group-telegram.com/class_chem/4278
Last Update:
✅ مصاحبه کاری شیمی (پارت چهارم)
بریم سراغ ادامه بررسی خلاصه وار دستگاه ها، دستگاه بعدی FTIR هست یا همون طیف سنجی مادون قرمز که البته بهتره اسم فارسیش رو نگید!!! روشی مناسب برای شناسایی مولکولهایی هست که گروه های عاملی دارن، مثل الکل ها، استرها، آمین ها و ... . و اینکه هر ماده ای طیف IR منحصر به فرد خودشو داره (عین اثر انگشت!). معمولا تو آزمایشگاه ها از ۲ مدل دستگاه IR استفاده می کنن : اولی طیف سنج تفکیکی یا پراکندگی و دومی تبدیل فوریه هس!!!
دستگاه بعدی جذب اتمی یا AAS هست. یک روش طیف سنجی برای اندازه گیری کمی عناصر با استفاده از جذب اشعه نوری توسط اتم در حالت گازی هس! بخوام بطور خلاصه اساس کاری این دستگاه رو بگم، الکترون های اتم با جذب انرژی برانگیخته میشن و پس از مدتی به حالت پایه برمیگردن و طول موجی ساطع میکنن که با اندازه گیری اون و مقایسه با منحنی کالیبراسیون و قانون بیر لامبرت می تونیم به غلظت عنصر مربوطه پی ببریم!!! مزیت های این دستگاهم اینه که حساسیتش بالاست، سادس و تکرار پذیریشم بالاست!
تکنیک تیتراسیون هم که همتون بلد هستید، میایم با استفاده از یک محلول استاندارد (تیترانت)، غلظت یک نمونه مجهول رو بدست میاریم. برای یک مصاحبه کاری، بلد بودن دستگاه هایی که در پارت های قبلی و این پارت گفتم کافیه! ولی باتوجه به حیطه کاری و شرکتی که میخاید کار کنید باید تکنیک ها و دستگاه های بیشتری رو مطالعه کنید. امیدوارم تا اینجا بدردتون خورده باشه، منتظر پارت های بعدی باشید!!!
Join us & enjoy @class_chem
محمد طهماسبی
BY شیمی آلی
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/class_chem/4278