انفجار از سرش بیرون رفته بود. طوری که پشت سرش به اندازه یک نارنگی سوراخ شده بود. دکترهایش گفته بودند بصل‌‌النخاعش آسیب ندیده بود و برای همین با اینکه دچار مرگ مغزی شده بود اما حرکات غیرارادی بدنش مثل تپش قلب و عملکرد شُش‌ها ادامه داشت. غزاله می‌خواست که در صورت مرگ مغزی اعضای بدنش اهدا شود. دوبار هم در سال‌های گذشته کارت‌های اهدای عضو را پر کرده بود. وقتی که دکترها اعلام کردند راهی برای زنده نگه‌داشتنش نیست، هنوز ۹ عضو بدنش سالم بود و می‌شد که برای پیوند به دیگران اهدا شود. اما نهادهای امنیتی اجازه این کار را ندادند.

غزاله چلابی از دنبال کننده‌های صفحه اینستاگرام توانا بود.
#غزاله_چلابی
#یاری_مدنی_توانا
#دادخواهی #زن_زندگی_آزادی


@Tavaana_TavaanaTech
2024/09/22 00:04:35
Back to Top
HTML Embed Code: