Telegram Group Search
توجه توجه 🧨

خب آماده‌اید که اولین دوره آموزشی کانال من رو با‌ حمایت و همراهی شما شروع کنیم
اگر موافقید که یه لایک کنید تا تو پست بعدی همه‌ی شرایط و جزئیات رو براتون قرار بدم 😍



@fatemehghasemibme 🪴🐚🌸
دوره آموزشی کارگاه سرچ در منابع علمی 📚🔍

تاریخ و زمان: پنج‌شنبه ۲۴ آبان ساعت ۱۹

🧑🏻‍💻 مدرس : احمدرضا قاسمی، دانشجوی دکترای انستیتو زیست‌مواد

هزینه ثبت‌نام : ۳۰ هزار تومان
  

💠 سرفصل های دوره:

پایگاه گوگل اسکالر
پایگاه ساینس دایرکت
پایگاه پاب مد
پایگاه اسکاپوس
سایت های مبتنی بر هوش مصنوعی



کلاس به صورت مجازی در بستر گوگل میت برگزار می‌شود. 🔬🧬


جهت ثبت‌نام به آیدی زیر در تلگرام پیغام بدهید. 🌸

🆔 @Fatemeh_Ghasemi7997


🌐 @fatemehghasemibme ☕️
دانشمندان با بهره‌گیری از نانوذرات حاوی داروهای ضدالتهابی، روشی برای کاهش التهاب پس از آسیب نخاعی و جلوگیری از فلج احتمالی ارائه کرده‌اند.

💊📚

این نانوذرات به طور خاص به سلول‌های مسئول التهاب مانند میکروگلیا و آستروسیت‌ها هدف‌گیری می‌شوند و اثرات تخریبی آنها را مهار می‌کنند. نتایج نشان می‌دهد که این درمان در مراحل اولیه آسیب بیشترین تأثیر را دارد. همچنین، در آزمایش‌های انجام شده روی موش‌ها، این روش به بهبود حرکت و جلوگیری از آسیب دائمی نخاع کمک کرده است.

📝🩸🧬🔬

این تکنیک با استفاده از نانوذرات، پاسخی به چالش‌های درمانی فعلی برای کاهش التهاب نخاعی ارائه می‌دهد. التهاب‌های نخاعی که به‌طور معمول پس از آسیب نخاعی رخ می‌دهد، می‌توانند باعث بدتر شدن شرایط و آسیب‌های دائمی مانند فلج شوند. سلول‌های التهابی میکروگلیا و آستروسیت‌ها به دنبال آسیب نخاعی فعال می‌شوند و موجب افزایش التهاب و تخریب بافت می‌گردند، اما این نانوذرات با داروی ضدالتهابی مستقیماً به این سلول‌ها حمله کرده و از فعالیت آن‌ها جلوگیری می‌کنند.

یکی از نتایج مهم این تحقیق این است که این درمان در صورت استفاده زودهنگام پس از وقوع آسیب، مؤثرتر است و می‌تواند در مراحل اولیه از پیشرفت التهاب جلوگیری کند. این موضوع به پزشکان و پژوهشگران فرصت می‌دهد تا برای جلوگیری از آسیب‌های دائمی پس از آسیب نخاعی، روش‌های درمانی جدیدی را دنبال کنند.

🪴👩🏻‍💻

💡تحقیقات اولیه روی موش‌ها نشان داده که این روش نه تنها التهاب را کاهش می‌دهد، بلکه به بهبود عملکرد حرکتی نیز کمک می‌کند. این پیشرفت امیدهایی برای جلوگیری از فلج ناشی از آسیب نخاعی در انسان‌ها ایجاد کرده است.

استفاده از این فناوری نانوذرات ضدالتهابی هنوز در مراحل آزمایشی قرار دارد، اما نتایج مثبت آن می‌تواند منجر به توسعه درمان‌های جدید و مؤثرتر برای بیمارانی شود که از آسیب‌های نخاعی رنج می‌برند. با ادامه تحقیقات، ممکن است این روش به‌عنوان یک درمان استاندارد برای کاهش عوارض ناشی از آسیب‌های نخاعی شناخته شود.

لینک خبر

☕️ @fatemehghasemibme 🌸🌱
📄کارگاه تسلط بر فهم مقالات علمی

📍آیا از خواندن مقالات علمی خسته شده‌اید؟ آیا احساس می‌کنید که اطلاعات مهم را از دست می‌دهید؟
نورولایف کارگاهی ویژه برگزار می‌کند تا شما را به یک قهرمان خواندن مقاله تبدیل کند

📌در این کارگاه یاد خواهید گرفت
💡چگونه با متد و روش علمی یک مقاله و نوشتار علمی را بخوانید و بهفمید
💡این روش در تمامی متون علمی و حتی هنری کاربرد دارد
💡چگونه مانند یک دانشمند، مقالات علمی را مطالعه بکنید
💡این کارگاه مناسب برای تمامی رشته ها است

📝ارائه دهندگان
امیر محمد حاجیان، مهرداد محمد پناهی کارشناسی ارشد علوم شناختی
⏱️مدت زمان برگزاری
۶ ساعت طول دوره کارگاه
🏠محل برگزاری
در بستر گوگل میت


با شرکت در این کارگاه، به راحتی می‌توانید در دنیای پیچیده مقالات علمی حرکت کنید و به یک خواننده حرفه‌ای تبدیل شوید

🧠این کارگاه تعاملی است و در ضمن و پایان هر جلسه شرکت کنندگان تمرینات مربوط به فهم متون مقالات را انجام می دهند
تمامی جلسات در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.

ثبت نام:
https://mohit.online/event/q9tdh1

با ما در ارتباط باشید،

کانال تلگرام نورولایف:
https://www.group-telegram.com/neurolife_ir
Forwarded from آوین بنیان ژن
🔬مجموعه آزمایشگاهی و تحقیقاتی آوین بنیان ژن با بهره گیری از امکانات و تجهیزات پیشرفته، آرشیو کاملی از انواع آنتی بادیها، کیتهای الایزا، پرایمرهای بیان ژن و کیتهای بیوشیمیایی مربوط به انسان و موش خدمات گسترده ای در زمینه آنالیز های
سلولی، بیوشیمیایی، مولکولی و بافتی و القا بیماریهای انسانی در حیوانات آزمایشگاهی به محققین ارجمند به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته های مختلف زیستی شامل رشته های
سلولی مولکولی، تربیت بدنی، فیزیولوژی، فارماکولوژی، بیوشیمی و ... ارایه می دهد. برخی از خدمات این مجموعه آزمایشگاهی در کاتالوگ پیوست و وبسایت آزمایشگاه قابل دسترسی می باشد.
🗣از شما محقق ارجمند دعوت می شود برای آشنایی با خدمات مجموعه آزمایشگاهی آوین بنیان ژن به وبسایت آزمایشگاه به ادرس avinstemgene.ir مراجعه کنید. 
☎️شماره های تماس: 09338995733، 06133738655

لینک کانال تلگرام جهت عضویت👇
🔬https://www.group-telegram.com/avinstemgen
دانشمندان سوئدی در دانشگاه صنعتی چالمرز با استفاده از نانوذرات طلا، روشی جدید برای مقابله با عفونت‌های ناشی از ایمپلنت‌ها ارائه داده‌اند.

✏️📒

این نانوذرات به شکل میله‌های طلا ساخته شده‌اند و خاصیت ویژه‌ای دارند که در مواجهه با نور مادون قرمز الکترون‌های خود را به حرکت درمی‌آورند. این پدیده موجب تولید گرمایی کنترل‌شده می‌شود که باکتری‌های موجود در سطح ایمپلنت را می‌کشد بدون اینکه به بافت‌های اطراف آسیب برساند.

یکی از ویژگی‌های کلیدی این فناوری آن است که تنها ۱۱ درصد از سطح ایمپلنت را می‌پوشاند، اما همین مقدار کافی است تا در برابر رشد باکتری‌ها مؤثر عمل کند. به‌علاوه، با تنظیم شدت نور مادون قرمز، این نانوذرات را می‌توان به‌صورت دوره‌ای و بدون اثر دائمی فعال کرد که امکان استفاده طولانی‌مدت از ایمپلنت‌ها بدون نگرانی از عفونت را فراهم می‌سازد.

این روش به‌ویژه برای ایمپلنت‌های دندانی و استخوانی که در معرض عفونت‌های خطرناک هستند بسیار کاربردی است، زیرا عفونت‌های مزمن و شدید می‌توانند باعث رد ایمپلنت و آسیب به بیمار شوند.


منبع خبر ☕️🌸🌱

🌐 @fatemehghasemibme 👩🏻‍💻🪴📚🖇
.
.
پژوهشگران دانشگاه واشنگتن رویکردی جدید برای جلوگیری از پیشرفت آسیب‌های قلبی پس از حملات قلبی یافته‌اند. 🔍👩🏻‍💻🔬

این رویکرد با استفاده از ایمنی‌درمانی از تشکیل بافت اسکار در قلب پیشگیری می‌کند. زمانی که فرد دچار حمله قلبی می‌شود، سلول‌های فیبروبلاست فعال شده و بافت اسکار ایجاد می‌کنند که مانع بهبود قلب و منجر به نارسایی قلبی می‌شود. در این پژوهش، با مسدود کردن یک مولکول به نام IL-1 بتا، فعالیت فیبروبلاست‌ها مهار شده و بافت اسکار کمتری ایجاد می‌شود. این روش در مدل‌های حیوانی موفق بوده و امید است در درمان بیماران قلبی نیز به کار رود.

منبع خبر 🌸 ☕️🌱


🪴 @fatemehghasemibme 🐚📚🧬
متقاعدکننده ترين
نشانه از اینکه کسی
در آینده به نتایج جدیدی
دست خواهد یافت، رفتار جدیدش
در زمان حال است 😉

مهرسا شرع الاسلام 🌱


@fatemehghasemibme ☕️🌸
📚#دانستنی‌ها

📸 تصویر میکروسکوپی از لحظه‌ی خارج شدن سوزن آمپول از پوست بدن!💉



🆔 @fatemehghasemibme 🌸🌱
#تجهیزات_آزمایشگاه
🚿 #حمام_التراسونیک

🔹حمام التراسونیک ( Ultrasonic Bath ) که تمیز کننده التراسونیک ( Ultrasonic Cleaner ) نیز نامیده می شود، دستگاهی جهت حذف سریع و کامل آلاینده ها از اشیاء است که در مخزن مایع با امواج فراصوت با فرکانس بالا غوطه ور هستند.

📚📝

🌊 این امواج فراصوت غیر قابل شنیداری، یک عمل لایه برداری خفیف را در داخل مایع در التراسونیک کلینر انجام می دهند و آلاینده ها را از تمام سطوح در تماس با مایع از بین می برند‌.

🆔 @fatemehghasemibme ☕️🌸🌱
دانشمندان دانشگاه شیکاگو و کالیفرنیا سن دیگو، پچ بیوالکترونیکی جدیدی ساخته‌اند که با ارسال سیگنال‌های الکتریکی ضعیف به باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک، جلوی تشکیل بیوفیلم را گرفته و رشد باکتری‌ها را مهار می‌کند. 📝☕️🌱

در آزمایش‌ها روی پوست خوک، این پچ توانست با ارسال ولتاژ کم در فواصل منظم، تعداد باکتری‌ها را به میزان ۹۹ درصد کاهش دهد. این روش درمانی جدید می‌تواند به کاهش نیاز به آنتی‌بیوتیک‌ها در عفونت‌های مقاوم کمک کرده و از اثرات جانبی احتمالی جلوگیری کند.

برای دیدن مطالب بیشتر روی لینک کلیک کنید

🆔 @fatemehghasemibme ✍🏻📚
🥇جایزه نوبل در حیطه "پزشکی یا فیزیولوژی" امسال  به صورت مشترک به Victor Ambros و Gary Ruvkun به خاطر "کشف MicroRNA و نقش آن در تنظیم ژن بعد از رونویسی" اهدا شد.

🆔 @fatemehghasemibme 🌸🌱
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💡 ده اقتصاد پیشرو نوآوری در جهان

📌 بر اساس شاخص جهانی نوآوری 2024 WIPO،  ده کشور برتر در نوآوری جهانی به ترتیب زیر اعلام شدند:

۱۰. دانمارک
۹. آلمان
۸. هلند
۷. فنلاند
۶. جمهوری کره
۵. پادشاهی متحده بریتانیا
۴. سنگاپور
۳. ایالات متحده آمریکا
۲. سوئد
۱. سوئیس

✏️ برگرفته از صفحه سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO)


🆔 @fatemehghasemibme 🦋
ترکیب سیمان فسفات کلسیم با ماتریکس خارج سلولی سلول زدایی شده باعث بهبود خصوصیات بازسازی استخوانی آن می شود

👩🏻‍💻🔬📚

سالانه بیش از دو میلیون عمل پیوند استخوان برای ترمیم نقایص استخوانی در سراسر جهان انجام می‌شود. به دلیل ناتوانی بدن انسان در درمان کامل نقایص استخوان‌های بزرگ، مهندسی بافت استخوان مورد توجه روز افزون قرار گرفته است. هیدروژل‌های حاصل از ماتریکس خارج سلولی سلول‌زدایی شده ساختارهای مهندسی شده‌ای هستند که به طور گسترده در حوزه پزشکی بازساختی استفاده می‌شوند. با این حال، توسعه هیدروژل‌های مبتنی بر ماتریکس خارج سلولی در این حوزه، نیازمند بهبود خواص استخوان‌زایی آنان است.

در همین راستا، دکتر محمدرضا باغبان اسلامی نژاد، دکتر سمانه حسینی... ادامه چکیده رسانه ای را در لینک زیر مشاهده کنید:


https://B2n.ir/z54913


🔍 @fatemehghasemibme 🪴
📌 وبینار آموزشی رایگان تحلیل کامل بیومکانیکی

🎙نام مدرس: علی ذوالفقاری

زمان: دوشنبه 28 آبان، ساعت 21

🔰مراحل ثبت نام در وبینار :

1️⃣ روی ( ثبت نام ) کلیک کنید
2️⃣ مراحل ثبت نام را تکمیل کنید
3️⃣بعد از اتمام ثبت نام وارد حساب کاربری خود شوید
4️⃣در قسمت سفارش های من روی دانلود کلیک کنید(ستون عملیات) و لینک ورود به وبینار را دریافت کنید
5️⃣در تاریخ و ساعت مشخص شده، با استفاده از گزینه مهمان وارد وبینار شوید.

💢مشاوره و ثبت نام:
👨🏻‍💻@parspajouhaan_bio
☎️021-88322992(112)

وبسایت / کانال تلگرام / اینستاگرام
👩🏻‍💻 تولید جوهر زیستی با قابلیت پوشش‌دهی ایمپلنت‌ها

🪴 «چاپ سه‌بعدی پچ‌رسانای قلبی از هیدروژل نانوکامپوزیتی بر پایه زانتان اکسید/ژلاتین/نانوذرات اکسید گرافن با قابلیت خودترمیمی» عنوان طرح پژوهشی رعنا‌ ایمانی عضو هیئت‌علمی دانشگاه‌ امیرکبیر است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسیده است.


📚 بیماری قلبی مادرزادی، ایسکمی قلب و... از جمله عواملی هستند که به‌تدریج منجر به نارسایی و اختلالات قلبی و در نهایت مرگ می‌شوند. مهندسی بافت قلب به‌عنوان رویکردی برای ترمیم عروق خونی، دریچه‌های قلب و عضلات قلب آسیب‌دیده موردتوجه قرار گرفته‌ است. استراتژی رایج در این رویکرد شامل تمایز سلول‌های بنیادی به سلول‌های قلبی و تولید بافت طبیعی بر روی بیومتریال‌هایی است که به‌عنوان داربست از رشد بافت حمایت می‌کنند.

🔬 هدف از این پژوهش طراحی، ساخت، مشخصه‌یابی و بهینه‌سازی یک جوهر زیستی با قابلیت خودترمیمی به‌منظور چاپ پچ قلبی برای کمک به بهبود آسیب بافت میوکارد قلبی است.

📝 جزئیات 👇

🌐 https://insf.org/fa/news/850

🆔 @fatemehghasemibme 🌱
پژوهشگران دریافته‌اند که نانوپلاستیک‌ها، به‌ویژه از نوع نایلونی، می‌توانند کارایی آنتی‌بیوتیک‌ها را کاهش دهند و زمینه‌ساز رشد باکتری‌های مقاوم به دارو شوند.


🔬🧫🦠🧬

این ذرات به مولکول‌های تتراسایکلین متصل می‌شوند و باعث کاهش جذب و اثربخشی این آنتی‌بیوتیک در بدن می‌گردند. تأثیر نانوپلاستیک‌ها در محیط‌های شهری و صنعتی، جایی که ذرات پلاستیکی در محیط پراکنده‌اند، بسیار نگران‌کننده است. این یافته‌ها زنگ خطری درباره خطرات محیطی نانوپلاستیک‌ها و نقش آن‌ها در بحران مقاومت میکروبی به شمار می‌آیند.


🌐 منبع خبر


💠 @fatemehghasemibme 📚📝
2024/11/18 07:36:49
Back to Top
HTML Embed Code: