Telegram Group Search
📍 پیج اینستاگرام رسمی مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
Cancer Immunology and Immunotherapy Research Center_ARUMS

‼️https://www.instagram.com/ciirc_arums/profilecard/?igsh=aXFjbTBjMW93ZHlh
CIIRC_ARUMS
📌 مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی با همکاری کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار میکند: ♦️کارگاه آشنایی با مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی و انتقال تجربیات پژوهش و فناوری 🔸️ به مناسبت هفته پژوهش و فناوری…
#اطلاعیه
کارگاه "آشنایی با مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی و انتقال تجربیات پژوهش و فناوری" در روز یکشنبه (فردا) مورخه ۲ دی ماه ساعت ۱۲:۳۰ در محل کارشناسان، درمانگاه امام علی، مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی برگزار خواهد شد‌.

🆔️ @CIIRC_ARUMS
📌برگزاری کارگاه آشنایی با مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی و انتقال تجربیات پژوهش و فناوری توسط مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی و با همکاری کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی

♦️این کارگاه روز یکشنبه مورخه ۲ دی ماه در محل مرکز تحقیقات با حضور پرشور دانشجویان برگزار گردید.

🔹️در این کارگاه که با حضور دکتر الهام صفرزاده رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی برگزار گردید، دانشجویان با اهداف و زمینه های تحقیقاتی و فناورانه این مرکز آشنا شدند و از نزدیک از روند آزمایشگاهی و کارهای عملی انجام طرح های تحقیقاتی و تجهیزات و دستگاه های مربوطه دیدن کردند.

🔹️در ادامه دکتر الهام صفرزاده به همراه جمعی از پژوهشگران برتر کشوری و استانی به انتقال تجربیات پژوهش و فناوری خود پرداختند و به اهمیت تحقیقات دانشجویی و اعلام همکاری این مرکز با دانشجویان علاقه مند و توانمند جهت انجام طرح های تحقیقاتی و فناورانه اشاره کردند.

🔹️و در ادامه دانشجویان به پرسش و پاسخ با پژوهشگران برتر کشوری و استانی این مرکز پرداختند و از تجربیات این افراد جهت شروع و ادامه مسیر پژوهش خود استفاده کردند.


🆔️ @CIIRC_ARUMS
#اطلاعیه
مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در نظر دارد جهت تکمیل کادر اجرایی و پژوهشی خود یک نفر در قالب طرح نیروی انسانی با رشته کارشناسی ارشد ایمنی شناسی پزشکی جذب کند.
افراد علاقه مند میتوانند در سامانه طرح نیروی انسانی وزارت بهداشت در خواست خود را ثبت کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام بدهند.

آدرس سامانه طرح نیروی انسانی وزارت بهداشت:
https://tarhplus.behdasht.gov.ir

آیدی کارشناس:
@VAHID18181818

---------------------------------------
💠 مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
💠 Cancer Immunology and Immunotherapy Research Center_ARUMS

🆔️ @CIIRC_ARUMS
Forwarded from مفدا
🟢 پایان مهلت ثبت نام سی امین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی

🔹 زمان ثبت نام برای حضور در این جشنواره ۱۲ آذر تا ۱۲ دی ماه درنظر گرفته شده است و این مهلت یک ماهه تمدید نخواهد شد و لذا داوطلبان برای حضور در این جشنواره فقط تا روز ۱۲ دی ماه فرصت ثبت نام و تکمیل مدارک دارند.

🔹 سی امین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی، به منظور تجلیل و تکریم از فناوران و محققین برجسته ایرانی و معرفی فعالیت‌های تحقیقات و فناوری برتر علوم پزشکی بهمن ماه ۱۴۰۳ در دو قسمت برگزار می شود.

🌐 مشروح خبر👇
www.mefda.ir/news/403771/

🆔@mefda
A New Mechanism Of How Do Cancer Cells Evade Immune Detection?🧬

In a fascinating study published in Nature, titled "Cancer cells impair monocyte-mediated T cell stimulation to evade immunity," led by Dr. Anna C. Obenauf and her team at the Research Institute of Molecular Pathology (IMP), Vienna BioCenter (VBC), they have uncovered a new mechanism that how cancer cells strategically manipulate the immune system to avoid destruction.
Paper Link: https://lnkd.in/eAptRfrz

🔎 The Gap in Understanding:
While CD8+ T cells need to be reactivated within the tumor microenvironment (TME) to mount an effective immune response, the exact cellular mechanisms enabling this reactivation were unclear. This study sought to identify these mechanisms and understand how cancer cells disrupt them.

📝 Key Discoveries:
The study reveals that inflammatory monocytes play a pivotal role in stimulating T cells within the tumor microenvironment (TME). In resistant tumors, these monocytes are either reduced or functionally impaired, preventing effective T cell activation. They identified that, in therapy-responsive tumors, specialized immune hubs form where T cells interact with monocytes, facilitating T cell proliferation and tumor control within the tumor.
They further demonstrate that monocytes stimulate T cells through a mechanism known as “cross-dressing”, where monocytes present tumor-derived antigens via MHCI complexes. Interestingly, they found that resistant cancer cells produce prostaglandin E2 (PGE2), which suppresses type I interferon (IFN-I) responses. This combination inhibits monocyte function and impairs T cell activation.
To counteract this, they used commonly prescribed non-steroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs), such as COX inhibitors, to block PGE2 production. They showed that targeting PGE2 synthesis and enhancing IFN-I responses successfully restores monocyte function, reactivates T cells, and resensitizes tumors to immune attack.

💡 Potential Translational Approaches:
The results of this paper offer that by targeting PGE2 with commonly used COX inhibitors (such as celecoxib or etoricoxib) and enhancing IFN-I responses, immune function can be restored, making tumors more responsive to immunotherapy. These findings suggest that combination therapies could overcome immune resistance, leading to more effective and personalized cancer treatments.

---------------------------------------
💠 مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
💠 Cancer Immunology and Immunotherapy Research Center_ARUMS

🆔️ @CIIRC_ARUMS
📌 پزشکی بالینی و ایمنووتراپی

10 جبهه برتر پژوهشی در پزشکی بالینی عمدتاً روی کاربرد ایمونوتراپی یا داروهای هدفمند مولکولی در سرطان، بیماری آلزایمر، آسم و دیابت تمرکز دارند. وضعیت فعلی هوش مصنوعی و چشم‌انداز کاربرد آن در پزشکی بالینی، به عنوان مثال در دندانپزشکی، نیز در 10 رتبه برتر منعکس شده و با توجه به توسعه فناوری هوش مصنوعی، انتظار می‌رود تأثیر آن بر پزشکی بالینی افزایش یابد.

🔹️مقاله «درمان سه‌گانه فیبروز کیستیک» با 42 مقاله اصلی، بالاترین تعداد مقالات اصلی را در بر گرفته است. در این میان، مقاله «درمان هدفمند یا ایمونوتراپی برای درمان کارسینوم کبدی غیرقابل برداشت» نیز با مجموع 17831 استناد، بالاترین استناد را از آن خود کرده است.

♦️‌سهم 85 درصدی آمریکایی‌ها از مقالات اصلی پزشکی بالینی‌

🔹️مقاله «داروهای آنتی بادی مونوکلونال برای درمان بیماری آلزایمر اولیه» با 13 مقاله اصلی، یک کارآزمایی بالینی فاز 3 و 18 ماهه را مشخص می‌کند که در مجله «نیوانگلند» در سال 2022 منتشر شده و نتایج به‌دست‌آمده نشان می‌دهد داروی lecanemab به نقطه پایانی بالینی اولیه و تمام نقاط پایانی بالینی ثانویه کلیدی در کارآزمایی‌های بالینی دست یافته است. در میان کشورهای برتر تولیدکننده مقالات اصلی در این جبهه کلیدی، آمریکا با 11 مقاله اصلی و سهم 84.6 درصدی، رتبه نخست برترین ارائه‌دهندگان مقالات اصلی را به خود اختصاص می‌دهد که بیانگر مزیت بالای این کشور در توسعه داروهای جدید بیماری آلزایمر است. پس از آن، انگلیس با 6 مقاله اصلی و سهم 46.2 درصدی در رده دوم قرار گرفته است.

🔹️ همچنین، بیش از نیمی از مؤسسات برتر تولیدکننده مقالات اصلی در آمریکا مستقر هستند، به گونه‌ای که دانشگاه «ییل» با 5 مقاله اصلی و سهم 38.5 درصدی در رتبه نخست قرار گرفته است. پس از آن، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی با 4 مقاله اصلی و سهم 30.8 درصدی، رتبه دوم را کسب کرده است. از جمع 6 مؤسسه و دانشگاه برتر دنیا که در زمینه تولید مقالات اصلی فعال‌اند، 6 دانشگاه آمریکایی هستند.

♦️‌سهم 53 درصدی آمریکا در تولید مقالات مورد استناد پزشکی بالینی‌

🔹️از نظر مقالات مورد استناد، آمریکا با 707 مقاله مورد استناد و سهم 52.7 درصدی، رتبه نخست را از آن خود کرده است. بعد از آن، انگلیس با 215 مقاله مورد استناد و سهم 16 درصدی در رده دوم جا خوش کرده است. چین نیز که در بیشتر جبهه‌های برتر پژوهشی پیشگام بوده است، در حوزه پزشکی بالینی با 167 مقاله مورد استناد و سهم 12.4 درصدی، رتبه سوم را کسب کرده است. 10 مؤسسه برتر تولیدکننده مقالات مورد استناد تحت سلطه 6 مؤسسه آمریکایی و 4 مؤسسه اروپایی هستند. در این بین، دانشگاه هاروارد با 114 مقاله مورد استناد و سهم 8.5 درصدی، رتبه نخست و دانشگاه کالج لندن با 93 مقاله مورد استناد و سهم 7 درصدی، در رده دوم قرار گرفته است.

---------------------------------------
💠 مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
💠 Cancer Immunology and Immunotherapy Research Center_ARUMS

🆔️ @CIIRC_ARUMS
📌 سلول هاى بنيادى مزانشيمى تاييديه FDA  را اخذ كردند.

♦️ شرکت مزوبلاست موفق به دریافت تاییدیه FDA برای داروی remestemcel-L با نام تجاری Ryoncil شده است. این دارو یک درمان سلولی آلوژن است که از سلول‌های استرومایی مزانشیمی (MSCs) مشتق از مغز استخوان استفاده می‌کند. هدف آن درمان کودکان مبتلا به بیماری حاد پیوند عليه میزبان (GVHD) است که به استروئیدها مقاوم شده‌اند. این بیماری می‌تواند پس از پیوند سلول‌های بنیادی خونساز آلوژنیک رخ دهد و باعث التهاب و آسیب به بافت‌های مختلف بدن شود.
داروی Ryoncil از خواص ضدالتهابی سلول‌های استرومایی مزانشیمی بهره می‌برد که با تنظیم واکنش‌های ایمنی و کاهش التهاب، به بهبود وضعیت بیماران کمک می‌کند. همچنین، شرکت مزوبلاست در حال انجام آزمایش‌های بالینی برای درمان بزرگسالان مبتلا به GVHD مقاوم به استروئید و بیماری کرون نیز است.


💠 مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
💠 Cancer Immunology and Immunotherapy Research Center_ARUMS

🆔️ @CIIRC_ARUMS
📌برگزاری نهمین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

🔻نهمین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی با حضور اعضای محترم شورا در مورخه ۱۷ دی ماه سال ۱۴۰۳ برگزار شد.

🔻در طی این جلسه که با حضور دکتر الهام صفرزاده رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی و با حضور اعضای هیات علمی شورای پژوهشی این مرکز برگزار شد، طرح های تحقیقاتی ثبت شده در مرکز مورد بررسی قرار گرفتند و در رابطه با سیاست‌های پژوهشی مرکز به بحث و گفتگو پرداختند.
---------------------------------
💠 مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
💠 Cancer Immunology and Immunotherapy Research Center_ARUMS

🆔️ @CIIRC_ARUMS
📌انتصاب دکتر الهام صفرزاده به عنوان عضو کمیته بیماری های غیرواگیر موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد)


دکتر الهام صفرزاده رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به عنوان عضو کمیته بیماری های غیرواگیر موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) به مدت ۲ سال منصوب شدند.

🔹️طی حکمی از طرف دکتر شاهین آخوندزاده وزیر محترم بهداشت و رئیس موسسه ملی تحقیقات علوم پزشکی ایران، دکتر الهام صفرزاده عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برای دومین دوره متوالی به عنوان عضو کمیته بیماری های غیرواگیر موسسه نیماد منصوب شدند.

---------------------------------
💠 مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
💠 Cancer Immunology and Immunotherapy Research Center_ARUMS

🆔️ @CIIRC_ARUMS
📌 هفته ملی سرطان
🔹️ ۱ الی ۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ هفته ملی مبارزه سرطان

💠 شعار هفته ملی مبارزه سرطان:
 "دست در دست هم برای پیشگیری و مبارزه با سرطان"

---------------------------------
💠 مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
💠 Cancer Immunology and Immunotherapy Research Center_ARUMS

🆔️ @CIIRC_ARUMS
CIIRC_ARUMS
📌 هفته ملی سرطان 🔹️ ۱ الی ۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ هفته ملی مبارزه سرطان 💠 شعار هفته ملی مبارزه سرطان:  "دست در دست هم برای پیشگیری و مبارزه با سرطان" --------------------------------- 💠 مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل 💠
📌 هفته ملی مبارزه سرطان
🔹️ ۱ الی ۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ هفته ملی سرطان

💠 شعار هفته ملی مبارزه سرطان:
 "دست در دست هم برای پیشگیری و مبارزه با سرطان"

روز شمار هفته ملی مبارزه با سرطان به شرح زیر است:

♦️روز اول- 1 بهمن 1403:
🔹️خانواده آگاه؛ نخستین گام در پیشگیری از سرطان
🔹️ تمرکز بر آموزش درباره عوامل خطر و علایم هشدار انواع سرطان و اهمیت غربالگری و تشخیص زودهنگام


♦️روز دوم- 2 بهمن 1403:
🔹️خانواده مسئول؛ اتخاذ سبک زندگی سالم، خودمراقبتی در برابر سرطان
🔹️تاکید بر اهمیت تغذیه سالم، ورزش و دوری از عوامل خطر قابل اصلاح مانند پرهیز از مصرف دخانیات، الکل، ...
🔹️تاکید بر مسئولیت فردی اعضای خانواده در برابر سرطان- مادر سالم، خانواده سالم


♦️روز سوم- 3 بهمن 1403:
🔹️ آموزش و پرورش؛ آگاه سازی نوجوانان برای پیشگیری از سرطان
🔹️ آگاهی رسانی در خصوص پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر با تاکید بر سرطان


♦️روز چهارم- 4 بهمن 1403:
🔹️دانشجویان؛ آگاه سازی جوانان برای پیشگیری از سرطان، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان
🔹️آگاهی رسانی به دانشجویان در زمینه اهمیت پیشگیری و  تشخیص زودهنگام سرطان با همکاری معاونت آموزشی و فرهنگی ودانشجویی


♦️روز پنجم- 5 بهمن 1403:
🔹️بیمارستان و تسهیل خدمات برای بیمارمبتلا  به سرطان
🔹️حمایتهای تشخیصی، درمانی، روانی و اجتماعی از بیماران سرطانی و خانواده‌های آنان
🔹️مواجهه با چالش‌ها؛ بهبود مراقبت‌های سرطان برای همه

♦️روز ششم- 6 بهمن 1403:
🔹️سهولت دسترسی به خدمات بهداشتی
 🔹️تقویت ارایه خدمات سطح 1 سلامت (غربالگری و تشخیص زودهنگام) در نظام شبکه بهداشتی


♦️روز هفتم- 7 بهمن 1403:
🔹️مشارکت مردمی، داوطلبان و سفیران سلامت مسئولیت پذیری در قبال جامعه
🔹️ترویج رفتارهای پیشگیرانه و اصلاح باورهای نادرست در خانواده، محله و جامعه

---------------------------------
💠 مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
💠 Cancer Immunology and Immunotherapy Research Center_ARUMS

🆔️ @CIIRC_ARUMS
📌 مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی با همکاری کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار میکند:

♦️کارگاه نحوه سابمیت مقالات

🔸 با حضور اساتید و دانشجویان پژوهشگر برتر کشوری و استانی

📍مدرس: دکتر رضا پناهی زاده
🔹پژوهشگر مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی

🔻یکشنبه 21 بهمن ماه سال ۱۴۰۳
🔻 ساعت 10
🔻 کارشناسان، درمانگاه امام علی(ع) ، مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی
فرم ثبت نام: https://forms.gle/RCytVQ6H3EdKg2EU6
---‐----------------------------------
💠 مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
💠 Cancer Immunology and Immunotherapy Research Center_ARUMS

🆔 @CIIRC_ARUMS
#کارگاه
مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با همکاری دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار می‌نماید:

🔰 کارگاه روش های جستجوی پیشرفته مقالات علمی



---------------------------------------
💠 مرکز تحقیقات ایمونولوژی سرطان و ایمونوتراپی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
💠 Cancer Immunology and Immunotherapy Research Center_ARUMS

🆔️ @CIIRC_ARUMS
2025/02/04 22:11:21
Back to Top
HTML Embed Code: