Telegram Group Search
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚫️ یادمه یکی تو بیوگرافی نوشته بود:
من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم ؟....

@khosrovanooshiravan
⚠️با میانگین قیمت دلار ۶۸ هزار تومان در آبان ماه حداقل دستمزد(۳۰ روز حقوق پایه ماهانه) به ۱۰۵ دلار کاهش پیدا کرد و نسبت به شروع سال ۱۳۹۰ با سقوطی ۶۴.۲ درصدی مواجه شد.

@khosrovanooshiravan
(Instrumental)
@BIKALAM_NAVA
در نظام توتالیتر،  آدم‌های فاقد هرگونه
ارادۀ شخصی برای ساختار قدرت
برگزیده می‌شوند زبان این آدم‌ها لبریز
از الفاظ توخالی است

                             شبتان آرام

-----------------------------------
@khosrovanooshiravan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دولت قومگرای پزشکیان و اولین ترکش انتخاب استاندار عربِ مورد حمایت پانعربیست ضدایرانی جاسم شدیدزاده برای خوزستان

شعارهای تجزیه طلبانه و نژادپرستانه پس از بازی استقلال خوزستان و پرسپولیس در اهواز

جان و خونمان فدای اهواز و گریه عجمها را دراوردیم؛ شعارهای پس از این بازی فوتبال بوده است.

قبلا در مورد برگزیدن استاندار مورد حمایت جاسم شدیدزاده هشدار داده شده بود و شعارهای پس از این بازی فوتبال شروع فصل جدید و البته خطرناک بحران قومگرایی ضدایرانی در خوزستان است که امنیت ایران را با چالشهای جدی مواجه خواهد کرد.

@iran_khouzestan
ششم آبان 1289 خورشیدی حسینقلی خان نواب وزیر امور خارجه ایران، که مردی قابل بود به سفارت‌خانه‌های روس و انگلیس اطلاع داد که دولت ایران بر بعضی نامه‌های خیانت‌آمیز شاه مخلوع (محمدعلی شاه قاجار) به عده‌ای از روسای طوایف ترکمن که از آنان خواسته شده بود در تهران دست به اقدامات خرابکارانه بزنند، دست یافته است. بنابراین دولت ایران خواهان آن است که اقساط آینده مستمری شاه مخلوع تا انجام تحقیقات لازم معوق بماند.
https://www.group-telegram.com/khosrovanooshiravan.com
آن دو سفارت درجواب این نامه از توجه به این اتهام در مورد شاه مخلوع امتناع کردند و اصرار نمودند که مستمری شاه در موعد مقرر پرداخت گردد. ازطرفی با اجیر کردن عده‌ای، آنان را به درب خانه حسینقلی خان و تعقیب او درهمه جا فرستادند و مامور نمودند تا وصول وجه مزبور نسبت به وزیر شعارهای اهانت آمیز روا بدارند.

حسینقلی خان و دولت ایران مجبور به عقب‌نشینی شدند و مقرری محمدعلی شاه مخلوع را در موعد مقرر پرداخت کردند. هنوز چند روز از پرداخت مقرری نگذشته بود که معلوم شد محمدعلی شاه مسافرتی را به قصد دسیسه و توطئه علیه ایران در سراسر اروپا آغاز کرده آنهم با مستمری که از ایران میگرفت!

با اینحال دولت ایران نمیتوانست بر اثر فشارهای روس و انگلیس مستمری شاه را قطع نماید. اندک پافشاری حسینقلی خان در این زمینه نیز سبب شد تا سفارت روس از حسینقلی خان نفرت و کینه به دل بگیرد و سرانجام بر اثر فشارهای سفارت، حسینقلی خان تنها پس از شش ماه عهده‌داری وزارت خارجه، وادار به استعفا در پنجم اسفند 1289 شد.

یکی از دلایل استعفای حسینقلی خان تهدید به قتل از طرف سفارت روسیه بود. دو هفته قبل از استعفای حسینقلی خان، یک نفر گرجی اجیر شده سفارت روس، مرتضی قلی‌خان صنیع‌الدوله وزیر مالیه ایران را به ضرب گلوله ترور نمود و در سفارت روس پناهنده شد و سفارت ادعا کرد که قاتل تبعه آن کشور است و باید در روسیه محاکمه شود درنتیجه او را از ایران خارج نمود.

اما علت ترور وامی بود که صنیع‌الدوله قصد داشت از دولت آلمان جهت صنایع ایران بگیرد و برای آن برنامه بودجه‌ای تنظیم نموده بود. دولت روس که بیم آن داشت ایران با دریافت این وام به سمت آلمان‌ها متمایل شود ابتدا صنیع‌الدوله را از اینکار برحذر نمود و سپس با تهدید و فشار قصد داشت وی را از دریافت وام منصرف سازد اما پافشاری‌های صنیع‌الدوله، روس‌ها را وادار به ترور او نمود.

صنیع‌الدوله در روزی که اولین برنامه بودجه کشور که برپایه وام از دولت آلمان تنظیم شده بود را به مجلس میبرد در بین راه هدف گلوله یک نفر گرجی قرار گرفت و به قتل رسید. پس از این اتفاق نگرانی همراه با ترس دربین رجال ایران بوجود آمد و علاوه برآنکه از گرفتن وام از دولت آلمان منصرف شدند، همکاری خود را با سفارت روس بیش از قبل نمودند.

حسینقلی خان وزیر امورخارجه نیز پس از این اتفاق به صورت غیرمستقیم از طرف سفارت روس تهدید شد و از ترس جان استعفا داد.
@khosrovanooshiravan
منبع:
نامه‌هایی از تبریز، ادوارد براون
Cheshmhaye Taghriban Negaran
Fardin Khalatbari
شکل گیری حکومت‌های خودکامه بدون حضور روشنفکران کوته‌بین و حقیر ممکن نیست. این گونه روشنفکران در عمل به رژیمی خدمت می‌کنند که مدعی مبارزه با آن هستند

هانا آرنت

                             شبتان آرام

-----------------------------------
@khosrovanooshiravan
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚠️ روایت اکسیوس از پیش بینی انتخابات آمریکا در ۷ ایالت چرخشی:

🔺️ ترامپ در آریزونا، کارولینای شمالی و جورجیا به صورت اندک بالاتر از هریس است

🔺️ هریس به صورت بسیار جزئی در میشیگان و ویسکانسین برتری دارد

🔺️ در پنسیلوانیا و نوادا رقابت بسیار نزدیک است

🔺️ به احتمال زیاد پنسیلوانیا می‌تواند نتیجه انتخابات را تعیین کند

@khosrovanooshiravan
خسرو انوشیروان
⚫️ خطاب به جمهوری اسلامی, سرداران سپاه و تصمیم گیران امنیتی کشور منافع شما(نه منافع ملی ایران) با بشار اسد تا آنجا یکی بود که بشار اسد را از سقوط قریب الوقوع نجات دهد! بعد از آن با سرکوب مخالفین اسد و محدود شدن آنها به ادلب, ورود روسیه و ترکیه به سرزمین سوریه…
🌐 ⚠️  لبنان اعلام کرد اگر آمریکا به ما کمک کند دیگر از ایران دستور نمیگیریم!!!‌‌

به نظرم عاقلانه ست . مثل ۶ کشور حوزه خلیج فارس که پناه بردن به امریکا
فقط ایران که ۴۵ سال میخواست با هزینه کردنهای هنگفت ، لبنان رو متحد خودش کنه ، رودست میخوره
ج اسلامی نه در سیاست خارجی موفق بود و نه داخلی
https://www.group-telegram.com/khosrovanooshiravan.com/17025
شیردلان و مبارزان راه آزادی
بچه های اکباتان زیر تیغ اعدام هستند اما سازمانها گروها ادارات و تمام دنیا در این مورد خفه خون گرفتن
اما در مورد رنگ شورت و مدل سوتین دختر دانشگاه علوم و تحقیقات دارن نظر میدهند و تحقیق میکنن

@khosrovanooshiravan
خسرو انوشیروان
⚠️ روایت اکسیوس از پیش بینی انتخابات آمریکا در ۷ ایالت چرخشی: 🔺️ ترامپ در آریزونا، کارولینای شمالی و جورجیا به صورت اندک بالاتر از هریس است 🔺️ هریس به صورت بسیار جزئی در میشیگان و ویسکانسین برتری دارد 🔺️ در پنسیلوانیا و نوادا رقابت بسیار نزدیک است 🔺️
⚠️چگونه درک درستی از اعلام نتایج داشته باشیم؟

🔺️هنگام اعلام نتایج، اگر با قوانين انتخاباتی، نوع شمارش آرا، و نوع حوزه‌هایی که در ابتدا نتایج خود را اعلام می‌کنند آشنایی نداشته باشیم، ممکن است که از نتایج اولیه که اعلام می‌شود درک نادرستی پیدا کنیم و به اشتباه گمان کنیم که یک نامزد پیشتاز است. درحالی‌که در سال ۲۰۲۰ با پدیده سراب قرمز روبرو بودیم که باعث شد خیلی از افراد غیر متخصص گمان کنند که ترامپ پیشتاز است، در سال ۲۰۲۴ با تصویر پیچیده‌تری روبرو هستیم.

🔺️پنسیلوانیا = انتظار می‌رود که در ابتدا، در پنسیلوانیا شاهد یک سراب آبی باشیم و در ابتدا هریس پیشتاز باشد. سپس در مراحل میانی، شاهد افزایش رای ترامپ خواهیم بود و اگر انتخابات نزدیک (مثلا زیر ۲ درصد) باشد، حتی ترامپ مدتی پیشتاز خواهد بود. در ساعات آخر شمارش رای هریس دوباره در آرا شروع به صعود خواهد کرد. اگر هریس موفق شود دوباره از ترامپ جلو بیافتد، پیروز خواهد شد.

🔺️میشیگان شاهد سراب قرمز خواهد بود و در ابتدا ترامپ پیشتاز خواهد بود ولی هریس به او نزدیک خواهد شد.

🔺️ویسکانسین شاهد سراب قرمز خواهد بود و حوزه‌های لیبرال بسیار دیرتر گزارش خواهند داد بنابراین تا مدتی طولانی ترامپ پیشتاز خواهد بود.

🔺️آریزونا ترتیب خاصی را درشمارش آرا رعایت نمی‌کند و بنابراین معلوم نیست که شاهد چه سرابی خواهیم بود. هنگام اعلام آرا با توجه به حوزه‌هایی که اعلام می‌کنند ممکن است بشود حدس زد.

🔺️در نوادا شاهد سراب قرمز خواهیم بود چون حوزه‌های لیبرال بسیار دیر نتیجه را اعلام می‌کنند. حتی اگر هریس پیروز شود، ممکن است تا آخرین لحظه نتیجه به سود ترامپ باشد و بعد به سود هریس تغییر کند.

🔺️در جورجیا شاهد روندی مشابه پنسیلوانیا خواهیم بود: اول هریس پیشتاز است، بعد ترامپ رشد می‌کند و ممکن است جلو بیافتد، و بعد هریس فاصله را کم خواهد کرد (یا کاملا جبران، بسته به نتیجه).

🔺️در کارولینای شمالی شاهد سراب آبی خواهیم بود و در ابتدا ارا به سود هریس و در ادامه به سود ترامپ خواهند بود.

https://www.group-telegram.com/khosrovanooshiravan.com/20014
🔻لغت نامه سیاسی🔻
https://www.group-telegram.com/khosrovanooshiravan.com
#توتالیتاریسم


توتالیتر یا تمامیت خواهی به شیوه‌ای از حکومت اطلاق می‌شود که در آن نظام حاکم بر تمامی جنبه‌های زندگی اجتماعی و خصوصی مردم کنترل دارد. افلاطون در کتاب جمهوری، حکومت تمامیت خواه را یکی از بهترین انواع حکومت‌ها می‌داند. رهبران این نوع حکومت‌ها از تمامی قدرت خود برای بسیج مردم به نفع آرمان‌های نظام استفاده می‌کنند و به شدت با هرگونه مخالفت و جریان‌های روشنفکری سر ستیز دارند. نمونه‌هایی از این نوع حکومت‌ها شامل نظام‌های فاشیستی موسیلینی و هیتلر هستند که تنها مصیبت برای بشریت به ارمغان آوردند.

توتالیترها با نظارت دقیق بر زندگی شهروندان و وضع قوانین سخت، سعی در کنترل رفتارهای اجتماعی و خصوصی دارند. این نظام‌ها از تبلیغات گسترده برای ترویج ایدئولوژی خود و ایجاد فضایی پلیسی استفاده می‌کنند و هرگونه نقد و اعتراض را سرکوب می‌کنند. هانا آرنت در کتاب خود به ناپایداری جنبش‌های توتالیتر اشاره می‌کند و می‌گوید که این جنبش‌ها به سرعت فراموش می‌شوند.

مشخصه‌های حکومت‌های توتالیتر شامل سانسور شدید، زندانی شدن منتقدان، وجود رهبری کاریزماتیک، شخصیت‌پرستی، و انحصار رسانه‌هاست. این نظام‌ها با ایجاد رعب و وحشت، حضور فیزیکی در صحنه‌های اجتماعی و سیاسی، و توجیه اقدامات خود، مشروعیت سیاسی کسب می‌کنند.

توتالیترها همچنین دشمن‌سازی و توطئه‌پروری را به عنوان ابزاری برای کنترل جامعه به کار می‌برند. مونتسکیو و آرنت به تفاوت‌های رژیم‌های سیاسی اشاره کرده و آرنت توتالیتاریسم را به عنوان صورت جدیدی از رژیم‌های سیاسی با ایجاد وحشت تعریف می‌کند.

تفاوت‌های جزئی میان توتالیترهای مختلف وجود دارد، اما در ذات، فاشیسم، بلشوئیسم و نازیسم همگی توتالیتر و غیرمذهبی هستند. اسلامیسم به عنوان نوع جدیدی از توتالیتاریسم دینی، چالش‌هایی را برای تحلیل‌گران غربی ایجاد کرده و دکتر مهدی مظفری آن را مشابه توتالیتاریسم‌های کلاسیک می‌داند، با این تفاوت که در توانایی‌های اقتصادی و صنعتی محدودتر است.
@khosrovanooshiravan
#فرهاد
Quiet Love
Samvel Yervinyan
باید جای دنجی پیدا کرد
و رها شد از قفس روزمرگی ها؛
باید نسخه تمام نگرانی ها را پیچید
و پرت کرد آنسوی نخواستن‌ها
باید عمیق و آرام نفس کشید
و زندگی کرد!


                             شبتان آرام

-----------------------------------
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
2024/11/06 02:39:20
Back to Top
HTML Embed Code: