Telegram Group Search
⭕️ فراخوان جذب هیات علمی متعهد خدمت در دانشگاه علوم پزشکی ایلام

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ اگر عمق و حجم درد و زخم و پیامدهایش را بدانیم رواست همه چیز را تعطیل کنیم، دلایل را با تحقیق ساختارمند شناسایی کنیم، راهکارها را بیابیم، برنامه‌ریزی کنیم برای رفع یا کاهش مشکل یا دست کم جلوگیری از تندشدن شیب مشکل و ...😔

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
💢فراخوان جذب هیات علمی طرح تعهد خدمت / دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

🔹معاونین محترم آموزشی دانشگاهها /دانشکده های علوم پزشکی کشور؛ فراخوان جذب هیات علمی طرح تعهد خدمت / دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

🔹لینک خبر:
https://www.medsab.ac.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=10889&newsview=17344


استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ دو خبر مهم از تصمیمات مجلس برای آموزش علوم پزشکی در برنامه هفتم توسعه

1⃣ تصمیم خوب: مخالفت با پذیرش دانشجو در رشته‌های علوم پزشکی با مشارکت بخش خصوصی
📘 نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حکمی در لایحه برنامه هفتم توسعه کشور مبنی بر اجازه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص پذیرش و تربیت دانشجو در رشته‌های مختلف علوم پزشکی با مشارکت بخش غیردولتی و یا خصوصی مخالفت کردند.

2⃣ تصمیم قابل تأمل: موظف شدن وزارت بهداشت به افزایش ظرفیت پزشکی تخصصی به میزان ۱۲ درصد در سال با اخذ تعهدات
📘نمایندگان در بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم، با بند ج ماده ۶۹ موافقت کردند. بر این اساس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است به منظور توسعه کمی و کیفی نظام آموزش علوم پزشکی، افزایش دسترسی به خدمات سلامت بویژه در مناطق کم‌برخوردار، ایجاد آمادگی برای مواجهه با سالمندی، جلوگیری از فرسودگی پایوران (کادر) درمان، افزایش ظرفیت پزشکی تخصصی، سالانه به میزان دوازده درصد (%۱۲)  با أخذ تعهد خدمت در مناطق مورد نیاز با فراهم‌آوری زیرساخت‌های آموزشی در سقف بودجه مصوب، برنامه‌ریزی و اجراء نماید.

پ.ن:
تصمیم اول که پیشگیری از ابتذال آموزشی است، جای خوشحالی دارد. تصمیم دوم قابل تأمل است و اگر جوانب امر سنجیده نشود موجب افت کیفیت آموزش خواهد شد.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
استادان علوم پایه وزارت بهداشت
⭕️ دو خبر مهم از تصمیمات مجلس برای آموزش علوم پزشکی در برنامه هفتم توسعه 1⃣ تصمیم خوب: مخالفت با پذیرش دانشجو در رشته‌های علوم پزشکی با مشارکت بخش خصوصی 📘 نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حکمی در لایحه برنامه هفتم توسعه کشور مبنی بر اجازه وزارت بهداشت، درمان…
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ چرا نمی‌شنویم؟ چرا نمی‌خواهیم بشنویم؟

🛑 چرا بر رویەی فاقد توجیه عقلانی، پافشاری می‌کنیم؟

🛑 چرا در مسیری که پایانش بن‌بست است حرکت می‌کنیم؟

🛑 چرا با وجود این همه استدلال، افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی، رای آورد؟

🛑 فضای آموزشی، تجهیزات اولیه آزمایشگاهی، استاد، فضای بیمارستانی، خوابگاه و حتی سرویس بهداشتی کافی هم موجود نیست اما تصمیم افزایش فله‌ای تعداد دانشجویان است!!!

خداوند عاقبت ما را به خیر کند.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ راه نه این است / نگاه‌های عجیب به پذیرش در رشته‌های تخصصی پزشکی

🛑 وجود اشکالات و تعارض منافع و ضرورت تغییر نگاه و عمل در موضوع مهم پذیرش در رشته‌های تخصصی پزشکی براساس اطلاعات و واقعیات مستند و رویکرد علمی یک چیز است، به سخره گرفتن کیفیت آموزش پزشکی چیز دیگر

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ اینجاست که باید گفت چه گیری افتادیم با این ناشی‌گری‌ها / تداوم مشکل بازنشستگان هیات علمی وزارت بهداشت در صندوق بازنشستگی

🛑 سال‌ها حقوق قانونی دریافت کنی، سال‌ها کسورات بازنشستگی پرداخت کنونی، حالا که بازنشست شدی چند ناشی با ریختن ماست تو قیمه، اعلام کنند فلان بند حقوقت قابل پرداخت در حقوق بازنشستگی نیست! هرچقدر هم استدلال و مستند آشکار حقوقی رو کنی متوجه نشوند و همچنان بلاتکلیفت بگذارند.

🛑 ماه‌هاست قول حل مشکل داده شده اما ....

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ وارده در مورد فراخوان جذب هیات علمی (۱):

🛑 سلام جناب دکتر عزیز، احوال شما خوب هستید. ببخشید مزاحم می شوم دکتر ..... هستم عضو هیئت علمی قراردادی علوم پزشکی ..... هستم. یک مشکلی برامون پیش آمده از شما کمک میخواستم. من سه سال هیئت علمی هستم الان وارد سال 4 شدم دانشگاه نامه زده که سه سال بیشتر امکان تمدید قرارداد نیست. الان برای تبدیل وضعیت از قراردادی به پیمانی اقدام کردم  گفتند که چون رشته تحصیلی ما از دانشگاه های وزارت علوم هست وزارت بهداشت قبول نمیکنه. از طرف بنیاد نخبگان هم گفتند بهتون ردیف می دهیم. گروه و دانشکده هم کاملا موافقه ولی الان من با مشکل برخوردم. اگر تمدید قرارداد و تبدیل وضعیت نشوم با دوتابچه و اجاره خانه و قسط های وام گرفتار میشم.  از لحاظ روحی و ذهنی هم که به شدت درگیرشدم. من عاجزانه از شما خواهش می کنم هرجور شده کمک کنید این معضل ما حل بشه. لطفا این موضوع را با معاون آموزشی وزارت یا ریاست بنیاد نخبگان و یا هرکسی می‌شناسید مطرح کنید و در جریان بزارید. واقعا گناه ما چیه که پس از چند سال درس خواندن و مدرک پسادکتری و چندین سال تدریس و پژوهش الان باید جمع کنیم بریم و با اسنپ کار کنیم. فقط به جرم اینکه مدرکمون از وزارت علوم هست و به خاطر لج و لج بازی و مشکلات وزیر علوم و وزیر بهداشت ما باید قربانی بشیم. مسئولین وزارت بهداشت برخلاف بیانات مقام معظمی و حمایت قاطعانه از نخبگان دارند عمل می کنند. ما باید دادمون را به کی بگیم. به نظرتون راه حل چیه چکار کنیم به کجا نامه بزنیم کجا بریم. ممنون میشوم راهنمایی کنید.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ وارده در مورد فراخوان جذب هیات علمی (۲):

سلام و احترام
وقت بخیر. جسارتا این مورد صحت دارد که سازمان اداری استخدامی با استخدام هیات علمی پژوهشی در فراخوان پیش رو مخالفت کرده و ظرفیت پژوهشی در کل کشور صفر است؟

آیا امیدی به اصلاح رویه تا زمان فراخوان هست یا تصمیم تعطیلی مراکز تحقیقات قطعی هست؟

مرکز ما ردیف سازمانی داره بر اساس ردیف هم فراخوان داده ولی گویا با جذب هیات علمی پژوهشی از اساس مخالفت کردن و گفتن این بار در فراخوان هیچکس نباید جذب بشه

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ وارده در مورد فراخوان جذب هیات علمی (۳):

سلام آقای دکتر. خدا قوت. عرضی داشتم. بنده پنج سال در سمت استادیار پژوهشی دانشگاه مشغول خدمت بودم و بنابر نیاز مرکز تحقیقات معاون تحقیقات و ریاست دانشگاه تصمیم به تمدید تعهدات من کردند که وزارت بهداشت با تاخیر سه ماهه (با در نظر گرفتن اینکه بنده منزل جدید با اجاره و ودیعه بالایی گرفته و مجبور به پرداخت کرایه منزل در حالی که از تیرماه قطع حقوق شده ام) مخالفت کرد. دانشگاه تصمیم گرفت قراردادی من را نگه دارند. هنوز وزارت بهداشت پاسخی نداده و من نمی‌فهمم با وجود اقساط و کرایه منزل ماهی ۷.۶۰۰  بدون حقوق تا کی باید منتظر بمانیم. حتی بابت حضور فعلی بنده در دوماه اخیر نیز وجهی از دانشگاه بعلت نبود قرارداد پرداخت نشده. خواهش میکنم اگر ممکن است این مطلب را به نظر و سمع مسولین وزارت بهداشت که در گروه هستند برسانید چون هم از لحاظ مالی و هم روحی بسیار تحت فشارم. با تشکر فراوان

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ اطلاعیه مرکز جذب و امور هیات علمی وزارت بهداشت در خصوص داوطلبان گذراندن خدمت وظیفه عمومی در قالب عضو هیات علمی

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
❇️ حذف شرط اخذ رتبه دانشیاری برای تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی

دبیر شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی: شرط اخذ رتبه دانشیاری برای تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی حذف شد
دبیر شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:اعضای هیات علمی برای تبدیل وضعیت باید یک درصدی از امتیازات آیین نامه ارتقا را کسب کنند ولیکن الزام برای کسب رتبه دانشیاری جهت تبدیل وضعیت حذف شد.

غلامرضا بصیرنیا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به تسهیل تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها گفت: براساس بندهای ۴ و ۵ ماده ۵ آئین نامه هیأت عالی جذب هیأت علمی دانشگاه‌ها مصوب سال ۱۳۸۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی، تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیأت علمی منوط به ارتقای رتبه علمی و به طور خاص تبدیل وضعیت استخدامی به رسمی قطعی منوط به کسب رتبه دانشیاری شده بود و اعضای هیأت علمی برای تبدیل وضعیت به رسمی قطعی حتماً باید دانشیار می‌شدند.

وی ادامه داد: با بررسی سوابق اجرای بندهای مذکور از آئین نامه هیأت عالی جذب، مشخص شد منوط کردن تبدیل وضعیت استخدامی به ارتقای رتبه علمی و کسب رتبه دانشیاری، در عمل چالش‌هایی را برای اعضای هیأت علمی ایجاد کرده است. لذا این شرط اصلاح و تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیأت علمی از ارتقای رتبه علمی آنها، تفکیک شد و به واقع تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیأت علمی تسهیل شد.

دبیر شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: با اصلاح انجام شده عضو هیأت علمی می‌تواند سنوات خود را طی کند و البته یک سری امتیازات را در رتبه علمی خود کسب کند و تبدیل وضعیت انجام شود. لزومی ندارد که حتماً برای تبدیل وضعیت دانشیار شوند. این مصوبه در مورد تبدیل وضعیت همه اعضای هیأت علمی صدق می‌کند و فرایند تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی چه از پیمانی به رسمی آزمایشی و چه از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی سهل تر شد.

بصیرنیا افزود: البته اعضای هیأت علمی برای تبدیل وضعیت باید یک درصدی از امتیازات آئین نامه ارتقا را کسب کنند ولیکن الزام برای کسب رتبه دانشیاری جهت تبدیل وضعیت، حذف گردید.

وی تاکید کرد: همچنین با توجه به اینکه سطح علمی و مأموریت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با یکدیگر متفاوت است و نقش و مأموریت دانشگاه‌های سطح یک، دو، سه متفاوت است، تعیین جداول امتیازات برای تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی هم به هیأت امنای دانشگاه‌ها واگذار شد تا مطابق مصوبه هیأت امنای هر دانشگاه باشد.

دبیرشورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: تا زمان تعیین جداول مذکور توسط هیأت امنای دانشگاه‌ها، مصوبات ۱۹۶ و ۲۶۳ هیأت عالی جذب در دانشگاه‌ها ملاک عمل خواهد بود که براساس آن شرط احراز رتبه دانشیاری برای تبدیل وضعیت استخدامی را حذف کرده و جدولی را به عنوان روش جایگزین برای تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی آزمایشی و سپس رسمی قطعی تصویب و ابلاغ کرده است، تا زمانی که جداول مربوطه توسط هیأت امناها تدوین و تصویب شود این مصوبات مبنای عمل خواهد بود.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ بدون شرح

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ فراخوان جذب هیات علمی دکتری تخصصی اپیدمیولوژی و سیاستگذاری سلامت در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی


استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ پرسش و پاسخ دردآور دو نجومی‌بگیر مرفه زیاده‌خواه شایسته‌ی تخریب توسط رسانه‌ها

وارده:
با سلام و وقت بخیر
یک سوال داشتم جناب دکتر راهنمایی بفرمایید، ما اعضای هیات علمی در تهران مهمانسرا یا امکانات اقامتی برامون هست یا خیر؟
متشکرم با توجه به فوریت که برای اقداپات درمانی خانواده برای بنده ایجاد شده راهنمایی بفرمایید

پاسخ:
متاسفانه خیر
تنها راه ممکن، استفاده از مهمانسرا یا همان دفتر دانشگاه محل خدمت در تهران است که آن هم فقط برای ماموریت و فقط به خود فرد و نه خانواده‌اش، اختصاص داده می‌شود.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
بدون شرح

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ پیام وارده در مورد فوق‌العاده خاص:

🛑 سلام اقای دکتر
سامانه تا همین خردادماه رو بارگذاری کرده، که البته حقوق دی ماه من با خرداد هیچ فرقی نداره

🛑 من فیش حقوقی خودم رو براتون ارسال کردم

🛑 هیات علمی، مربی،تمام وقت جغرافیایی، پایه ۱۲

🛑 با کارمندان مقایسه بفرمایید، ببینید ما بیشتر مستحق فوق العاده خاص هستیم با ساعت کاری تمام وقتی یا انها؟

🛑 این فیش رو خدمت شما فرستادم، که اگر صلاح میدونید منتشر کنید، ببینید مربیان هیات علمی مدتهاست زیرخط فقر و در فقر مطلق هستن

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ وارده:

مثل این میمونه که یک ترم بریم کلاس درس بدیم آخر ترم به دانشجوها بگیم چرا من اینجوری بهتون درس دادم، این چه طرز درس دادنه آخه...

خدایا پناه می‌بریم به خودت

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ قلدری آکادمیک (Academic Bullying): تهدیدی برای شهرت و انسجام دانشگاه‌

🛑 قلدری در محیط کار یکی از چالش‌های بزرگ مدیریت منابع انسانی است که اثرات فردی و سازمانی منفی زیادی به دنبال دارد. در این آسیب سازمانی، فرد یا گروهی با تحقیر، طرد، اتهامات بی اساس و آزار، همکار دیگر خود را وادار به ترک سازمان می‌کنند. قربانی با فشار روانی زیادی مواجه شده و این امر باعث کاهش انگیزه و رضایت شغلی، ناتوانی در کار، بیماری‌های جسمی و روحی و حتی خودکشی او می‌شود.

🛑 قلدری آکادمیک نوعی رفتار هدفمند، پیچیده، پنهان و بدون خشونت علنی در محیط دانشگاه توسط یک یا چند نفر از اعضای هیأت علمی علیه یک همکار است که با هدف تهدید، تحقیر، طرد و آزار و اذیت او برای تبعیت از آن‌ها یا ترک سازمان انجام می‌شود.

🛑این نوع قلدری با توجه به استبداد، شخصیت، اهداف و رفتارهای فرد زورگو نسبت به زورگویی‌های معمول سازمانی، آثار مخرب بیشتری به دنبال دارد.

🛑 با توجه به این که فرد زورگو استاد دانشگاه و به نوعی باهوش است، فرایند پیچیده ای را برای به دام انداختن قربانی طراحی و اجرا می‌کند و تلاش می‌کند تا ردی از خود برجا نگذارد.

🛑 دکتر علی محمد مصدق راد در مطلب ارزشمندی در مجله پایش، ابعاد قلدری آکادمیک به عنوان تهدیدی برای شهرت و انسجام دانشگاه را مورد بررسی قرار داده و نکات مهمی را بیان کرده است👇👇👇:

🛑 معمولاً افراد بسیار منظم، سخت کوش، پرکار، صادق، خلاق و نوآور، هدف این زورگویان قرار می‌گیرند.😢

🛑 قربانیان معمولاً افراد موفقی در تدریس و پژوهش هستند که متوجه تخلفات قانونی فرد قدرتمندی در سازمان می‌شوند.😔

🛑 آن‌ها معمولاً بین اساتید علمی و دانشجویان به دلیل عملکرد خوب محبوب هستند و تحمل رفتارهای غیر قانونی و غیر اخلاقی را ندارند.😡

🛑 بیشتر این افراد واقعاً کار خود را دوست دارند و تلاش می‌کنند تا آن را به بهتری نحو انجام دهند.

🛑 زورگویان معمولاً برای پوشاندن نقاط ضعف خود به قلدری آکادمیک روی می‌آورند. آن‌ها می‌دانند که شایستگی پست و مقام خود را ندارند؛ شخصیتی حسود داشته و احساس تهدید از جانب همکار شایسته‌تر خود می‌کنند. بنابراین، با به کارگیری رفتارهای ایذایی سعی در حفظ موقعیت فعلی خود دارند.

🛑 اجتناب از ارتباط مستقیم، تمسخر، انگ زنی و تخریب شخصیت علمی قربانی، تضعیف، تحقیر و به حاشیه و انزوا راندن او، اشاعه شایعات بی اساس، نظارت بیش از حد، تلاش برای یافتن عیوب قربانی، توطئه و استفاده از دوستان نزدیک قربانی برای خبرچینی، محدود ساختن دسترسی قربانی به منابع سازمانی، نادیده گرفتن یا کوچک شماری موفقیت‌ها و بزرگ نمایی خطاهای کوچک قربانی، ممانعت یا به تعویق انداختن ترفیعات او، دعوت قربانی به جلسات غیر رسمی انضباطی و تهدیدهای مکرر کلامی یا کتبی به اخراج بر اساس اتهامات ساختگی یا بهانه‌های ناچیز، گرفتن مسئولیت‌های قربانی و اجبار به استعفا و همچنین تودیع و بازنشستگی پیش از موعد از جمله رفتارهای ایذایی قلدران آکادمیک است.

🛑 معمولاً همکاران فرد قربانی به خاطر ترس، از او حمایت نمی‌کنند. آن‌ها می‌ترسند که در صورت حمایت از او، خود قربانی بعدی زورگویان شوند.

🛑 قربانی با توجه به این که باید از خود در برابر رفتارهای زورگویانه محافظات کند، وقت و انرژی کمتری برای افزایش بهره‌وری خود و سازمان خواهد گذاشت.

🛑 شهرت سازمان به خاطر رفتار قلدرمابانه برخی از مدیران و کارکنان خدشه‌دار خواهد شد و با توجه به این که زورگویان از قدرت قانونی خود سوء استفاده می‌کنند، به راحتی دروغ گفته و اصول اخلاقی را رعایت نمی‌کنند، قربانی به تنهایی نمی‌تواند از خود محافظت کند. بنابراین، او نیازمند حمایت سازمانی و قانونی است

🛑 اثرات سازمانی قلدری آکادمیک شامل کاهش روحیه، انگیزه، رضایت شاغلی، تعهد سازمانی، خلاقیت و بهره وری و افزایش غیبت، جابجایی و فرسودگی شغلی کارکنان است.

🛑 مدیران ارشد دانشگاه باید اقدامات مربوط به پیشگیری و درمان مناسب این پدیده را طراحی و اجرا کنند. آن‌ها باید محیط کاری سالمی را برای پرسنل خود ایجاد کنند تا با همه اساتید و کارمندان با احترام رفتار شود.

🛑 مدیران باید فرهنگ عدم تحمل زورگویی آکادمیک را در دانشگاه ایجاد کنند.

🛑 آزادی بیان در محیط دانشگاه باید تشویق شود تا هزینه قلدری برای زورگویان افزایش یابد. همچنین قوانین و مقررات ضد آزار و اذیت باید تدوین شود و کدهای اخلاق حرفه‌ای و سازمانی بایستی تقویت شوند.

🛑 متن کامل مقاله را از اینجا بخوانید:
http://payeshjournal.ir/article-1-1682-fa.html

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
2024/09/22 10:24:55
Back to Top
HTML Embed Code: