Telegram Group Search
⏺️ محققان استرالیایی پی بردند؛

⏹️ شب‌ها زیر نور نخوابید!

◀️ یک تحقیق نشان داد قرار گرفتن در معرض نورهای روشن در شب و روزهای تاریک تر با افزایش خطر مرگ مرتبط است.

محققان دانشگاه فلیندرز در استرالیای جنوبی، بیش از ۱۳ میلیون ساعت داده جمع‌آوری شده از حسگرهای نوری را که توسط ۸۹۰۰۰ نفر استفاده شده بود، تجزیه و تحلیل کردند.

مشروح مطلب:

salamat.ir/n7902

@Salamatweekly

کانال هفته‌نامه سلامت در واتساپ👈 واتساپ
⏺️ چگونه گلودرد را درمان کنیم؟

⏹️ وقتی گلودرد دارید، سوزش و احساس ناراحتی ناشی از آن می‌تواند نوشیدن یا خوردن را سخت کند.

◀️ مصرف غذاهایی که نرم هستند و قورت دادن آنها بسیار آسان است، در صورت داشتن گلودرد، بیشتر توصیه می‌شود. بافت نرم به محدود کردن میزان تحریک گلو کمک می‌کند.

مشروح مطلب:

salamat.ir/n7903

@Salamatweekly

کانال هفته‌نامه سلامت در واتساپ👈 واتساپ
Forwarded from روزنامه سپید
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
شان پرستاری و رضایتمندی پرستاران باید دیده شود

ظفرقندی، وزیر بهداشت: تا نتوانیم رضایتمندی پرستاران و جامعه سلامت را جلب کنیم، رضایتمندی مردم هم حاصل نمی شود.

◀️ در این دو ماه، کاهش مشکلات پرستاران از اولویت های ما در وزارت بهداشت بوده است.

حداقل ۵ بار مشکلات رفاهی پرستاران از جمله پرداخت معوقات، نرخ اضافه کار و کمبود پرستار را در جلسه دولت مطرح کرده ام و دکتر پزشکیان هم به طور جدی پیگیر بوده است.


@sepidonline
سید موید علویان، معاون اسبق وزارت بهداشت در نامه ای به وزیر بهداشت، خواستار پیگیری قاطع و دقیق و شفافیت در اطلاع رسانی در پرونده فوت بمیاران دیالیزی شد.
‎به نام خدای کاشف حقیقت

‎جناب آقای دکتر ظفرقندی
‎وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

‎با سلام و احترام

‎این اولین نامه اینجانب به حضرتعالی در دوران وزارت است و ضمن قدردانی از قبول این مسئولیت خطیر، برایتان آرزوی موفقیت در بهبود و اعتلای نظام سلامت کشور دارم.

‎در روزهای اخیر، اخبار نگران‌کننده‌ای درباره مرگ ناخواسته تعدادی از بیماران دیالیزی به دلیل مشکلات در کیفیت و تأمین داروهای مورد نیاز منتشر شده است که باعث واکنش‌های فراوان و نگرانی‌های عمیق در میان مردم و جامعه پزشکی شده است. از آنجایی که تجربه‌های گذشته نشان داده است که برخوردهای پنهان‌کارانه و عدم شفافیت می‌تواند به بی‌اعتمادی عمومی و آسیب‌های بیشتر منجر شود، ضروری است این‌بار با شفافیت کامل، مسئولیت‌پذیری و جدیت به این موضوع پرداخته شود.

‎برای درک بهتر اهمیت شفافیت و برخورد قاطع با چنین مواردی، مروری بر تجربه‌های گذشته می‌تواند مفید باشد. در سال‌های ۱۳۷۵ و ۱۳۷۶، هنگامی که برای نخستین‌بار آزمایش تشخیص هپاتیت سی در دسترس قرار گرفت، ما در درمانگاه هپاتیت انتقال خون ایران (که در آن زمان، تنها مرکز تخصصی کشور بود)، این آزمایش را برای بیماران هموفیلی انجام دادیم و با کمال تاسف متوجه شدیم که بیش از ۵۰ درصد از این بیماران به ویروس هپاتیت سی آلوده شده‌اند. اما به‌جای رسیدگی و درمان بیماران، دستور تعطیلی این درمانگاه صادر شد که این عملاً به معنی پاک کردن صورت مسئله به‌جای حل آن بود.

‎این مشکل بی‌پاسخ باقی ماند و با تشکیل دادگاه‌ها و پرونده‌های متعدد، آسیب‌های مالی و اعتباری بزرگی به نظام سلامت وارد شد. سرانجام در سال ۱۳۸۴، بنده در سمت معاون سلامت و با مشورت وزیر وقت، تصمیم به پذیرش رسمی مسئولیت این موضوع گرفتیم. در نتیجه، با عذرخواهی رسمی از بیماران، پرداخت دیه به آن‌ها انجام شد و خدمات لازم در دولت‌های بعدی برای جبران این مسئله ادامه یافت. خوشبختانه، اکنون می‌توانیم با افتخار بگوییم که شاهد حذف هپاتیت سی در این گروه خاص از بیماران هستیم.

‎با توجه به این تجربه، درخواست‌های زیر از حضرتعالی به منظور مدیریت بهتر حادثه اخیر و بازسازی اعتماد عمومی مطرح می‌شود:

‎پاسخگویی مسئولین مرتبط: حادثه اخیر در دوره وزارت قبلی رخ داده. وزیر وقت و معاون محترم فعلی غذا و دارو که از منصوبان وزیر قبلی است، باید نسبت به عملکرد و نظارت در حوزه دارو پاسخگو باشد. شفاف‌سازی این موضوع و معرفی مسئولین واقعی می‌تواند از سردرگمی در میان مردم و کادر درمانی جلوگیری کند.

‎تعیین آمار دقیق جان‌باختگان و دلایل آن: درخواست می‌شود به‌طور شفاف تعداد بیماران دیالیزی فوت‌شده به علت این حادثه اعلام شود تا جامعه و کادر درمان از ابعاد دقیق آن مطلع شوند.

‎جبران خسارت و دیه به خانواده‌های داغدار: پیشنهاد می‌شود بررسی‌های لازم جهت پرداخت دیه و جبران خسارت به خانواده‌های جان‌باختگان صورت گیرد. تدوین دستورالعملی شفاف در این زمینه، ضمن نشان‌دادن مسئولیت‌پذیری وزارت بهداشت، می‌تواند به حمایت مادی و روانی از خانواده‌های آسیب‌دیده کمک کند.

‎تأمین و تضمین کیفیت داروهای دیالیز و اصلاحات در زنجیره تأمین دارو: با توجه به اهمیت داروهای دیالیز و تأثیر آن‌ها بر حیات بیماران، لازم است نظام نظارت و کنترل کیفی داروها به‌ویژه در بخش داروهای حیاتی مانند دیالیز تقویت شود. این مسئله می‌تواند با بهبود کنترل‌ها و افزایش دقت در نظارت، به کاهش حوادث مشابه کمک کند.

‎بررسی و برخورد با تخلفات احتمالی: چنانچه در این حادثه، سهل‌انگاری، تخلفات یا قصوری از سوی هر یک از افراد یا نهادهای مرتبط صورت گرفته باشد، تقاضا می‌شود که به‌طور شفاف و بدون اغماض اعلام و برخورد قاطع صورت گیرد. شفاف‌سازی و اعلام نتایج به مردم می‌تواند در بازسازی اعتماد به نظام سلامت کشور اثرگذار باشد.

‎اطلاع‌رسانی دقیق و مستمر به جامعه و کادر درمان: در راستای جلوگیری از شایعات و سوء‌تفاهم‌ها، اطلاع‌رسانی شفاف و منظم به کادر درمان و جامعه امری ضروری است. این اقدام از طریق کانال‌های رسمی به بازسازی اعتماد عمومی و آرامش خاطر بیماران و خانواده‌هایشان کمک می‌کند.

‎انتظار می‌رود که با پیگیری قاطع و دقیق، اقدامات لازم برای پیشگیری از تکرار چنین حوادثی در آینده صورت گیرد. این مسئله، علاوه بر تأمین سلامت بیماران، گامی در جهت حفظ اعتبار و اعتماد نظام سلامت کشور خواهد بود. در پایان، موفقیت حضرتعالی را در این عرصه حساس از خداوند متعال مسئلت دارم.

‎ارادتمند شما،
‎دکتر سید موید علویان
‎استاد بازنشسته دانشگاه
@sepidonline
Forwarded from روزنامه سپید
با حکم وزیر بهداشت ، دبیر و اعضای شورای تدابیر ویژه و رصد دارویی منصوب شدند

🔹دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در احکام جداگانه ای، دکتر ابوالحسن احمدیانی را به عنوان دبیر و دکتر حمیدرضا جمشیدی، دکتر داوود دانش جعفری، دکتر عبدالمجید چراغعلی و دکتر غلامرضا اصغری را به عنوان اعضای شورای تدابیر ویژه و رصد دارویی منصوب کرد.

کارشناسان معتقدند شایسته تر آن بود یک نفر از میان همین گروه، به عنوان رییس سازمان غذا و دارو انتخاب شوند.
@sepidonline
⏺️ روزانه چقدر پروتئین مصرف کنیم؟

⏹️ طبق مطالعه موسسه سلامت دانشگاه «هاروارد» اگر هدف شما ساخت عضله است، اضافه کردن پروتئین بیشتر به برنامه غذایی می‌تواند به رشد و ترمیم بافت‌های ماهیچه‌ایِ بدن‌تان کمک کند.

◀️ میزان توصیه‌شده مصرف پروتئین (RDA) برای هر فرد، ۰/۳۸ گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است که مثلا برای فردی با وزن ۶۸ کیلوگرم، حدود ۵۴ گرم پروتئین در روز می‌شود.

مشروح مطلب:

salamat.ir/n7904

@Salamatweekly

کانال هفته‌نامه سلامت در واتساپ👈 واتساپ
شماره 957 هفته‌نامه سلامت منتشر شد
salamat.ir

دانلود شماره ۹۵۷  شنبه نوزدهم آبان ماه ۱۴۰۳👇


https://salamat.ir/d/archive/1403/08/19/957.pdf

@Salamatweekly
957.pdf
4.6 MB
شماره 957 هفته‌نامه سلامت منتشر شد

دانلود PDF

@Salamatweekly

کانال هفته‌نامه سلامت در واتساپ👈 واتساپ
⏺️ رئیس انجمن علمی طب سنتی:

⏹️ تا رسیدن به جایگاه مطلوب فاصله داریم

◀️ دکتر روشنک مکبری نژاد رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران در خصوص ورود علمی طب سنتی به دانشگاه گفت: از سال ۱۳۸۶ اولین گروه پزشکی تخصصی طب سنتی به دانشگاه وارد شدند و به طور رسمی طب سنتی به صورت آکادمی به پزشکان تدریس شد.

مشروح مطلب:

salamat.ir/n7905

@Salamatweekly

کانال هفته‌نامه سلامت در واتساپ👈 واتساپ
⏺️ توصیه‌های سبک زندگی برای بهبود تاری دید

⏹️ افراد با افزایش سن یا به دلیل برخی بیماری‌ها ممکن است دچار تاری دید شوند.

◀️ این عارضه‌ی چشمی مشکل شایعی است که از کاهش وضوح دید و عدم توانایی در مشاهده دقیق اشیاء ناشی می‌شود. این مشکل ممکن است به صورت تدریجی یا ناگهانی ایجاد شود و دلایل مختلفی داشته باشد. همچنین تاری دید می‌تواند بر هر دو چشم تاثیر بگذارد یا فقط در یک چشم رخ دهد.

مشروح مطلب:

salamat.ir/n7906

@Salamatweekly

کانال هفته‌نامه سلامت در واتساپ👈 واتساپ
⏺️ آیا ویتامین C در زمان بیماری به ما کمک می‌کند؟

⏹️ ویتامین C از سیستم ایمنی ما حمایت می‌کند، به بدن کمک می‌کند تا زخم‌ها را التیام بخشد، از مفاصل ما محافظت می‌کند و نقش مهمی نیز در تشکیل کلاژن دارد.

◀️ ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که به محافظت از سلول‌های بدن در برابر رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. رادیکال‌های آزاد زمانی تولید می‌شوند که بدن شما در معرض مواد سمی و سرطانی مانند دود سیگار و اشعه‌های خورشید قرار گیرد.

مشروح مطلب:

salamat.ir/n7907

@Salamatweekly

کانال هفته‌نامه سلامت در واتساپ👈 واتساپ
⏺️ مصرف مکمل‌ ویتامین D در بارداری و تاثیر بر سلامت استخوان فرزند

⏹️ تحقیقات جدید نشان می‌دهد زنانی که در دوران بارداری از مکمل‌های ویتامین D استفاده می‌کنند ممکن است فرزندشان استخوان‌های قوی‌تری داشته باشند.

◀️ مطالعه محققان دانشگاه ساوتهمپتون بریتانیا نشان می‌دهد کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری مکمل‌های ویتامین D مصرف می‌کردند در سن ۷ سالگی استخوان‌های قوی‌تر و متراکم‌تری نسبت به بچه‌های زنانی داشتند که این مکمل‌ها را مصرف نمی‌کردند.

مشروح مطلب:

salamat.ir/n7908

@Salamatweekly

کانال هفته‌نامه سلامت در واتساپ👈 واتساپ
⏺️ محققان پی بردند؛

⏹️ رژیم‌ غذایی برای کند شدن پیری مغز

◀️ رژیم غذایی مدیترانه ای سبز شامل مواد گیاهی بیشتری نسبت به رژیم مدیترانه ای سنتی است.

رژیم مدیترانه ای سبز نسخه گیاه محورتر از رژیم غذایی مدیترانه ای سنتی است که محتوای پلی فنل بالاتری دارد.

⏮️ تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که هر دو رژیم غذایی ممکن است به تنظیم قند خون و پیری کندتر مغز کمک کند، و نوع سبز آن احتمالاً نتایج بهتری ارائه می‌دهد.

مشروح مطلب:

salamat.ir/n7909

@Salamatweekly

کانال هفته‌نامه سلامت در واتساپ👈 واتساپ
⏺️ توریسم سلامت در حوزه جراحی زیبایی می‌تواند ارزآوری داشته باشد

⏹️ امسال کنگره پیشرفت های نوین در جراحی پلاستیک و زیبایی ویژه فوق تخصصان جراحی پلاستیک در حالی در کشور ما برگزار می شود که جراحی پلاستیک ایران در دنیا شناخته شده است و در صورتی که زیرساخت های لازم برای جذب توریسم سلامت در این بخش مهیا شود می تواند جزو ارزاورترین درآمدهای کشور در بخش توریسم سلامت باشد.

◀️ بابک نیکومرام رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران و نماینده ایران در انجمن بین‌المللی جراحان پلاستیک و زیبایی گفت: پزشکان ایرانی در حوزه جراحی پلاستیک و زیبایی بسیار متبحر و به نام هستند و حتی ریاست انجمنهای جراحان پلاستیک و زیبایی مطرح در دنیا را بر عهده دارند. جراحان پلاستیک ایرانی هر ساله بخش زیادی از درآمد خود را صرف تبادل دانش و شرکت در کنگره های معتبر دنیا کرده و از هیچ شرکتی و یا ارگان دولتی نیز کمکی دریافت نمیکنند، برای همین به دانش روز دنیا مسلط بوده و در جراحی پلاستیک و زیبایی سرآمد و خوشنام میباشند.

مشروح مطلب:

salamat.ir/n7910

@Salamatweekly

کانال هفته‌نامه سلامت در واتساپ👈 واتساپ
Forwarded from روزنامه سپید
⏺️ آغاز پویش «من هم تست HIV می‌دهم»

⏹️ آزمایش رایگان و محرمانه HIV در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری + آدرس این مراکز

◀️ بنابر اعلام وزارت بهداشت، پویش «من هم تست اچ‌آی‌وی می‌دهم» از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر ۱۴۰۳در سراسر کشور برگزار می‌شود. در این پویش آزمایش اچ آی وی، پس از مشاوره و تنها با رضایت فرد به صورت رایگان و محرمانه انجام می‌شود.

در سراسر دنیا توجه ویژه به برنامه‌ریزی جهت ارتقا کمی و کیفی خدمات تشخیص اچ‌آی‌وی که منجر به تشخیص به هنگام بیماری شود یکی از محورهای اصلی برنامه کنترل اچ‌آی‌وی است. جلب مشارکت گیرندگان خدمت و تمرکز بر مشارکت اجتماعی در این امر یکی از راهکارهای موثر در دستیابی به اهداف پیشگیری و تشخیص است و بی‌شک پایان اپیدمی اچ‌آی‌وی در گرو فراهم کردن امکان دسترسی همگان به خدمات مطلوب پیشگیری، تشخیص، مراقبت و درمان بیماری است.

مشروح مطلب:

https://sepidonline.ir/7/32923--hiv-.html

@sepidonline

روبیکا/واتساپ⁦⁧
⏺️ ایران در رتبه چهارم تولید علم طب سنتی قرار دارد

⏹️ صدور مجوز ۵ هزار فرآورده طبیعی

◀️ ایران در رتبه چهارم تولید علم طب سنتی قرار دارد

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایران بعد از چین، هند و آمریکا رتبه چهارم تولید علم طب‌های سنتی در دنیا را دارد که نشان‌دهنده عزم متخصصان ایرانی برای تولید علم در این حوزه است.

⏮️ نفیسه حسینی یکتا روز دوشنبه در نشست خبری که در دانشکده طب ایرانی علوم پزشکی تهران برگزار شد، افزود: از سال ۱۳۸۶ تاکنون که بستر آموزش طب سنتی در دانشگاههای کشور فراهم شده است، بیش از ۵۰۰ نفر در رشته های مرتبط از دانشگاه فارغ التحصیل شده‌اند و حتی امروز دانشجویانی در دوره دکتری آن تحصیل می‌کنند.

مشروح مطلب:

salamat.ir/n7911

@Salamatweekly

کانال هفته‌نامه سلامت در واتساپ👈 واتساپ
Forwarded from روزنامه سپید
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چرا پویش "من هم تست اچ آی وی می دهم" در کشور اجرا می شود؟

رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت:
بیماریابی را باید افزایش دهیم و به سه شاخص ۹۰، ۹۰، ۹۰ در اچ آی وی برسیم


@sepidonline
Forwarded from روزنامه سپید
در شیراز پرستاران معترض خواسته های خود را در دیدار با علی جعفریان، جانشین وزیر بهداشت، در میان گذاشتند.
@sepidonline
⏺️ سمپوزیوم بین المللی چشم‌انداز قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری طب‌های سنتی و مکمل برگزار می شود

⏹️ ایران کشور پیشرو در ساختار طب سنتی

◀️ رئیس سمپوزیوم بین المللی چشم‌انداز قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری طب‌های سنتی و مکمل در نشست خبری با بیان اینکه ایران کشور پیشرو در ساختار طب سنتی است، گفت: این سمپوزیوم از ۳۰ آبان تا ۳ آذر در محل هتل قلب شهید رجایی تهران با حضور نمایندگانی از کشورهای مختلف و رئیس واحد طب سنتی سازمان جهانی بهداشت برگزار می‌شود.

دکتر آرمان زرگران با تاکید بر اهمیت این رویداد، اظهار داشت: هدف اصلی این سمپوزیوم، معرفی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های ایران در حوزه طب ایرانی و انتقال تجربیات بین کشورهای مختلف است.

مشروح مطلب:

salamat.ir/n7912

@Salamatweekly

کانال هفته‌نامه سلامت در واتساپ👈 واتساپ
⏺️ دبیر علمی کنگره تخصصی پیشرفت های نوین در جراحی پلاستیک و زیبایی:

⏹️ به جوانان یاد ندادن خودشان را همانطور که هستند دوست داشته باشند

◀️ دبیر علمی کنگره تخصصی پیشرفت های نوین در جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: نوع عمل های زیبایی در کشورهای مختلف با هم متفاوت است این در حالی است که سطح دانش جراحی پلاستیک به خصوص در کشور ما بسیار زیاد شده است.

دکتر محمد باقر حیدری دبیر علمی کنگره تخصصی پیشرفت های نوین در جراحی پلاستیک و زیبایی در افتتاحیه این کنگره گفت: مسائل فرهنگی در نوع عمل های زیبایی متفاوت است و در چند سال اخیر بیشترین عمل زیبایی در کشور ما انجام عمل زیبایی بینی بوده است.

مشروح مطلب:

salamat.ir/n7913

@Salamatweekly

کانال هفته‌نامه سلامت در واتساپ👈 واتساپ
2024/11/13 14:56:27
Back to Top
HTML Embed Code: