group-telegram.com/cellandmolecularbiology/3081
Last Update:
✅قسمت دوم:
🔹با توجه به اینکه جمع آوری مایع نخاعی یک روش تهاجمی است و تجزیه و تحلیل تغییرات اپی ژنتیک خون که مرتبط با بیومارکر های بیماری آلزیمر هستند، آسان تر و ارزان تر است، ترجیح تیم ها استفاده از نمونه خون بیماران بوده است.
🔸در مقاله اول، محققین به رهبری دکتر کیتی لونون «Katie Lunnon» از دانشکده پزشکی دانشگاه اکستر، نشان دادند که اثر متیلاسیون DNA در خون می تواند منعکس کننده سطوح برخی از بیومارکرهای پروتئینی در نمونه های مایع نخاعی باشد.
🔹با توجه به اینکه از بررسی سطوح بیومارکر های پروتئینی مایع نخاعی برای ارزیابی زوال عقل استفاده می شود، این تیم پانزده بیومارکر مایع نخاعی را که برای تشخیص زوال عقل کاربرد دارند مورد بررسی قرار داده و تغییراتی را در وضعیت متیلاسیون ژن های کلیدی تعدادی از این بیومارکرها را نشان دادند.
🔸در مقاله دوم، به رهبری دکتر احسان پیشوا «Ehsan Pishva» و همکارانش از دانشگاه ماستریخت، با توجه به اثرات متیلاسیون DNA خون، لیستی از سطح بندی چهارده عامل اپی ژنتیکی مؤثر در بروز انواعی از زوال عقل معرفی شد. برخی از این عوامل همچون فعالیت بدنی و رژیم غذایی قابل تغییر بوده و برخی دیگر مانند افزایش سن و بیماری های قلبی غیر قابل اصلاح هستند.
🔹پیشوا اظهار داشت: « سطح بندی خطرات اپی ژنتیک ما میتواند پیشبینی خطر ابتلا به اختلالات شناختی را در جمعیتهای مختلف بهبود بخشد و پیشرفت قابلتوجهی را در تحقیقات زوال عقل به وجود آورد.»
🔸او در ادامه افزود: «یافتههای ما پتانسیل استفاده از اطلاعات اپی ژنتیک مشتق از خون را بهعنوان یک رویکرد غیرتهاجمی برای ارزیابی خطر زوال عقل برجسته میکند و راه را برای مطالعات آینده به منظور کشف استراتژیهای مراقبتهای بهداشتی شخصی سازی شده و پیشگیرانه تر در مقابله با اختلالات شناختی هموار می سازد.»
✍مترجم: #فریما_فرجالهی
📚💻جهت مشاهده اصل مقاله روی این جمله کلیک کنید.
#⃣ #اپیژنتیک | #زوالعقل | #بیومارکر
#Whats_Up_in_Science
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@cellandmolecularbiology
BY انجمن علمی زیست شناسی سلولی - مولکولی دانشگاه خوارزمی
Warning: Undefined variable $i in /var/www/group-telegram/post.php on line 260
Share with your friend now:
group-telegram.com/cellandmolecularbiology/3081