Telegram Group Search
🌎 پدافند باورنکردنی ایران چگونه موشکهای اسرائیل را در آسمان منهدم کرد؟

🌿 در دو ویدئوی بالا موشکهای اسرائیلی که در آسمان منفجر می‌شوند را ببینید. در ویدئو سمت چپ، خبرنگار تلویزیون چین در تهران در حال گزارش است (لینک در کانال تلگرام فارسی دولت چین)
🌿 در ویدئوی دوم (سمت راست) عملکرد پدافند جمهوری اسلامی ایران در خوزستان واقعاً قابل تحسین و باورنکردنی است. در این حمله به مقر نظامی در خوزستان ظاهراً فقط دو موشک در می‌روند و به هدف اصابت می‌کنند.
@EsfandiarKhodaee
سیاست خارجی آمریکا در خاورمیانه
سناریوهای_سیاست_خارجی_آمریکا_در_خاورمیانه_در_صورت_پیروزی_کاملا_هریس.pdf
سناریوهای سیاست خارجی هریس و ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
.🌎 سی‌ان‌ان: جمله بایدن ضربه بزرگی به هریس زد

🌿 بایدن در سخنرانی ویدیویی خود طرفداران ترامپ را زباله و آشغال خوانده بود. کاخ سفید سعی کرد با بیانیه‌ای حرف های بایدن را اصلاح کند و بگوید منظور او همه طرفداران ترامپ نیست.
@EsfandiarKhodaee
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌎 دشمن اصلی اسرائیل کیست؟
پاسخ نخست وزیر سابق اسرائیل در مصاحبه با «سی‌ان‌ان»


🌿 ایهود اولمرت: دشمن واقعی که ما داریم ایران نیست، حزب الله نیست، حماس نیست. دشمن واقعی درون اسرائیل است، گروه های آخرالزمانی موعودگرای یهودی مسیح گرای دیوانه، افراطی های اسرائیلی، دولتِ نتانیاهو است که می‌خواهند فلسطینی‌ها را از سرزمینشان اخراج کنند و املاک آنها را به اسرائیل ضمیمه کنند. من با اینها مبارزه می‌کنم

@EsfandiarKhodaee
Forwarded from US Studies (Amir Ali Abolfath)
مقایسه جمع آوری منابع مالی دو حزب دموکرات و جمهوریخواه در انتخابات اخیر آمریکا

@abolfathusastudy
Forwarded from US Studies (Amir Ali Abolfath)
رادیو فردا - همزمان با افزایش نگرانی‌ها درباره احتمال حمله جدید #ایران به اسرائیل، ارتش آمریکا اعلام کرد بمب افکن‌های راهبردی B-52 به خاورمیانه وارد شدند و وب‌سایت اکسیوس هم از «پیام هشدار کاخ سفید به تهران» گزارش داده است.
فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام، بامداد یکشنبه اعلام کرد که بمب افکن‌های راهبردی B-52 استراتوفورترس وارد حوزه مسئولیت این فرماندهی شدند.
سنتکام به جزئیات بیشتری در این باره، از جمله تعداد این بمب افکن‌ها، اشاره نکرده و تنها گفته است که آنها از پایگاه هوایی ماینت در ایالات متحده حرکت کرده بودند.
در همین حال وب‌سایت اکسیوس گزارش داد که کاخ سفید در روزهای اخیر به تهران درباره حمله جدید علیه اسرائیل «هشدار مستقیم» داده است.
از سوی دیگر حساب کاربری «اینتل اسکای» با انتشار تصویری از ترافیک هوایی بر فراز ایران، به محدودیت‌های جدیدی که مقام‌های ایران در حریم هوایی برقرار کرده‌اند اشاره کرد و در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که این محدودیت‌ها نشان از آمادگی‌ نظامی بالقوه تهران دارد.

@abolfathusastudy
Forwarded from US Studies (Amir Ali Abolfath)
برتری دونالد #ترامپ در برابر کامالا #هریس در ایالت های صحنه نبرد

@abolfathusastudy
🌎 نبرد ترامپ و هریس در پنسیلوانیا

ابوالفضل فاتح
@emtedadnet
🌿 کمتر از شش روز تا انتخابات آمریکا باقی مانده است. به روشنی می توان گفت که از هفت ایالت چرخشی رقابت نهایی به ۴ ایالت کارولینای شمالی، ویسکانسین، نوادا و پنسیلوانیا خلاصه شده است و به نظر می رسد هر کاندیدایی بتواند آراء پنسیلوانیا با ۱۹ رای الکترال را کسب کند بیشترین شانس را برای ریاست جمهوری آمریکا خواهد داشت و اگر هریس پنسیلوانیا را ببازد دیگر شانس او برای ریاست جمهوری به حداقل رسیده یا اساسا منتفی خواهد شد.

🌿 طبق آخرین نظرسنجی‌ها، هریس در پنسیلوانیا یک درصد پیش است، اما این یک درصد در دامنه خطا است و ثانیا ترامپ آرام آرام خود را به او نزدیکتر می سازد.

🔸 انصراف «واشینگتن پست» از حمایت از هریس:

🔹از دیگر نشانه هایی که موجب شده است، بسیاری از محافل سیاسی احتمال پیروزی ترامپ را بیشتر ببینند، انصراف ناگهانی واشینگتن پست از حمایت از هریس است. در حالی که «واشینگتن پست»  در تمام این سالها از مخالفان سرسخت  ترامپ محسوب می شد، و هفته گذشته نیز تصمیم هیات مدیره ی آن اعلام حمایت از هریس بود، اما روز جمعه ناگهان اعلام شد که واشینگتن پست تصمیم گرفته است از هیچ کاندیدایی حمایت نکند.

🔸 حمایت ابر سرمایه داران و تغییر ماهیت حکومت:

🔹بررسی نقش ابرسرمایه داران از جمله «جف بیزوس» یا «ایلان ماسک» در انتخابات اخیرآمریکا نیازمند یادداشت جداگانه ایست. با توجه به تجاری سازی سیاست توسط ترامپ، به نظر می رسد، در صورت برنده شدن ترامپ در انتخابات آمریکا باید جهان و «جهانی شدن» شاهد تغییر علنی ماهیت سیاست در آمریکا به یک «ابر بنگاه اقتصادی» باشد که  همه چیز حول محور «ابر سرمایه داران جهان» با رهبری سیاسی - نظامی دونالد ترامپ و سلطه ی اقتصاد دیجیتالی ایلان ماسک ها و جف بیزوس ها وبازیگری کارتل ها و تراست های بن سلمان ها و شیخ زائدها و امثال آن خواهد بود و به نوعی با فراملی شدن پیوند سرمایه داران و نقش آفرینی آنها در آینده اقتصاد و سیاست بین الملل در ذیل قدرت سیاسی، نظامی و اقتصادی آمریکا به ویژه در رقابت با چین مواجه خواهیم شد.

🔸برنی سندرز،  اوباما و بیل گیتس و آخرین تلاش های هریس:

🔹نام ها و برندها در کمپین های انتخاباتی نقش آفرینی ویژه ی خود را دارند. هریس می توانست یا داشتن پشتوانه ی معترضان جنگ غزه، امروز شرایط دیگری داشته باشد. اما عملا بایدن و او راهی را رفتند که منجر به ناامیدی جنبش های پیشرو شد. این روزها برنی سندر چهره ی شاخص منتقد اسرائیل برای قانع کردن طرفداران فلسطین و باراک اوباما برای قانع کردن رنگین پوستان و بیل گیتس برای حمایت مالی از دموکرات ها به صحنه آمده اند. باراک اوباما، صریحترین و شدیدترین انتقادات را متوجه ترامپ کرده است و برنی سندرز می کوشد که بی تصمیم ها را قانع سازد که گرچه بایدن و هریس در مدیریت جنگ غزه، راه نادرستی را رفته اند، اما ترامپ از آنها بسیار بدتر و فاجعه بار تر است.

🔸رخدادی که می تواند سرنوشت انتخابات را عوض کند:

🔹روز یکشنبه، «تونی هینچکلیف» کمدین حامی ترامپ، «پورتوریکو» را « جزیره ای شناور از زباله» نامید.  ساکنان پورتوریکو، حق رای در انتخابات ریاست جمهوری را ندارند. با این همه آن دسته از مردم پورتوریکو که در آمریکا زندگی می کنند (حدود هشت و نیم ملیون)، می توانند در انتخابات رای بدهند.

🔹کمپین ترامپ سعی کرده است خود را از اظهارات نژاد پرستانه و توهین آمیز  «هینچکلیف» دور نگه دارد، اما  در رقابتی که بسیار نزدیک است، چنین  اظهارات جنجالی، می تواند بسیار گران تمام شود.

🔹 قابل ذکر آن که طبق آخرین آمار منتشره در گاردین، حدود ۴۷۲۰۰۰  از ساکنان  پنسیلوانیا، پورتوریکویی هستند. اگر در روزهای آینده چرخش آٰراء پنسیلوانیا به اندازه کافی به نفع ترامپ نباشد، آنگاه چه بسا همین سه کلمه ی توهین آمیز کمدین طرفدار ترامپ که پورتوریکو را «جزیره ای شناور از زباله» نامید، به قیمت باخت ریاست جمهوری او تمام شود.

🔸 جمع بندی:

🔹فعلا، در انتخاباتی که به بخت آزمایی شبیه شده است، نظرسنجی ها و شرط بندی ها و اغلب پیش بینی ها می گویند که بادها گویی به سمت ترامپ می وزند و هریس نیازمند اقبال روزهای آتی است، اما در انتخاباتی که از یک سو دست های پنهان و آشکار مافیایی دست اندرکارند و از سوی دیگر شدت رقابت ها به مو بند است، و یک ایالت می تواند سرنوشت کل انتخابات را تغییر بدهد، هر روز داستان خود را دارد و عقل و منطق می گوید تا روز انتخابات و حتی تا اعلام نتیجه ی نهایی که با اما و اگرهای فراوانی مواجه خواهد شد، نمی توان به عدد های روی کاغذ و نظرسنجی ها اکتفا...👇
لینک متن کامل

@EsfandiarKhodaee
پیش بینی 538/ABC برای انتخابات 2024

انتخابات ریاست جمهوری
دونالد ترامپ 53 %
کامالا هریس 47%

احتمال اکثریت در سنا
جمهوری خواهان 90%
دموکرات ها 10%

-احتمال اینکه اکثریت مجلس نمایندگان
جمهوری خواهان 52%
دموکرات ها 48 %
🌎 تفاوت کامالا هریس با هیلاری کلینتون

محمدرضا اسلامی‌

🌿 هیلاری کلینتون در سال ۲۰۱۶ از دونالد ترامپ شکست خورد. لحظه ای که هواداران هیلاری برای جشن و پایکوبی در ستاد مرکزی او جمع شده بودند ولی متوجه شدند دونالد‌ ترامپ برنده شده، لحظه‌ ای تاریخی بود. یاس موجود در فضا، و نحوه پراکنده شدن جمعیت در سکوت و اشک، لحظه شگفتی بود.
این در حالی بود که آن سال تقریبا همه رهبران دنیا هیلاری را رئیس‌جمهور آینده ایالات متحده فرض کرده بودند.

یک سال قبل از آن (از میان بزرگان دموکرات) کسی دونالد ترامپ را جدی نگرفته بود. در ۲۰۱۵ و زمانی که ترامپ فعالیتش را شروع کرده بود، رفتار و حرفهایش مایه خنده و بذله‌گویی در محافل و مهمانی‌ها بود. دموکرات‌ها به اتکای نظرسنجی‌ها، ترامپ را کم خطر می انگاشتند. اواخر ۲۰۱۵ وقتی که ترامپ برای سخنرانی به مجاورت دانشگاه میشیگان استیت آمده بود به محل سخنرانی رفتم تا او و طرفدارانش را از نزدیک ببینم. همان روز در یادداشتی در خبرآنلاین گزارش آن اجتماع پرشور هواداران ترامپ را نوشتم و توضیح دادم که گفتمان این مرد جدی‌تر از آن چیزی است که تصور می‌شود. او شوخی نیست. او با مردم توان "ارتباط" گرفتن دارد.

آن زمان نظرسنجی‌ها حاکی از جلو بودن هیلاری کلینتون بود. و نظرسنجی‌ها خطا نبود. تعداد رای هیلاری ۲ میلیون و ۸۰۰هزار رای بیشتر از آراء ترامپ شد. اما آنچه که باعث برنده شدن ترامپ شد، کالج الکترال بود. جابجایی بسیار هوشمندانه‌ ای که ترامپ در آن روزهای آخر در ایالتهای چرخشی انجام داد، باعث شد کالج الکترال را برنده شود. مثل یک شطرنج باز ماهر که از کیش مات خودش را رهایی داد.

باخت کلینتون باعث شد که کشور آمریکا وارد فضای سیاسی جدیدی شود. فردی با مختصات عجیب و خارج از ساختار سنتی قدرت وارد عرصه قدرت شد و رفتارها و کارهایی کرد که تا پیش از آن از آقای رئیس جمهور مستبعد بود.

🔵هشت سال پس از آن روزها، اکنون سوال این است که آیا کامالا هریس هم شکست خواهد خورد؟ عملکرد هریس در مقایسه با کلینتون چگونه بوده است؟ کدام یک از این دو زن گفتمان جدی تری را به متن جامعه آمریکا وارد کرد؟

امروز در حالی که کمتر از ۴ روز تا انتخابات باقی است، مقایسهٔ عملکرد تبلیغاتی هیلاری کلینتون در انتخابات ۲۰۱۶ با کامالا هریس در انتخابات ۲۰۲۴ ضروری است.

۱. پیام‌های انتخاباتی:

هیلاری کلینتون (۲۰۱۶): کمپین کلینتون بر تجربهٔ گستردهٔ او در سیاست، وزارت خارجه و دولت تأکید داشت و شعار «من با او هستم» را انتخاب کرد که بر حمایت از اولین رئیس‌جمهور زن آمریکا متمرکز بود.
کامالا هریس (۲۰۲۴): هریس بدون تاکید بر سابقه حضورش در دولت، بر امید به آینده و اتحاد ملی تأکید دارد و خود را به‌ عنوان مبارزی پرانرژی معرفی می‌کند که برای حقوق زنان، خدمات مراقبت از کودکان و فرصت‌های برابر تلاش می‌کند. 

۲. رویکرد به سیاست هویتی:

هیلاری کلینتون: بر اهمیت تاریخی نامزدی خود به‌عنوان «اولین زن» نامزد حزب دموکرات تأکید داشت و به مسائل مرتبط با حقوق زنان و برابری جنسیتی پرداخت.
هریس: در حالی که به هویت خود به‌عنوان زن سیاه‌پوست و آسیایی-آمریکایی افتخار می‌کند، اما تمرکز اصلی کمپین او بر مسائل گسترده‌تر ملی است و کمتر بر سیاست هویتی (وجه زنانگی) تأکید می‌کند. 

۳. استراتژی‌های ارتباطی:

کلینتون: کمپین او بر استفاده از رسانه‌های سنتی و دیجیتال برای انتقال پیام‌های خود به رأی‌دهندگان متمرکز بود. در گفتگوهای تلویزیونی شرکت می کرد و با مجریان معروف همصحبت می شد.
هریس: کمپین هریس از تجربیات گذشته درس گرفته و با استفاده از رسانه‌های اجتماعی و حضور فعال در جوامع مختلف، سعی در جلب حمایت گسترده‌تر دارد. (در یادداشت قبل توضیح داده شد که میلیونها دلار در اینستاگرام پول خرج کرده اند و شبکه های اجتماعی را "جدی" گرفته اند)

۴. پاسخ به انتقادات:

کلینتون: با انتقادات شدیدی از سوی مخالفان مواجه بود و کمپین او در پاسخ به این انتقادات دچار چالش می‌شد.
هریس: با توجه به تجربیات گذشته، کمپین هریس استراتژی‌های مؤثرتری برای مقابله با انتقادات اتخاذ کرده و سعی در حفظ تمرکز بر پیام‌های مثبت دارد.

به‌طور کلی، کمپین کامالا هریس با بهره‌گیری از تجربیات گذشته و تطبیق با شرایط کنونی، رویکردی متفاوت و بروزتری نسبت به کمپین هیلاری کلینتون اتخاذ کرده است.

🔵گزاره‌های بالا به چه معناست؟

اینکه مسئله دونالد ترامپ (دقیق‌تر بخوانیم: گفتمان ترامپ) چقدر در جامعه جدی شده که با وجود این عملکرد بسیار حرفه ای در کمپین هریس، هنوز نظرسنجی‌ها احتمال برنده شدن او را بالا می دانند.

ساعات سرنوشت ساز در حال سپری شدن است و مدیران هر دو کمپین برترین ذهن‌ها و باتجربه ترین‌های کشور را بکار گرفته اند.

https://www.group-telegram.com/solseghalam
🌎 نظرسنجی نهایی NBC News:

۴۹٪ ترامپ
۴۹٪ هریس

@EsfandiarKhodaee
🔴پیش بینی مدل های معتبر برای انتخابات ریاست جمهوری 2024:

🔸 538/ABC
🔴 ترامپ با احتمال 53 درصد برنده می شود

🔸DecisionDeskHQ
🔴 ترامپ با احتمال 54 درصد برنده می شود

🔸Nate Silver
🔴احتمال پیروزی ترامپ با احتمال 53 درصد

🔸The Economist
🔴 ترامپ با احتمال 51 درصد پیروز می شود

@EsfandiarKhodaee
🌎 الکترال کالج چیست؟

مجمع الکترال رئیس‌جمهور آمریکا را انتخاب می‌کند یا مردم؟

اسفندیار خدایی، دکترای مطالعات آمریکا

🌿 قضاوت ما ایرانیها درباره آمریکا غالباً با حب یا بغض همره است. برخی رسانه‌ها و سیاسیون در تریبونهای مختلف مدعی‌اند که رئیس‌جمهور آمریکا را یک عده سیاستمدار در مجمع الکترال انتخاب کنند نه مردم. به گمان آنها در انتخابات ۲۰۱۶ با وجود آنکه هیلاری کلینتون سه میلیون رای بیشتر کسب کرد، اعضای مجمع الکترال با نظارت استصوابی به او خیانت کردند و رای خود را به سبد ترامپ ریختند! اینطور نیست و بحث نظارت استصوابی هم بی‌ربط است.

🌿 هیلاری کلینتون به این علت شکست خورد که در چند ایالت کلیدی شکست خورد. هر ایالت آمریکا با توجه به جمعیتی که دارد، سهمیه یا آراء الکترال مشخصی دارد که مساوی با مجموع تعداد نمایندگان آن ایالت در سنا و مجلس نمایندگان است. (هر ایالت دو سناتور و متناسب با جمعیت، تعدادی نماینده مجلس دارد) جهت سهولت با مثالی از کشورمان توضیح می‌دهم: تهران ۳۸ نماینده در مجلس دارد پس ۳۸ سهمیه رای الکترال دارد. خوزستان و فارس هرکدام ۱۸ نماینده در مجلس دارند پس هرکدام ۱۸ سهمیه الکترال هم دارند به همین ترتیب لرستان، کرمانشاه و سمنان هم هرکدام ۹، ۷ و ۴ سهمیه الکترال دارند. هر ایالت آمریکا هم با توجه به مجموع تعداد نمایندگان خود در کنگره، تعداد مشخصی سهمیه یا رای الکترال دارد.

🌿 تمام ایالات آمریکا مجموعاً ۵۳۸ سهمیه الکترال دارند. بیشترین سهمیه را کالیفرنیا با ۵۵ رای الکترال دارد. آلاسکا، داکوتای جنوبی و شمالی و چند ایالت دیگر فقط سه سهمیه الکترال دارد. تگزاس ۳۸ و فلوریدا و نیویورک هرکدام ۲۹ سهمیه رای الکترال دارند. بقیه ایالات بین ۳ تا ۲۰ سهمیه الکترال دارند.

🌿 نکته بسیار مهم: هرکدام از کاندیداها که در یک ایالت پیروز شوند، تمام سهمیه الکترال آن ایالت را از آن خود می‌کنند و کاندیدای شکست خورده هیچ سهمیه‌ای از آراء الکتورال آن ایالت را کسب نمی‌کند. تکرار می‌کنم هیچ! یعنی هر ایالت یا قرمز جمهوری‌خواه (ترامپ) می‌شود و یا آبی دموکرات (هریس). در انتخابات آمریکا رقابت بین ایالتهاست. این پاراگراف را دوباره بخوانید!

🌿 در نهایت هر کس نصف بعلاوه یک، یعنی ۲۷۰ رای الکترال از مجموع ۵۳۸ رای الکترال را کسب کرد، رئیس‌جمهور می‌شود. در جلسه‌ای نمادین و تشریفاتی به نام مجمع الکترال، حزب پیروز هر ایالت تعدادی افراد مساوی با سهمیه آن ایالت را به نمایندگی به این مجمع می‌فرستد و رئیس‌جمهور کسی خواهد بود که رای الکتورال بیشتری کسب کرده و این جلسه تشریفاتی است. اینکه گفته می‌شود آنها می‌توانند خیانت کنند تاکنون در انتخابات آمریکا هرگز رخ نداده یا سرنوشت‌ساز نبوده. گاهی بخصوص نمایندگان کاندیدای شکست خورده ممکنه جهت شوخی یا مسخره‌بازی، رای خود را به فلان هنرپیشه یا سیاستمداری که اصلاً کاندیدا نیست بدهند که این پدیده چندان اهمیت ندارد چون آراء الکترال کاندیدای شکست خورده را معمولاً پیگیری نمی‌شوند و گاهی حتی لازم نیست که آنها به پایتخت سفر کنند چون نتیجه قبلاً در انتخابات مشخص شده.

🌿 نکته مهم دیگر: برخی ایالات به دلیل بافت جمعیتی و نژادی و فرهنگی خود در یکصد سال گذشته همواره طرفدار دموکراتها یا جمهوریخواهان بوده‌اند، بنابراین اهمیت آنها در رقابت انتخاباتی کمتر است. مثلاً مردم کالیفرنیا همیشه به دموکراتها رای داده‌اند، پس کار کاندیدای دموکرات مثل هریس در کالیفرنیا برای پیروزی سخت نیست و انتخابات در این ایالت رقابتی نیست. ترامپ حتی نیازی نمی‌بیند که به کالیفرنیا سفر کند چون وقت تلف کردن است! برعکس ایالاتی هم هستند که همیشه حامی جمهوری‌خواهان هستند مثل ایالت تگزاس. می‌شود گفت با توجه به گرایش سیاسی غالب در کالیفرنیا و تگزاس، انتخابات در این دو ایالت تشریفاتی است. مهم نیست که مشارکت در این دو ایالت ۱۵ درصد باشد یا ۸۵ درصد چون کم یا زیاد بودن مشارکت تعداد سهمیه الکترال این ایالتها را تغییر نمی‌دهد حتی اگر کامالا هریس در کالیفرنیا پنج میلیون و یک رای بیشتر از ترامپ کسب کند فقط آن یک رای اضافی کافیه که تمام رای الکترال کالیفرنیا از آن او باشد و پنج میلیون رای اضافی، دیگه به دردش نمی‌خوره.

🌿 اما هشت ایالت پاندولی (نوسانی) یا صحنه نبرد هستند مثل پنسیلوانیا، میشیگان، آریزونا، جورجیا، ویسکانسین و چند ایالت دیگر. در ایالتهای پاندولی احتمال پیروزی هر دو نامزد جمهوریخواه و دموکرات وجود دارد، لذا رقابت در این ایالتها خیلی داغ و پر سر و صداست و پیروزی در این ایالات و کسب سهمیه آراء الکتورال آنها بسیار مهم و سرنوشت‌ساز است. وقتی تعداد آراء الکترال کسب شد در سراسر کشور نزدیک باشد، ممکن است در ایالت پنسیلوانیا یک نامزد با اختلاف هزار رای تمام بیست رای سهمیه الکترال این ایالت را کسب کند و با کسب حد نصاب ۲۷۰ رای الکترال، رئیس‌جمهور شود.

www.group-telegram.com/EsfandiarKhodaee
Forwarded from IranicTV
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 آمریکا در آستانه شورش و هرج و مرج خیابانی!

🔶 گزارش رسانه‌های آمریکایی از اقدامات پیشگیرانه و محافظتی کسب و کارهای مختلف به دلیل نگرانی از اعتراضات گسترده یا شورش‌های بالقوه در آستانه انتخابات.

📌 ایرانیکTV را دنبال کنید⚡️

🆔 @iranictv
2024/11/15 06:49:12
Back to Top
HTML Embed Code: