Telegram Group Search
مواظب باشید

محمد فاضلی

یک آدم یا مجموعه حقه‌باز کلاهبردار و کثیف، کانالی در تلگرام درست کرده‌اند با شناسه زیر

@MohammadFazliofficial

و با لینک زیر
https://www.group-telegram.com/Mfazeli114

در زمینه تجارت رمزارز کار می‌کنند. حتما کلاه مردم را برمی‌دارند.
عکس و نام من را هم در کانالشان استفاده می‌کند. انشالله پلیس فتا رسیدگی می‌کنند.

تصویر بالا هم مربوط به همین کانال است.

@fazeli_mohammad
آقای عارف توضیح بدهند پسرشان در جلسه رسمی دولتی چه می‌کرده است؟ به چه حقی، با چه سمتی، و به چه دلیلی در جلسه حضور داشته‌اند؟

خیلی افراد مثل من دولت را از درون دیده‌اند و می‌دانند این نوع حضورها، منفعت خلق می‌کند. یک خبر یا عکس از بودن در جلسه‌ای، فرصت خلق رانت ایجاد می‌کند.

آقای عارف، عضو دولت آقای پزشکیان هستید که در کارزار انتخاباتی، بیش از هر متن دیگری، به نهج‌البلاغه ارجاع داده است. آداب حضور در دولت به‌طور عام، دولت پزشکیان به‌طور خاص را محترم بشمارید. درباره حضور پسرتان در این جلسه توضیح دهید. شفاف.

شاید برای شما در ۷۴ سالگی، خیلی چیزها اهمیت زیادی نداشته باشد، اما برای جوانان این کشور، اهمیت دارد که کشور چگونه اداره می‌شود، با چه قواعدی و با چه سطحی از رعایت اخلاق حکمرانی.

@fazeli_mohammad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▪️معرفی کتاب توسعه در تاریکی توسط سیدمحمد بهشتی (نویسنده)

نزدیک به یک سده است که احساس می‌کنیم در ایران هیچ چیز «سر جایش» نیست. این حسی شبیه به سربردن در تاریکی است. وقتی محیط را نمی‌شناسیم، احساس می‌کنیم هرآنچه که در پیرامون‌مان هست به اشتباه در آنجا واقع شده تا سد راه ما شود. با همین تلقی همۀ منابع و ثروتِ در اختیار را صرف رفع غلط‌های سرزمین یا جبران کوتاهی گذشتگان در انتخاب این سرزمین برای سکونت کرده‌ایم و مترصد روزی هستیم که دشت کویر و دشت لوت را به کمک دریای خزر و خلیج فارس تبدیل به دریاچه کنیم، کوه‌های البرز یا زاگرس را که مهم‌ترین عامل خشکی میانۀ فلات است از سر راه برداریم و یا آب کارون را برای پرورش مرغابی به یزد منتقل کنیم، ابرها را بارور کنیم و آب حاصل از بارش را به جای جذب شدن در زمین، پشت سدهایی که ساخته‌ایم در زیر آفتاب انبار کنیم...

نام کتاب: توسعه در تاریکی (توسعه در ترازوی فرهنگ)
نویسنده: سیدمحمد بهشتی
قطع: رقعی
چاپ: اول
تعداد صفحات: ۴۵۰

#کسی_تنهاست_که_کتاب_نمی‌خواند

🛒خرید اینترنتی کتاب با ۲۰٪ تخفیف
📖مطالعۀ ۲۰ صفحۀ نخست

▫️تلگرام نشر روزنه

▫️اینستاگرام نشر روزنه

☎️ 02188721514
Forwarded from احمد میدری
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 فراخوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت ارائۀ پیشنهاد برای شیوۀ اجرای پیوست عدالت

🔺 وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور یک فراخوان از تمامی مؤسسات، گروه‌های مطالعاتی، ‌اندیشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دعوت کرد که پیشنهاد‌ها و مطالعات مدون خود را در مورد چگونگی عملیاتی‌سازی پیوست عدالت برای تصمیمات و قوانین به وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی ارائه دهند.

🔹 از واجدین شرایط زیر درخواست می‌شود پیشنهاد‌های خود برای طراحی سازوکار اجرایی «پیوست عدالت» را تا پایان شهریور ماه به آدرس پست الکترونیکی دبیرخانه شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی ([email protected]) ارسال نمایند.

🔹 جهت اطلاع از شرایط لازم برای مشارکت در این فراخوان به ادرس زیر مراجعه کنید.
🌐 mcls.gov.ir/fa/news/349458


@mcls_gov_ir
@meidari
برداشت شخصی از دور من، از گفتار و کنش پزشکیان نسبت به مسائل و راه‌حل‌های آن‌ها.

دست بخش مهمی از بوروکراسی، بوروکراتها و آدم‌های راه‌حل‌فروش را خوانده است.

@fazeli_mohammad
آفرین به دولتی که بداند نمی‌داند

محمد فاضلی

بیت شعری هست که به ابوعلی سینا نسبت داده‌اند: «تا بدانجا رسید دانش من/که بدانم همی که نادانم.» این شعر فضیلت دانایی منجر به فروتنی فردی را تصویر می‌کند.

میشل کروزیه جامعه‌شناس فرانسوی هم کتابی دارد با عنوان «دولت فروتن، دولت مدرن: راهبردهایی برای تغییری دیگر» (ترجمه مجید وحید، انتشارات رخ‌داد نو، ۱۳۹۲). کروزیه هم در این کتاب مشکلات بوروکراسی و بالاخص نادانی‌های آن‌را تحلیل کرده است. به همین دلیل دولت را به فروتنی دعوت می‌کند. دولت مدرن چون نمی‌داند، دولت فروتن است.

اَندروز، پریچت و وولکاک هم در کتاب «توسعه به‌مثابه توانمندسازی حکومت» (انتشارات روزنه، ۱۳۹۹) به دقت نشان می‌دهند که دولت‌ها نمی‌دانند (یعنی اصلاً مسأله‌های‌شان را نمی‌شناسند) و عمدتاً مجموعه‌ای راه‌حل‌های تکراری دارند که برای هر مسأله‌ای آن‌ها را ارائه می‌کنند. مثلاً طرف فقط بلد است لوله بکشد و آب پمپاژ کند؛ حالا هر چیزی اسم «آب» توش باشد، می‌گوید لوله بکشید، پمپاژ کنید، اصلا هم گوش نمی‌کند که بحث مثلاً بر سر کم شدن آب بدن بیمار در بیمارستان است، او فقط بلد است لوله بکشد، آب پمپاژ کند.

وضع دولت در ایران

خب، از سه بند قبلی درباره دولت در ایران چه نتیجه‌ای بگیریم؟

یک. دولت در ایران مثل «دولت فروتن، دولت مدرن» کروزیه، معترف به ندانستن خویش نیست و اتفاقاً فکر می‌کند که خیلی هم می‌داند، فقط دست و پایش را بسته‌اند، نمی‌گذارند و اگر پول و اختیارات بیشتر داشته باشد مسأله حل می‌کند. البته بعضی وقت‌ها (مثلاً دهه ۱۳۸۰) خیلی پول داشته (پول چرب نفت) ولی باز هم نتوانسته کار زیادی بکند. بعضی وقت‌ها هم واقعاً نمی‌گذارند، اما اغلب اوقات وقتی می‌گذارند هم اصلاً نمی‌داند.

دو. بوروکرات‌ها هم ابوعلی سینا نیستند که به عُلُوِّ درجات رسیده باشند و بدانند همی که نادانند. آن‌ها هم اتفاقاً خیلی می‌دانند. نیازی به بازتعریف مسأله‌ها ندارند، لازم هم ندارند چیزهای جدید زیادی بدانند، خودشان بر این باورند که اگر دست‌شان را باز بگذارند شاهکار می‌کنند.  

سه. راه‌حل‌فروش هم تا دل‌تان بخواهد زیاد است. در هر مکالمه‌ای با خیلی از بوروکرات‌ها به این جمله برمی‌خورید: «البته راه‌حل که مشخص است، اما کسی کننده کار نیست/نمی‌گذارند/اگر دست من می‌دانند فلانش می‌کردم»

رو به آینده

دولت در ایران اگر می‌خواهد مسأله حل کند، باید یک رویکرد بومی-وطنی ابوعلی‌سیناییِ «می‌دانم همی که نادانم» یا رویکرد غربی‌طورِ کروزیه و دیگران مبنی بر فروتنی و می‌دانم که مسأله‌هایم را نمی‌شناسم در پیش بگیرد. در این رویکرد، دولت مفروض نمی‌گیرد که:

یک. مسأله‌ها که مشخص است، دنبال راه‌حل بگردیم.

دو. راه‌حل‌ها را هم که مشخص است، دنبال مدیر اجرایی قوی بگردیم که اجرا کند.

سه. مدیر اجرایی قوی هم هست، فقط نمی‌گذارند کار کند.

چهار. می‌گذارند کار کند، اما پول نیست.

در این رویکرد، دولت مفروض می‌گیرد:

یک. مسأله‌ها را دقیق نمی‌شناسم.
دو. به تعریف مسأله‌ها متناسب با شرایط محلی (زمانی، مکانی، اجتماعی و ...) خودم نیاز دارم.

سه. تعریف مسأله را باید با توان فکری-اجتماعی فراتر از محدوده نیروهای دولت انجام دهم.

چهار. راه‌حل‌ها متناسب با تعریف مسأله‌ها ساخته می‌شوند (از قبل وجود ندارند.)

پنج. بود و نبود «اختیار»، «توانایی» و «پذیرش» لازم برای حل مسأله‌ها بر اساس راه‌حل‌های ساخته‌شده، مسأله پسینی (و نه پیشینی) است.

شش. مسأله‌ها گام به گام، متکی بر مدل موفقیت‌ها/گام‌های کوچک، مدیریت‌پذیر/حل‌پذیر می‌شوند.

درباره دولت چهاردهم

روایت خلاصه‌ای از مجموعه گسترده تحولات در فهم دانایی، توانایی و عملکرد دولت‌ها در سه دهه گذشته را در همین نوشتار ارائه کرده‌ام. اما خلاصه‌ترش می‌شود این: آفرین به دولتی که می‌داند نمی‌داند.

چنین دولتی بر اساس چنین فهمی از خودش، رویه‌ای متفاوت از گذشته در پیش می‌گیرد و در دام مسیرهای طی‌شده تا به امروز نمی‌افتد.

هنوز درک دقیقی از نسبت شخص مسعود #پزشکیان با چنین رویکردی ندارم. اما طفره رفتن او از دادن پاسخ‌های قطعی به پرسش‌های تکراری و مشروط کردن موفقیت‌ها به شرط و شروط، این حس را القا می‌کند که فهمیده بوروکراسی عمدتاً نادانی است که ادای دانایی درمی‌آورد؛ و راه‌حل‌فروشی است که راه‌حل‌های تکراری می‌فروشد که رؤسای جمهور قبل از او را سر کار گذاشته است.

پزشکیان فهمیده بوروکراسی ایران را به «جامعه مسائل حل‌نشده» تبدیل کرده و او را هم زمین می‌زند. حدس می‌زنم در جلسات به بوروکرات‌ها گوش می‌دهد و به خودش می‌گوید «اگر مسأله را می‌دانستند و به این سادگی بود، تا حالا حل شده بود.»

شاید هم متوجه شده که عمده این‌ها نمی‌دانند و احتمالاً هیچ کس نمی‌داند ولی ادای دانستن درمی‌آورند.
 
@fazeli_mohammad
tedex1.mp4
19.7 MB
درک و حل مسأله

محمد فاضلی

فهم پیچیدگی، تعریف کردن مسائل بر اساس پیچیدگی، ساده‌سازی آن‌ها در عین حفظ پیچیدگی، دادن پاسخ‌های مناسب با اجزای مسأله، و ارائه درک و کنشی میان‌بخشی در قبال مسائل آن چیزی است که جوهره این سخنرانی در تدکس دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۰ را ارائه می‌کند.

خیلی دوست دارم زمانی این روش را با مجموعه‌ای از کارشناسان شرکت‌ها تدریس کرده و برای حل مسائل واقعی اجرا کنم.

#دغدغه_ایران #محمد_فاضلی #حل_مسأله #مدیریت_سیلاب

@fazeli_mohammad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▪️معرفی کتاب "نزاع هزار سالۀ ما" توسط دکتر رحمن قهرمان‌پور (کارشناس روابط بین‌الملل)

بخشی از کتاب:

خط سیر کنونی هوش مصنوعی ما را به یک جادۀ بن‎‌بست می‌رساند. فن‌آوری‎‌های دیجیتال، روباتیک و دیگر تجهیزات اتوماسیون پیشاپیش، نیازهای مهارتی را در تولید جهانی بالا برده و شروع به برساختی جدید از تقسیم کار بین‌المللی کرده‌اند. مسیر فعلی هوش مصنوعی به جای ایجاد شغل و فرصت برای اکثریت جمعیت کشورهای فقیر و دارای درآمد متوسط، تقاضا برای سرمایه، کارگران تولیدی پرمهارت، و حتی خدمات مستلزم مهارت بالاتر، مانند مشاورۀ مدیریت و شرکت‌های فن‌آوری را افزایش می‌دهد.

نام کتاب: نزاع هزار سالۀ ما بر سر فناوری و بهروزی
نویسنده: دارون عجم اوغلو، سایمون جانسون
مترجمان: سیدعلیرضا بهشتی‌ شیرازی، محمدرضا فرهادی‌پور
قطع: رقعی
چاپ: سوم
تعداد صفحات: ۴۸۶

#انتشارات_روزنه #کتاب
#کسی_تنهاست_که_کتاب_نمی‌خواند

🛒خرید اینترنتی کتاب با ۲۰٪ تخفیف
📖مطالعۀ ۲۰ صفحۀ نخست
🔍مشاهده و خرید اینترنتی بستۀ "سفر توسعه‌ از دیدگاه عجم اوغلو" با ۲۵٪ تخفیف

▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام نشر روزنه

☎️ 02188721514
در آخرین شماره مجله #آگاهی_نو تجربه‌ام از مشارکت در انتخابات ۱۴۰۳ را گفته‌ام.

بخشی از این گفت‌وگو هم به ماجرایی که در تلویزیون رخ داد پرداخته است.

من علت وقوع آن حادثه را از قضاوت اخلاقی درباره خود آن جدا می‌کنم. گاه بهترین درمان، روبه‌رو شدن با تلخی نادرستی خود کار است. هر چند بستری نادرست، عداوتی پرکینه، و کرداری غیراخلاقی مسبب آن شده باشد.

نادرست بود، زخمی که در درون آدمی باقی می‌ماند و آزار می‌دهد، صرف‌نظر از هر قضاوتی که دیگران درباره آن داشته و دارند.

#دغدغه_ایران #محمد_فاضلی

@fazeli_mohammad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▪️معرفی کتاب نظم و زوال سیاسی توسط دکتر محمد فاضلی (جامعه‌شناس، نویسنده و مترجم)

به اعتقاد فرانسیس فوکویاما، نویسنده و نظریه‌پرداز مشهور ژاپنی-آمریکایی، نظام‌های دموکراتیک بعد از چند دهه گرفتار ویژه‌پروری و پدرسالاری می‌شوند و این دو عامل چنان در این نظام‌ها گسترش می‌یابد که توسعه را با مشکلی جدی مواجه می‌کند. اگر این نظام‌‌ها در ساختارهای خود بازنگری نکنند و تغییرات اساسی در آنها به وجود نیاورند ناکارآمد و گرفتار فساد و زوال خواهند شد. فوکویاما معتقد است که برای حل این مشکل باید یک نظام اداری مستقل و شایسته‌سالار جانشین نظام ویژه‌پرور و پدرسالار شود. او چالش آینده دموکراسی‌ها را برقراری توازن میان حاکمیت قانون از یک طرف و حکم‌رانی خوب و کارآمدی از طرف دیگر می‌داند.

نام کتاب: نظم و زوال سیاسی
نویسنده: فرانسیس فوکویاما
مترجم: رحمن قهرمانپور
قطع: وزیری
نوبت چاپ: پنجم
تعداد صفحات: ۶۰۸

#انتشارات_روزنه #کتاب
#کسی_تنهاست_که_کتاب_نمی‌خواند

🛒خرید اینترنتی کتاب با ۲۰٪ تخفیف
🔍مشاهدۀ دیگر آثار فوکویاما

▫️تلگرام نشر روزنه
▫️اینستاگرام نشر روزنه

☎️ 02188721514
پادکست جور دیگر: جامعه‌شناسی برای همه از امروز ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ روی اسپاتیفای (Spotify) هم در دسترس و قابل شنیدن است.

لینک شنیدن روی اسپاتیفای

پادکست #جور_دیگر به ارائه درس‌های جامعه‌شناسی #محمد_فاضلی و طرح مباحث جامعه‌شناختی اختصاص دارد.

@joure_digar
Forwarded from آزاد | Azad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 راه توسعه برای ایران

🔶 گفتگوی کمال اطهاری و فرهاد نیلی


🔻فرهاد نیلی: توسعه با دشمنی جمع نمی‌شود. آقای پزشکیان در دولت چهاردهم باید بگوید که اگر به من ماموریت دشمنی را می‌سپارید توسعه را از ماموریت من بردارید. سیگنال دشمنی دادن باعث افزایش نرخ ارز و کاهش شاخص بورس می‌شود.

🔻کمال اطهاری: وقتی الگوی توسعه در کشور نداریم، شخصیت کاریزماتیک حاکم می‌شود که فراتر از الگو است. از اول انقلاب تابه‌حال الگوی توسعه تدوین نشده است. اگر الگوی توسعه با توافق نخبگان تدوین و اجرا نشود، کشور در سراشیبی ادامه راه می‌دهد.


🎞 فیلم کامل این گفتگو در یوتوب آزاد:
https://youtu.be/qAqS8LmPTlo

🎞 فیلم کامل این گفتگو در پلتفرم آزاد:
🌐 A Z A D. im

حمایت «ارزی» و «ریالی» از آزاد

🆔@AzadSocial
.
چه ایرادی دارد اگر مقام‌مسئولی دستور بدهد جمعی متخصص، در مدتی معقول، گزارشی از وضعیت #سهمیه_کنکور و اثرات آن بر نظام اجتماعی، فرهنگ، دانشگاه‌ها، امروز و آینده ایران ارائه دهند؟

مثلا چه عیب دارد اگر این دستورکار شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد؟ یا برای این موضوع #پیوست_عدالت تهیه کنند.

#دغدغه_ایران #محمد_فاضلی #پیوست_عدالت #عدالت_آموزشی

@fazeli_mohammad
▫️یادداشت دوم

🔻غیبت محیط زیست در کمیسیون اجتماعی دولت

▫️استقبال مخاطبان کانال، همکارانم و برخی فعالان محیط زیست از اولین یادداشتم در مسئولیت جدید، انگیزه‌ام را برای نوشتن درباره تجربه مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست افزایش داد.

▫️همانگونه که آقای رییس جمهور در سخنانش بارها تاکید کرده، دولت چهاردهم به دنبال این است که به جای نوشتن برنامه جدید، برنامه‌ها و قوانین مغفول مانده را اجرا کند. به همین دلیل در سومین جلسه هیئت دولت ماموریت دستگاه‌ها در برنامه هفتم توسعه به تفکیک ارائه شد.

▫️ برای سازمان حفاظت محیط زیست ۱۰ تکلیف در برنامه مشخص شده است که باید برنامه عملیاتی، آیین‌نامه‌های اجرایی تکلیفی و غیرتکلیفی و تهیه برنامه مالی اجرای قانون توسط دستگاه نوشته و در شورای عالی راهبری برنامه طرح و پیگیری شود.

▫️ موضوع دیگر مطرح شده در جلسه دولت، معرفی کمیسیون‌ها و اعضای آن بودند. سازمان حفاظت محیط زیست در سه کمیسیون «زیربنایی صنعت و محیط زیست»، «حقوقی و قضایی» و «علمی فناوری و هوشمندسازی» عضو است. غیبت سازمان حفاظت محیط زیست در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی، یکی از نکاتی است که به نظرم باید اصلاح شود.

▫️ پس از جلسه هیئت دولت، با آقای دکتر عارف معاون اول رئیس‌جمهوری درباره اهمیت تقویت نگاه اجتماعی به مسائل محیط زیست صحبت کردم. قرار شد در جلسه بعد موضوع مطرح شود. امیدوارم اعضا با این درخواست موافقت کنند.

▫️این روزها بازار ارسال رزومه‌ها داغ است. من و همکارانم تلاش می‌کنیم تمامی رزومه‌های دریافتی را بر اساس شاخص‌های عمومی و تخصصی بررسی کنیم. در این راه از شتابزدگی و تصمیم‌های عجولانه پرهیز می‌کنیم.

▫️برای من قابل درک است هرکسی که مسئولیتی برعهده بگیرد، موافقان و منتقدانی دارد. اما همکارانم در سازمان و اداره‌های کل استانی باید بدانند که ما فراتر از نام‌ها، ماموریت‌های مهمی داریم که باید برای تحقق آنها با هم توافق کنیم.

▫️پایبندی به گفتمان رئیس جمهور در انتصاب‌ها و در نظر گرفتن شاخص‌های سلامت و پاکدستی، تخصص و تجربه، مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند.

▫️ دکتر میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف شناسایی همه استعدادها و ایجاد وفاق به عنوان خط مشی اصلی دولت، فراخوان انتخاب مدیران کل استانی را منتشر کرده است که برای انتخاب مدیران استانی می‌تواند ایده خوبی باشد. البته به این رویکرد هم نقدهایی وارد شده اما در مجموع اگر دقیق اجرا شود می‌تواند موثر باشد.

▫️در یادداشت قبلی از کنشگری «راه‌حل‌محور» حرف زده بودم. دوستی پرسید که آیا منظورت این است کنشگران انتقاد نکنند؟ جواب این سوال روشن است. ارزش و اهمیت کار فعالان سازمان‌های مردم‌نهاد به این است که فعالیت‌های نهاد دولت را دیدبانی و نقد کنند.

▫️اما با افزایش مسایل محیط زیستی و تخصصی بودن ابعاد آن، لازم است سازمان‌های مردم‌نهاد این ابعاد را به شکلی عمیق‌تر درک کنند و درچارچوب کنشگری «راه‌حل‌محور» علاوه بر رویکرد نقادانه، به چگونگی اصلاح سیاست‌ها هم بیندیشند.
همه قسمت‌های پادکست دغدغه ایران از امروز ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ در اسپاتیفای هم در دسترس است.

لینک شنیدن از اسپاتیفای

@dirancast_official
Forwarded from احمد میدری
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

⭕️ ۲۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در فقر مطلق هستند

🔹وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه ۳۰ درصد از جمعیت کشور ما زیر خط فقر هستند، گفت: کسانی که دچار فقر شدید هستند، عمدتاً افراد بیکارند. درحالی‌که اغلب کسانی که به فقر مطلق دچار هستند، شغل و درآمد دارند، اما درآمد آنها کفاف زندگی‌شان را نمی‌دهد.


براساس داده‌های مرکز آمار، نرخ فقر شدید در کل ایران حدود ۶ درصد با جمعیتی حدود ۵ میلیون نفر بود و برنامه‌هایی ریخته و منابعی داده شد که بتوانیم این را از بین ببریم.

میدری دربارۀ برنامۀ دولت چهاردهم برای ازبین‌بردن فقر مطلق، گفت: یکی از احکام برنامه و شعاری که در دولت آقای روحانی و شهید رئیسی هم مطرح بود، بحث رفع فقر مطلق است. به‌لحاظ شاخص‌ها الان حدود ۳۰ درصد از جمعیت کشور ما زیر خط فقر هستند و از بین‌بردن فقر مطلق یک آرمان و هدف است که باید به‌سمت آن حرکت کرد.

گزارش کامل را در سایت «پیام ما بخوانید.



@payamema
@meidari
تعریف و بازتعریف مسائل ضرورت است. تعاریف قبلی از مسائل، همان نتایج قبلی را به بار می‌آورند.

@fazeli_mohammad
یک اتفاق خوب دیگر

آزادی عبدالله مؤمنی از زندان اتفاق خوب دیگری است که امیدوارم با خبر آزادی تک تک زندانیان عقیدتی و سیاسی سلسلۀ آزادی آنان تکمیل شود.
بارها گفته شده است که زندانی کردن افراد به دلیل اظهارنظر یا هر عمل سیاسی غیرخشونت‌آمیز، علاوه بر ملاحظات حقوق بشری آن، کمکی به نظم و ثبات جامعه هم نمی‌کند و به فضای التهاب و عصبانیت و خشم و نفرت دامن می‌زند.
جامعۀ ایرانی، بیش از هر زمان دیگری نیازمند تعامل مدنی و مسالمت‌آمیز بین تمام نیروهای سیاسی و اجتماعی است و آزادی زندانیان سیاسی و عقیدتی می‌تواند شرایط اصلی آن را فراهم کند. امیدوارم مجموعۀ قوای حاکم به این نتیجه برسند و بدون اتلاف وقت، این راه ناهموار را هموار کنند.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
2024/09/22 08:51:56
Back to Top
HTML Embed Code: