Telegram Group Search
استادان علوم پایه وزارت بهداشت
⭕️ قلدری آکادمیک (Academic Bullying): تهدیدی برای شهرت و انسجام دانشگاه‌ 🛑 قلدری در محیط کار یکی از چالش‌های بزرگ مدیریت منابع انسانی است که اثرات فردی و سازمانی منفی زیادی به دنبال دارد. در این آسیب سازمانی، فرد یا گروهی با تحقیر، طرد، اتهامات بی اساس و…
⭕️ وارده در خصوص مطلب مربوط به قلدری آکادمیک

❇️ با توجه به جالب بودن مطالعه، مقاله مورد استناد دکتر مصدق راد را مطالعه کردم.

❇️ مقاله Duffy که در ۲۰۰۷ منتشر شده است،  دو عامل داینامیک سازمانی و داینامیک شخصیتی را در شکل‌گیری معضل قلدری دخیل می‌داند.

❇️ در حیطه سازمانی با تقسیم‌بندی سازمان‌ها به سه حالت مختلف، زمینه‌های سازمانی بروز قلدری را بیان می‌کند.

❇️ واژه Bullying کـه در برگـردان فارسـی آن، از واژ گانـی چـون قلـدری یـا زورگویـی اسـتفاده می‌شـود، در مفهـوم به «دسـته‌ای از رفتارهـای منفـی اشـاره دارد کـه بـه شـکل آزار کلامی یا فیزیکی، طرد اجتماعی یـا اثـر منفـی گذاشـتن بـر عملکـرد فـرد در محیـط کاری و به صـورت هدفمنـد و در یـک بـازه زمانـی و تکرارشـونده رخ  می‌دهد»

❇️ منظور از قلـدری رفتـاری مخـرب، هـر چنـد کوچـک یـا بزرگ اسـت کـه در طـول زمـان تکـرار شـده و آسـیب‌های جدی بـه همـراه داشـته اسـت.

❇️بنابرایـن، ا گـر چـه قلـدری نوعـی رفتار مخرب اسـت اما باید توجه داشـت کـه رفتارهای مخرب زیادی مانند تضعیـف، انحـراف در محـل کار، آزار و اذیـت در محـل کار، بی ادبـی در محـل کار خشـونت در محـل کارو سوء استفاده عاطفی و اجتماعی در محیـط کار وجـود دارنـد کـه گاه بـا قلـدری اشـتباه گرفتـه میشوند.

❇️ آنچـه موجـب تمایـز ایـن رفتارهـای مخـرب از قلـدری می شـود، دو شـرط دوره زمانـی و تکرارشـوندگی اسـت.

❇️ علاوه بر واژه bullying واژه mobing هم برای توصیف زورگویی استفاده می‌شود.
واژه bullying عمدتاً به زورگویی انفرادی اطلاق می‌شود و برای توصیف زورگویی جمعی یا سازمانی واژه mobing بکار می‌رود.

❇️ طبق نوشته Duffy، قلدری دارای پنج فاز است:
فاز ① شروع تعارض یا جرقه آغازین
فاز ② ایجاد فشار روانی شدید روی قربانی توسط قلدرمآب با طراحی یک توطئه
فاز ③ ورود فعال مدیریت ارشد به ماجرا
فاز ④ همراستا شدن مدیریت با توطئه‌گر و برچسب زنی به قربانی
فاز ⑤ خروج یا اخراج قربانی از محل کار

❇️ در نتیجه‌گیری عنوان می‌شود که زورگویی سازمانی تبعات روانی زیادی دارد و احتمال به مراجعه به روانپزشک زیاد است.

❇️ در ادامه راه‌حل‌هایی برای مواجهه با این مشکل ارائه می‌کند که بخشی از پیشنهادها، اصلاح کدهای اخلاق و و راهنمای رفتار سازمانی به منظور سرکوب قلدری است.

پ.ن: چقدر این ۵ فاز قلدری، برای ما آشنا و تکراری است!!!!😡😡

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
⭕️ تعرفه‌های جدید ویزیت پزشکان اعلام شد

📕 پزشکان، دندان‌پزشکان عمومی و دکتری تخصصی در علوم پایه (PhD) پروانه‌دار 1,260,000 ریال

📕 پزشکان، دندان‌پزشکان متخصص و پزشک عمومی دارای مدرک دکتری تخصصی در علوم پایه (MD-PhD)  1,890,000 ریال

🛑 واقعا دلیل تفاوت ردیف اول با دوم چیست
مثلا دکترای تخصصی (PhD) تغذیه با کارشناسی و کارشناسی ارشد تغذیه، بیشتر تغذیه خوانده و در دانش خود متخصص است یا پزشک عمومی که PhD تغذیه گرفته

🛑 چه کسی گفته دکترای تخصصی (PhD) معادل پزشک عمومی است

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
❇️ تغییر در سازمان برنامه و بودجه / عوض‌پور رفت، پیکان‌پور آمد

دکتر داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، ضمن تشکر از خدمات و تلاش‌های «رضا عوض‌پور» در دوران ریاست امور سلامت و رفاه اجتماعی، «محمد پیکان‌پور» را به عنوان سرپرست این امور منصوب کرد.

پیکان‌پور عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و پیش از این به عنوان مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل در سازمان غذا و دارو فعالیت می‌کرده است. وی دارای دکترای عمومی داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکترای تخصصی اقتصاد و مدیریت دارو از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

پ.ن: نام عوض‌پور با تلاش‌های عجیبش برای کاهش حقوق اعضای هیات علمی وزارت بهداشت عجین شده و یادآور خاطرات تلخی است.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
*⃣ اشتباه پشت اشتباه / پس از آزمون پرخطای افزایش خسارتبار ظرفیت‌ها، این بار قرار است مجوز پذیرش دانشجو در رشته‌های علوم پزشکی برای دانشگاه‌های غیرانتفاعی صادر شود! / رحم الله من قرأ الفاتحه مع الصلوات

◀️ یکی از تصمیم‌گیران کلان حوزه آموزش و فرهنگ کشور: پیگیر هستیم امتیازات و مجوز آموزش علوم‌پزشکی غیرانتفاعی را صادر کنیم به ویژه برای مراکزی که از امکانات قوی برخوردار هستند.

پ.ن: چه می‌شود گفت؟ کدام گزینه درست است؟
1⃣ آخرین تیرها بر پیکر آموزش عالی
2⃣ گامی دیگر در مسیر افزایش سهم دهک‌های بالای درآمدی از آموزش عالی
3⃣ دورتر شدن از عدالت آموزشی
4⃣عتفی شدن وبدا (دچار شدن آموزش علوم پزشکی به سرنوشت آموزش عالی در وزارت علوم به دلیل افزایش بی‌رویه و فله‌ای ظرفیت‌ها)
5⃣ تمام موارد

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
✳️ تصویب تعطیلی روزهای شنبه در مجلس

نمایندگان با تعطیلی روزهای پنج‌شنبه مخالفت کردند
نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش شور دوم کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری پس از استماع نظر موافقان و مخالفان با پیشنهاد میرتاج الدینی مبنی بر تعطیلی پنج‌شنبه ها با ۷۵ موافق، ۱۳۲ مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۷ نماینده حاضر در جلسه مخالفت کردند.
همچنین، با واگذاری اختیار تعیین تعطیلی روزهای هفته به دولت مخالفت شد.

تعطیلی روزهای شنبه تصویب شد
در ادامه، نایب رییس مجلس شورای اسلامی، اصل مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس را به رأی گذاشت که با اکثریت آرا تصویب شد.
نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه) در جریان بررسی گزارش شور دوم کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری پس از استماع نظر موافقان و مخالفان با ماده واحده این لایحه مبنی بر تعطیلی شنبه‌ها با 136 موافق، 66 مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 215 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

❇️ در ماده واحده این لایحه آمده است:
ماده واحده- ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۷/۸) با اصلاحات و الحاقات بعدی) و تبصره های آن به شرح زیر اصلاح می‌شود
ماده ۸۷ – ساعات کار کارمندان دستگاههای اجرایی چهل ساعت در هفته است و ترتیب و تنظیم ساعات کار ادارات به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و تصویب هیأت وزیران تعیین می‌گردد تغییر ساعت کار کارمندان با رعایت سقف مذکور و در چهارچوب دستورالعمل پیشنهادی سازمان اداری و استخدامی کشور که به تصویب هیأت وزیران می‌رسد بر عهده ذی ربط می‌باشد. میزان ساعات تدریس معلمان و اعضای هیأت علمی از ساعات موظف در طرحهای طبقه بندی مشاغل ذی ربط تعیین خواهد شد.
تبصره ۱- کارمندان میتوانند با موافقت دستگاه اجرائی ساعات کار خود را تا یک چهارم ساعت کار روزانه (حداکثر (۱۰) ساعت در هفته تقلیل دهند میزان حقوق و مزایا نحوه محاسبه سوابق خدمت این قبیل کارمندان متناسب با ساعات کار آنان تعیین خواهد شد.
تبصره ۲- متناسب با تغییرات فناوری و در شرایط اضطرار و بحران نظیر آلودگی هوا کمبود انرژی، وقوع حوادث غیر مترقبه شیوع بیماریهای فراگیر یا در ایام خاص نظیر ماه مبارک رمضان ساعت کار و نحوه ارائه خدمت و تقویم آموزشی مدارس و مراکز آموزش عالی فارغ از رعایت سقف مذکور در این ماده توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه و به تصویب هیات وزیران می رسد.
تبصره 3- تمامی دستگاههای اجرائی اعم از ستادی و استانی به استثنای واحدهای نظامی انتظامی و امنیتی و بخش عملیاتی واحدهای خدمت رسانی از قبیل بیمارستانها مراکز بهداشتی درمانی مراکز بهزیستی بانک ها و اماکن ورزشی موظفند ساعات کار خود را در پنج روز هفته از روز یکشنبه تا پنج شنبه تنظیم نمایند فهرست کامل بخش عملیاتی واحدهای خدمات رسانی موضوع این تبصره ظرف مدت سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه و به تصویب هیات وزیران می رسد.
تبصره ٤- در تمامی قوانین و مقرراتی که از مبنای چهل و چهار ساعت کار در هفته و یکصد و هفتاد و شش ساعت کار در چهار هفته متوالی استفاده شده است نظیر قانون کار مصوب ۱۳۶۹/۸/۲۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام با اصلاحات والحاقات بعدی از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون به ترتیب به چهل ساعت در هفته و یکصد و شصت ساعت کار در چهار هفته متوالی اصلاح می شود و کاهش ساعات کاری موجب کاهش حقوق و دستمزد و مزایای قانونی کارکنان و کارگران موضوع این تبصره نمی‌گردد. اجرای حکم این تبصره در خصوص دستگاه‌هایی که مستقیماًه تحت نظر مقام معظم رهبری است منوط به اذن معظم له می باشد.»

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
🔥🔥🔥 ابلاغ پرداخت ترمیم حقوق کارکنان حوزه سلامت از اول خرداد


استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
🔔🔔 فراخوان جذب هیات علمی متعهد خدمت

♦️ دارندگان مدرک کارشناسی ارشد مامایی یا Ph که علاقمند به گذراندن تعهدات خود در قالب هیئت علمی هستند می‌توانند در دانشگاه علوم پزشکی اراک مشغول به کار شوند. همچنین این دانشگاه، دانشجویان دکتری بهداشت باروری را بورس می کند علاقمندان می توانند با شماره
۰۹۳۸۴۸۴۴۷۰۸
تماس بگیرند.

فراخوان جذب عضو هیئت علمی طرح تعهد خدمت در دانشگاه علوم پزشکی اراک
https://arakmu.ac.ir/vce/fa/news/44686

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
🏴 دکتر حسن‌ (هێرش) امینی، دانشمنده برجسته ایرانی ساکن امریکا، بعد از تحمل یک دوره‌ی سخت درمان سرطان، به دیار باقی شتافت.

▫️ دکتر امینی، متولد کردستان و متخصص برجسته‌‌ی اپیدمیولوژی محیط در Mount Sinai نیویورک بود.

▫️کارشناسی ارشد بهداشت محیط را در دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکترای اپیدمیولوژی را در سوییس و پسادکترا را در دانشگاه هاروارد گذراند، برنده‌ی جوایز ارزشمند علمی بین‌المللی و از دانشمندان برتر دنیا در حوزه مدل‌سازی و اپیدمیولوژی محیطی بود.

▫️ این دانشمند وارسته، روز گذشته، پس از تحمل دوران سخت درمان سرطان پیشرفته، دار فانی را وداع گفت.

▫️هێرش عزیز، روند درمان حود را به سه زبان کردی، فارسی و انگلیسی در اینستاگرام منتشر می‌کرد. از اولین کلیپ تا آخرین که دیشب بود سرگذشت عجیبی است، پر از درس زندگی...
https://www.instagram.com/hereshaminiofficial?igsh=cnhzODRlcXRyOGtu

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
#بسيار_مهم| بيانيه اعضای ستاد مركزى و روسای ستادهای سلامت استانی کل کشور درخصوص انتخاب وزير بهداشت
 

جناب آقای دکتر پزشکیان
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
با عرض سلام و احترام

نظر به اینکه جنابعالی به درستی و بر اساس آموزه های دینی بویژه سیره حکومت امام علی(ع) و الگوهای نوین مدیریتی، بر اصل مهم"مشورت وکسب نظر افراد صالح و نخبه و همچنین وفاداران به طرز تفکر ، روش اجرایی و اهداف عالی تبیین شده دولت چهاردهم و رضایت اکثریت ملت"تاکید نموده اید.

بدین وسیله ما اعضای ستاد مرکزی و روسای ستادهای سلامت استانی کل کشور، بر اساس تکلیف اجتماعی و دینی و نه سهم خواهی خدمت شما اعلام می داریم که بر اساس شاخص ها و در نظر گرفتن همه مصالح و اولویت ها جناب آقایان دکتر محمد رضا ظفرقندی و دکتر سید رضا رئیس کرمی پیشنهاد موکد ما برای خدمت به مردم بعنوان وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی می‌باشند.

خدا یار و پشتیبان شما و اقبال مردم همواره با شما باد، ان‌شاءالله.

١-دکتر احسان نصیری ، مسئول ستاد سلامت استان البرز
۲.دکتر احسان عزیزی،مسئول ستاد سلامت چهارمحال و بختیاری
۳.دکتر لیلا محمدخانی، استاد دانشگاه و مسئول کمیته مامایی ستاد سلامت مرکزی
۴.دکتر سیده رقیه پناهی ،مسئول ستاد سلامت کهگیلویه و‌بویراحمد
۵.  دکتر اکبر اجرایی مسوول ستاد سلامت استان فارس
۶.  دکتر مژده درستکار مسوول ستاد سلامت استان هرمزگان
۷ . دکتر محمد رضا مظفری مسئول ستاد سلامت استان قم
۸.دکتر دائم روشنی مسئول ستاد سلامت استان کردستان
۹.پروفسور جواد رفیع نژاد رئیس  ستاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران
۱۰.دکتر پیمان رضایی، مسیول ستاد مجازی اساتید و نخبگان کشوری سلامت
۱۱.دکتر حمید چوبینه دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون امور استانهای ستاد کشوری سلامت
۱۲.دکتر علی اکبر پورفتح اله - استاد ایمنولوژی و مسئول کمیته اساتید علوم پایه و بهداشت ستاد سلامت
۱۳.دكتر علي رشيدي پور مسئول ستاد سلامت استان سمنان
۱۴.مسعود آسیما مسئول کمیته روابط عمومی ستاد سلامت دکتر پزشکیان
۱۵.دکتر محمدرضا بختیاری، مسئول کمیته پیراپزشکی ستاد سلامت کشوری
⁠۱۶.دکتر مهدی مزرعه شاهی مسئول کمیته سلامت شرق تهران
۱۷.دکتر جواد رمضانی مسئول کمیته سلامت استان خراسان رضوی
۱۸.دکتر مهدی رضایی _مسئول کمیته بیمه و منابع
۱۹.دکتر مهیار حسن پور مسوول کمیته سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
۲۰.دکتر هادی عبداللهی  مشاور عالی ستاد سلامت و مسوول کارگروه تامین اجتماعی
۲۱.دکتر ویسی مسئول کمیته بهداشت و‌ شبکه
۲۲.دکترصادق آرامش، دستیار ویژه معاون تبلیغات و رسانه ستاد مرکزی دکتر پزشکیان
۲۳.دکتر مریم عباسی نژاد، معاون امور بانوان ستاد سلامت دکتر پزشکیان
۲۴.  دکتر حسن شکرالهی ستاد سلامت استان سمنان
۲۵.  دکتر حسام‌الدین علامه عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی
۲۶.  محمدامین قبادی، مسئول کمیته داروسازی ستاد سلامت کشوری
۲۷.  دکتر کمال بیگی استان یزد
۲۸.دکتر سعید رضا رحمدار قائم مقام  و معاون اجرایی ستادمرکزی سلامت دکتر پزشکیان
۲۹.دکتر فریبرز ایمانی ستاد سلامت استان کرمانشاه
۳۰.دکتر محمدصادق احمد آخوندی استاد دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس کارگروه دندانپزشکی کمیته سلامت ستاد مرکزی
۳۱.دکتر عباس عطوف معاون پشتیبانی کمیته سلامت مرکزی
۳۲.دکتر عبدالرضا دیانی مسئول ستاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران
۳۳.دکتر رضایی مسئول ستاد اقای سلامت مازندران
۳۴.دکتر زهره سالاری،استاد دانشگاه و مسئول ستاد سلامت استان کرمان
۳۵.دکتر ارسلان مقبلی،رزیدنت قلب و عروق و معاون ستاد سلامت استان کرمان
۳۶.دکتر غلامحسین منورصادق متخصص جراحی، مسئول ستاد سلامت دکتر پزشکیان استان بوشهر
۳۷.دکتر حسین کرمانپور. معاون تبلیغات و رسانه ستاد سلامت
۳۸.دکتر محمدعلی محسنی بندپی، مسئول کمیته توانبخشی ستاد سلامت مرکزی
۳۹.دکتر علی نیکجو، روانپزشک
۴۰.آقای محمود عمیدی، مسئول کمیته پرستاری ستاد سلامت مرکزی
۴۱.دکتر ناصر تحقیقی، مسئول کمیته ستاد سلامت حوزه دانشگاه علوم پزشکی کاشان
۴۲.دکتر سعید سرداری، مسئول کمیته سلامت استان زنجان
۴۳-دکتر کریم لاله ماژین مسئول ستاد سلامت استان ایلام
۴۴- دکتر سیدسعید سیدالحسینی سیستان و بلوچستان
۴۵.دکتر مسعود اسلامی مسئول ستاد سلامت استان گیلان
۴۶.دکتر همایون یوسفی مسئول ستاد سلامت استان خوزستان
۴۷.دکتر جواد نظری مسئول ستاد استان مرکزی
۴۸. دکتر مصطفی آزاد بخت مسئول ستاد سلامت استان لرستان
۴۹. ⁠دکتر محمد ملکوتیان استاد و قائم مقام مسئول ستاد سلامت استان کرمان
۵۰-دكتر فرزاد زجاجي مسوول كميته سلامت استان قزوين

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
حمایت_اعضای_هیات_علمی_علوم_پایه_از_دکتر_محمدرضا_ظفرقندی3.pdf
719.8 KB
🟢 حمایت جمعی از استادان برجسته علوم پایه دانشگاه‌های علوم پزشکی از دکتر ظفرقندی

📗بخشی از نامه خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی

❇️ مدیریت نظام سلامت در شرایط دشوار کنونی، بیش از هر چیز نیازمند ایجاد اجماع و سیاست‌گذاری همه‌جانبه‌نگر به پشتوانه‌ی مقبولیت، دانش و تجربیات ارزشمند است.

❇️ اینجانبان جمعی از اعضای هیئت علمی علوم پایه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن اعلام حمایت از شخصیت دانشمند، کاردان، اخلاق‌مدار، جانباز و دلسوز دین و میهن، جناب آقای دکتر ظفرقندی، از منتخبین مردم شریف ایران درخواست می‌کنیم با لحاظ نکات زیر با رای اعتماد حداکثری به این مدیر ایثارگر، موجبات حرکت سریع نظام سلامت به سمت کارآمدی، عدالت و اخلاق را فراهم سازند:

1⃣ مقبولیت و توان اجماع‌سازی کم‌نظیر
2⃣ سوابق ارزشمند مدیریتی
3⃣ تسلط عمیق و داشتن برنامه جامع علمی
4⃣ توان بالای مدیریت، سیاست‌گذاری و حل مسائل
5⃣ اشتهار به پاکدستی، صداقت، شایسته‌سالاری و تقید به اصول اسلامی، اخلاقی و انسانی
7⃣ اعتماد مکرر جامعه پزشکی به ایشان 
8⃣ نگاه عادلانه به همه بخش‌های نظام سلامت

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
🖌 پیام تبریک جمعی از اعضای هیات علمی علوم پایه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دکتر ظرفقندی

باسمه‌تعالی

جناب آقای دکتر محمدرضا ظفرقندی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی


با سلام و آرزوی سربلندی روزافزون

❇️ احتراما ضمن تشکر از حسن انتخاب و اعتماد ریاست محترم جمهوری به شخصیتی وزین، دارای کارنامه و برنامه، اخلاق‌مدار و مورد وثوق جامعه دانشگاهی و تبریک به نظام سلامت به مناسبت انتصاب شایسته، بهنگام و امیدآقرین جنابعالی در جایگاه حساس، بسیار مهم و سنگین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امیدواریم این مسیر منجر به فصلی نو و خدماتی ماندگار در حوزه‌های گسترده‌ی کاری شود.

❇️ همان‌گونه که مستحضرید جایگاه و خدمات جامعه‌ی علوم پایه پزشکی در تمام حوزه‌های نظام سلامت، بارز و غیرقابل انکار است. امیدواریم نگاه کارشناسی و عادلانه جنابعالی و به‌کارگیری توان و دانش متخصصین این حوزه، موجب افزایش کارآمدی و تسریع و تسهیل در ارتقاء عملکرد بخش‌های مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شود.

❇️ ما همکاران جنابعالی در جامعه‌ی بزرگ ۱۲ هزار نفری اعضای هیات علمی علوم پایه، آمادگی خود برای همکاری حداکثری در راستای پیشبرد اهداف متعالی نظام سلامت و تحول واقعی، پایدار، همه‌جانبه و بدون تعارض منافع، اعلام کرده و سربلندی حضرتعالی در این مسئولیت خطیر را از درگاه خداوند خواستاریم.

جمعی از اعضای هیات علمی علوم پایه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ دهن‌کجی به دستور رییس جمهور توسط مدیران پرحاشیه/ شکایت از استادان خوشنام صرفا به دلیل انتقاد از فجایع مدیریتی

دستور صریح رییس جمهور:
به وزیر گفتم همه اساتید و دانشجویانی که لغو قرارداد یا اخراج کردند را بازگردانید.

اقدام مدیران چالش‌ساز یک دانشگاه علوم پزشکی همان روز:
شکایت رسمی از عضو هیات علمی خوشنام، آزاده، صادق و متعهد صرفا به دلیل انتقاد مشفقانه

نتیجه‌گیری:
ضرورت تسریع در تغییر مدیران ناکارآمد و دور از اخلاق دانشگاهی

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
🖌 اعلام حمایت اعضای هیئت علمی و پژوهشگران از دکتر آخوندزاده جهت پذیرش مسئولیت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی


◀️ جمعی از استادان و پژوهشگران دانشگاه‌ها و موسسات تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در نامه‌ای به دکتر ظفرقندی، با تاکید بر اهمیت جایگاه و نقش پژوهش در نظام سلامت و بیان ویژگی‌ها و توانمندی‌های دکتر شاهین آخوندزاده، ایشان را جهت تصدی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یشنهاد کردند.

◀️ در بخش از این نامه آمده است:

📘 استفاده‌ی بهینه از پژوهش‌های علمی، ساختارمند و مبتنی بر نیاز، نقش بنیادین در توسعه‌ی پایدار، تولید ثروت، مدیریت منابع، ارتقاء عملکرد و افزایش کیفیت، سرعت، دقت و بهره‌وری در ارائه خدمات دارد. به طور خاص در نظام سلامت نیز با توجه به ماهیت فعالیت‌ها و خدمات، جایگاه پژوهش در تغییر و بهینه‌سازی فرایندهای حوزه‌های مختلف کاری، پررنگ‌تر است.

📘 گسترش سریع فناوری‌ها و رویکردهای نوین در حیطه‌های پیشگیری، بهداشت، تشخیص، درمان، دارو، تجهیزات پزشکی، آموزش، بیمه، مدیریت منابع مالی و انسانی و سایر بخش‌ها، نیاز به تعریف و اجرای بهنگام پژوهش‌های مناسب و باکیفیت و استفاده‌ی حداکثری از نتایج آن را بیش از پیش، آشکار ساخته است.

📘 با لحاظ اهمیت این حوزه و با شناخت از شخصیت وزین، دانشمند، اخلاق‌مدار، آزاده، اهل تعامل و شهره به رویه و روحیه‌ی پژوهشگری جناب آقای دکتر شاهین آخوندزاده با قریب به سه دهه سوابق موفق و روشن اجرایی و علمی، ایشان را دارای انگیزه و توان ارزشمند و مفید برای مدیریت علمی و موثر حوزه‌ی پژوهش و فناوری دانسته و برای تصدی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به حضور پیشنهاد می‌‌کنیم.

لینک مشاهده متن کامل و امضاء نامه:
https://fa.petitions.net/456046


استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
انتشار اخبار نگران‌کننده در مورد ترکیب کمیته  انتصابات وزارت / تداوم بخشی‌نگری و درمان‌گرایی محض وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزارت بخشی از درمان

🔺دکتر رییس کرمی / رییس ستاد سلامت دکتر پزشکیان - پزشک

🔺دکتر سید جلیل حسینی /عضو مجمع  انجمن های علمی  نظام پزشکی - پزشک

🔺دکتر علی جعفریان/ رییس سابق  دانشگاه علوم پزشکی تهران -پزشک

🔺دکتر ناصری پور/ رییس سابق  دانشگاه علوم پزشکی ایران -پزشک

🔺دکتر اصغری /معاون سابق سازمان  غذا و دارو از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان-داروساز

🔺دکتر علی تاجر نیا/ رییس سابق انجمن دندانپزشکان عمومی-دندانپزشک

♦️ در کارگروه مشورتی انتخاب وزیر، با توجیه تکثر اقشار نظام سلامت، جامعه‌ی وزین علوم پایه کنار گذاشته شد اما طبق اخباری که امیدواریم درست نباشد این بار همه کنار گذاشته شده و بازگشت به تنظیمات کارخانه (پزشک‌سالاری و درمان‌گرایی محض)، رخ داده است

♦️ با احترام کامل به منش و شخصیت اسامی منتشر شده، امیدواریم و انتظار از متولیان عدالت‌گرا و اخلاق‌مدار این است که خبر کنونی و ترکیب کمیته انتصابات درست نباشد و شاهد تداوم روند بخشی‌نگری، اندک‌سالاری و درمان‌گرایی محض خسارتبار چنددهه‌ای نباشیم.

♦️ همچنان امیدواریم و چشم‌انتظار تغییر رویه‌های ناصواب

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
استادان علوم پایه وزارت بهداشت
انتشار اخبار نگران‌کننده در مورد ترکیب کمیته  انتصابات وزارت / تداوم بخشی‌نگری و درمان‌گرایی محض وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزارت بخشی از درمان 🔺دکتر رییس کرمی / رییس ستاد سلامت دکتر پزشکیان - پزشک 🔺دکتر سید جلیل حسینی /عضو مجمع  انجمن های…
🖌 رئیس کل سازمان نظام پرستاری، در نامه‌ای به وزیر بهداشت، خواستار انتصاب معاونان و مدیران کل وزارت بهداشت بر اساس استفاده از توان همه گروه‌های سلامت شد.

📘 در این نامه دکتر احمد نجاتیان خطاب به محمدرضا ظفرقندی، نوشت: با عنایت به حوزه وسیع عملکرد وزارت بهداشت و حضور متخصصان و دانشمندان از حوزه‌های مختلف علوم سلامت در ستاد وزارت و دانشگاه‌های علوم پزشکی، در مراکز ارائه خدمات سلامت و همچنین دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی رشته‌های مختلف، یکی از مصادیق اجرای عدالت، به کارگیری عادلانه این متخصصان در سمت‌های سیاستگذاری و مدیریتی متناسب با تخصص، توان و میزان تأثیرگذاری هر یک از حرف سلامت است.

📘 لذا با توجه به دیدگاه همه جانبه و علمی جناب عالی به حوزه سلامت، درخواست می‌شود در انتصاب معاونین و مدیران کل وزارت بهداشت و رؤسا و معاونین دانشگاه‌های علوم پزشکی و مؤسسات تابعه وزارت بهداشت از توان همه گروه‌های حوزه سلامت به ویژه پرستاری و مامایی، بهداشت، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، سیاستگذاری سلامت و اقتصاد سلامت استفاده گردد.

📘 بدون شک بکارگیری ظرفیت همه متخصصان در سمت‌های مدیریتی، می‌تواند در جلب اعتماد و مشارکت کلیه اعضای تیم سلامت در جهت تحقق اهداف عالی نظام جمهوری اسلامی ایران و دولت چهاردهم در حوزه سلامت بسیار مؤثر باشد.

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
استادان علوم پایه وزارت بهداشت
انتشار اخبار نگران‌کننده در مورد ترکیب کمیته  انتصابات وزارت / تداوم بخشی‌نگری و درمان‌گرایی محض وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزارت بخشی از درمان 🔺دکتر رییس کرمی / رییس ستاد سلامت دکتر پزشکیان - پزشک 🔺دکتر سید جلیل حسینی /عضو مجمع  انجمن های…
❇️ درخواست شورای هماهنگی رشته‌های پیراپزشکی از وزیر بهداشت / رعایت رویکرد عادلانه و همه‌شمول در انتخاب مدیران

به نام خدا
جناب آقای دکتر ظفرقندی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

با سلام و احترام،
همانطور که مستحضر هستید دکترین اصلی و محوری رییس جمهور محترم، جناب دکتر پزشکیان، تکیه و تاکید بر عدالت علوی بوده و هست که الحمدالله این مهم موجب محبوبیت او نزد آحاد ملت ایران شده است.

اینک که در اقدامی شایسته و خردمندانه از سوی حضرتعالی، کمیته انتصابات وزارت بهداشت با هدف بکارگیری متخصصان مجرب در جایگاههای مدیریتی تشکیل  شده است، انتظار می رود با توجه به قلمرو وسیع وزارت بهداشت در حوزه های مختلف سلامت و  نیز لزوم ساری شدن دکترین عدالت در همه امور، از ظرفیت غیر قابل انکار اساتید پیراپزشکی کشور به عنوان نماینده بخش اعظمی از بدنه جدایی ناپذیر نظام سلامت، در کمیته مذکور استفاده شود تا نظرات کارشناسی این گروه مغفول نماند، که متاسفانه در گذشته اینگونه بوده است.

بدیهی ست استفاده از نظرات و ظرفیت همه متخصصان در این کمیته و عدم اتکای صرف به رشته های بالینی، می‌تواند نقش بی بدیلی در جلب اعتماد و مشارکت همه کارکنان خدوم نظام سلامت برای رسیدن به اهداف عالی تدوین شده در حوزه سلامت دولت چهاردهم ایفا نماید.

جامعه پیراپزشکی کشور درخواست دارد در انتصاب معاونان و مدیران کل وزارت بهداشت، روسا و معاونان دانشگاه‌های علوم پزشکی و موسسات تابعه وزارت بهداشت تنها به اساتید بالینی بسنده نشده و از توان همه گروه‌های حوزه سلامت به ویژه جامعه پیراپزشکی و در کل از نمایندگان سایر جوامع علوم پزشکی نیز استفاده شود.

ضمن تشکر از حسن عنایت جنابعالی و آرزوی توفیق در جهت ارتقا سلامت جامعه، امید است دستور فرمایید با بازنگری در این خصوص، حس مشارکت در همه گروه های پزشکی تقویت گردد.

شورای هماهنگی رشته های پیراپزشکی

رونوشت: جناب آقای دکتر رییس گرمی، رییس کمیته سلامت ستاد دکتر پزشکیان


استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
🔻تشکیل کمیته مردانه در وزارت بهداشت با حذف جوانان و نادیده‌گرفتن زنان

▪️گزارش‌ها حاکی از آن است که کمیته انتصابات جدید وزارت بهداشت متشکل از افرادی است که عمدتاً پزشک، داروساز و دندانپزشک هستند و به نظر می‌رسد کمترین توجه به نیازهای حیاتی حوزه سیاست‌گذاری سلامت، منابع انسانی، مدیریت بهداشتی و پیشگیری شده است.

▪️این در حالی است که متخصصین برجسته این حوزه‌ها که می‌توانند با استفاده از علوم روز دنیا به کاهش هزینه‌ها و تقویت نظام پیشگیری در وزارت بهداشت کمک کنند، در این جمع حضور ندارند.

▪️یکی از نکات دیگری که در انتصابات جدید وزارت بهداشت به چشم می‌خورد، غیبت چهره‌های جوان‌تر و بانوان در این کمیته است. به نظر می‌رسد تمرکز بر انتصاب چهره‌های آزمون‌پس‌داده و قدیمی باعث شده تا فرصت‌های مشارکت برای نسل جدید متخصصین که در دهه ۷۰ و حتی ۶۰ به دنیا آمده‌اند و اکنون دارای مدارک فوق‌تخصص و دکترا (PhD) هستند، از دست برود. در حالی که در انتخاب وزیر بهداشت توجه به جوان‌ترها وجود داشت، این نگاه در انتصابات کمیته کمرنگ‌تر شده است.

▪️این غیبت جوانان و بانوان در کمیته انتصابات باعث ایجاد این پرسش شده که آیا وزارت بهداشت قصد دارد در مسیر تغییرات بنیادین و تقویت نظام پیشگیری و مدیریت هزینه‌ها، گامی جدی بردارد، یا همچنان به مسیر سنتی و آزمون‌پس‌داده ادامه خواهد داد؟

https://www.salamatnews.com/news/376409/

استادان علوم پایه وزارت بهداشت
@basicscienceshealthfacultymember
2024/09/22 08:51:22
Back to Top
HTML Embed Code: